آخرین نسخه کامل پلاگین کاخ ایرانی (Full) - نسخه 8.6 - معماری Mipsel

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
نسخه 7.1
100 درصد توصیه میکنم که نسخه جدید را روی ایمیج جدید نصب کنید

نسخه 7.1 روی ایمیج Black Hole 1.6.4 تست شده است

دارای 223 فایل ، 16 پوشه ، 192 اسکریپت و 2213 خط XML

- پشتیبانی از ایمولیتور های

OSCam 1.10 (نسخه پایدار)
GBox.NET 1.0-svn798
MgCamd 1.36 (نسخه پچ شده)
NewCS 1.70 (نسخه پچ شده)
SBox 0.0.5-1-3
SPCS NassCamd 2.5.45

اضافه شد ، پشتیبانی از ایمولیتور OSCam Dynamic Threads حذف شد

- گزینه SHA1Sum Check برای بررسی SHA1 فایل ها به IPK Server Manager اضافه شد

- گزینه Kernel Informations به Software Informations اضافه شد ، این گزینه اطلاعات بسیار زیادی در مورد کرنل ارائه میکند

- گزینه Installed Packages Informations به Software Informations اضافه شد ، این گزینه اطلاعات بسته های

Enigma2 Plugins (پلاگین های انیگما 2)
Enigma2 Skins (اسکین های انیگما 2)
Kernel Modules (ماژول های کرنل)
GST Plugins (پلاگین های GST مخصوص صوت و تصویر)
Embedded GLIBC (مربوط به زبان ، کدپیج و ... میشود)
Python (پایتون)
4L DVB Modules (ماژول های 4L DVB که با ماژول های اصلی متفاوت هستند)
Second Stage Boot Loader (بوت لودر مرحله دوم و یا همان سیم کارت امنیتی رسیور های دریم باکس)
DVB Modules (ماژول های DVB اصلی)

نصب شده را در اختیار شما میگذارد

- فایل باینری جدید unzip اضافه شد ، فایل unrar جدید را اگر اضافه کنم با پلاگین غیر استاندارد زیرنویس تداخل پیدا میکند به همین منظور صرف نظر کردم

- 3 فایل lib مورد نیاز اضافه شد (مربوط به فایل های باینری unzip و ntpdate میشوند ، سازگاری بیشتر با ایمیج های خام و رسمی حاصل آن است)

- فایل plugin.pyo به روز رسانی شد ، فعلا نام پلاگین به Persian Palace تغییر نکرده است چون برای این کار به زمان نیاز دارم چرا که اعمال تغییرات بسیاری نیاز است

- تعدادی از اسکریپت های پلاگین به روز رسانی شدند

- اصلاحاتی در نصب و حذف پلاگین صورت گرفت

همه تغییرات مورد نظر من در این نسخه وجود ندارد ، به طور مثال سیستم اصلاح ساعت ایمیج هر 5 دقیقه 1 بار که چون نیاز به صرف وقت دارد در نسخه بعدی به امید خدا شاهد آن خواهید بود

کد:

Prince's Panel Full 7.1 By Persian Prince (Enigma2-OE1.6-Mipsel) Release Date : 10-August-2011 Published By : Persian Professionals Team ====================== Available 26 Emulators ====================== enigma2-cam-persianpros-avatarcam_0.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-camd_3.908L-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-cccam_2.2.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-dreamcrypt_1.2.3-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-evocamd_2.17-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-firecam_0.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-gbox_2.25-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-gboxnet_1.0-svn798-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-hypercam_2.14Full-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-mbox_0.6-0010-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-mgcamd_1.36-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-mpcs_0.52.0-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-newcs_1.70-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-opencam_2.1.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-oscam_1.10-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqcamd_1.31-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqcs_1.11-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqechoclient_1.06-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqsssp_1.04-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-sbox_0.0.5-1-3-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-scam_3.60-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-scemu_1.8-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-spcsnasscamd_2.5.45-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-vizcam_1.15-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-vucrypt_1.1.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-wicard_1.08-r2_mipsel.ipk ============== Script Manager ============== - Swap Manager - Mount Manager -- USB -- HDD -- Mount -- Format -- UnMount - Update Modules - Delete Crash Logs - IPK Server Manager -- Size Check -- MD5Sum Check -- SHA1Sum Check -- USB -- HDD - Picon Path Manager -- USB -- HDD - Plugin Path Manager -- USB -- HDD - Software Informations -- Date -- Swap -- System -- UpTime -- Activity -- Emulator -- Host Name -- Process List -- File Systems -- Kernel Version -- Kernel Informations -- Installed Packages Informations - Hardware Informations -- CPU -- MAC -- Memory -- Free Space -- Free Memory -- Kernel Modules -- HDD Performance --- HDD Status --- HDD Temperature --- HDD Informations -- Internet Performance --- Ping --- Netstat --- NS Look Up --- Trace Route --- Reset Network --- Use Open DNS - Temporary - Timeshift Path Manager -- USB - Time Update - OPKG Update + Upgrade - Persian HD Project By Persian Prince - After Update -- Fix Spinner -- Fix Boot Logo -- Fix Ajax Loader -- Fix WebIF - Xtrend -- Fix WebIF - Vuplus -- Fix Remote Pictures - Xtrend -- Fix Remote Pictures - VuPlus -- Fix Remote Pictures - DreamBox -- Fix Enigma2 Settings - Xtrend -- Fix Enigma2 Settings - VuPlus -- Fix Enigma2 Settings - DreamBox ============== Backup/Restore ============== - CCcam Settings -- Restore -- Backup -- Backup With Date -- USB -- HDD - Enigma2 Settings -- Restore -- Backup With Date -- USB -- HDD - Restore Skin.XML Backup - Restore Language Backup ================ Emulator Manager ================ - Old Cams -- GBox -- RqCS -- MPCS -- FireCam -- RqSSSP -- RqCamd -- OpenCam -- EvoCamd -- GBox.NET -- Rq Echo Client -- SPCS NassCamd - Multi Cams -- ScEmu + CCcam -- SBox + CCcam/MgCamd -- OSCam + CCcam/MgCamd/SBox -- NewCS + Camd3/CCcam/EvoCamd/MBox/MgCamd - Single Cams -- SCam -- MBox -- Camd3 -- CCcam -- WiCard -- VizCam -- MgCamd -- HyperCam -- AvatarCam - Original Cams -- VuCrypt -- DreamCrypt ========================= Keys - SoftCam Downloader ========================= - Keys Downloader -- Uydu -- LuxSat -- MiniCat -- TechSat -- PandaSat -- SatAngels -- DemoniSat -- NewNigma2 -- MasterElant - IRIB TV3 Keys Adder - SoftCam Downloader -- MiniCat -- DVBFiles -- SatAngels -- DemoniSat -- SatSharing - CCcam Files Downloader -- qpoe -- comlu -- sasa.000page - PersianPros CCcam Files Downloader - CCcam.channelinfo To oscam.srvid Converter -- qpoe -- comlu -- sasa.000page - Keys - SoftCam Converter -- XCam To MgCamd -- EvoCamd To MgCamd -- MgCamd To EvoCamd -- MgCamd To NewCamd -- NewCamd To MgCamd ============================= Channel - Settings Downloader ============================= - RR Settings - Dona Settings - Likra Settings - Cyrus Settings - Rytec Settings - Cajton Settings - Vhannibal Settings - Remove Channels - Settings -- Remove Settings -- Remove Channels -- Reset Factory Defaults - Data Channels Converter (Sky 19.2E) ===================================== Satellites-Terrestrial XML Downloader ===================================== - Clone - Gemini - SatXML - SatHunter - SatLoader - FastSatFinder - By Persian Prince - DVB-T Official - DVB-T By Persian Prince ==================================== Persian Tools For Persian People ==================================== - Persian Weather - Tehran Traffic Map - Persian Language Adder (Translated By Persian Prince) ======= Cleaner ======= - USB - HDD - Temp - Key ========= Installer ========= - USB - HDD - Temp ============== File Extractor ============== - IPK - NFI - ZIP - RAR - TAR.GZ ================================================== Font Changer (DejaVuSans 2.33) - Supports 40 Fonts ================================================== - Bold Font - Normal Font - Read Me Before Do Anything ! =================================== Default Channel Audio Configuration =================================== - English - Persian ==================== About Prince's Panel ==================== - Informations - Last Server Update =========== File Hashes =========== CRC32: DE2B1BD2 MD5: 2176C44F6ABEE35D7E2A089F7CB63F58 SHA-1: 97FACF442D0AEEC9313EAEE384BFDE235E7D2685 ========== ChangeLogs ========== - "SHA1Sum Check" added - "Kernel Informations" added - "Installed Packages Informations" added - "unzip" binary updated - 3 needed libs added - some install/uninstall problems fixed - plugin.pyo updated - some "Shell Scripts" updated - "OSCam Dynamic Threads" removed - now supports "OSCam 1.10" stable release - now supports "GBox.NET 1.0-svn798" - now supports "MgCamd 1.36" patched version - now supports "NewCS 1.70" patched version - now supports "SBox 0.0.5-1-3" - now supports "SPCS NassCamd 2.5.45" All 1.x , 2.x , 3.x , 4.x , 5.x , 6.x Versions Are Outdated/Unsupported Please Remove Them From EveryWhere , Thanks In Advance Isn't It Nice That "Persian Prince" Always Brings New Features For You ? ################################################################################## Feel Free To Contact Me : persianprince@persianpros.com You Can Provide Direct Links For Settings , Satellites.XML , Keys , SoftCams , ... I Will Add Them To The Next Version Good Luck ################################################################################## http://hotfile.com/dl/126435349/45d...sianpros-princepanel-full_7.1_mipsel.ipk.html https://rapidshare.com/files/129320...sianpros-princepanel-full_7.1_mipsel.ipk.html http://hotfile.com/dl/126435358/adfa125/PrincePanel71-AvailableEmulators.zip.html https://rapidshare.com/files/2822093278/PrincePanel71-AvailableEmulators.zip.html

پیوست‌ها

• 31 کیلوبایت بازدیدها: 142
آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
توجه داشته باشید این پلاگین فقط برای رسیور های انیگما 2 با پردازش Mipsel و OE 1.6 کاربرد دارد

این پلاگین در رسیور های HD شرکت های DreamBox - VuPlus - Xtrend و ایمیج های مختلف تست شده است

تاکید میکنم که بعد از نصب پلاگین دستگاه خود را Restart کنید ، اگر بعد از نصب پلاگین ایمیج Crash کند باید اسکین ایمیج را تغییر دهید ، اسکین های غیر رسمی باعث بروز این مشکلات میشوند که ارتباطی به من ندارند

موفق باشید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

نسخه 7.2 به تاریخ 29 آگوست 2011 منتشر شد

100 درصد توصیه میکنم که نسخه جدید را روی ایمیج جدید نصب کنید

نسخه 7.2 روی ایمیج Black Hole 1.6.4 تست شده است

دارای 230 فایل ، 16 پوشه ، 199 اسکریپت و 2238 خط XML

OSCam 1.10 (نسخه به روز رسانی شده پایدار)
HyperCam 2.15

اضافه شد

- گزینه Upgrade To Latest Version در قسمت About اضافه شد

توسط این گزینه امکان به روز رسانی به آخرین نسخه فقط با 1 کلیک وجود دارد

ابتدا آخرین نسخه سرور بررسی سپس دانلود و به صورت خودکار نصب میشود

- کلید های کانال IRIBTV3 به روز رسانی شد تا جهت های بیشتری علاوه بر Intelsat 902 را پشتیبانی کند

- لینک سرور TechSat به روز رسانی شد

- دو گزینه جدید دریافت لیست کانال های ایرانی اضافه شد (تهیه شده توسط Farshadmb و عادل)

- گزینه های جدید دریافت آخرین تنظیمات سرور های اتحاد طلایی اضافه شد (5 گزینه برای هر 5 انجمن)

- به روز رسانی زمان و تاریخ سریع تر از قبل انجام میشود

- تغییرات جدیدی روی سرور آنلاین در جهت هماهنگی با نسخه جدید ایمیج Persian HD Project صورت گرفت

ترجمه فارسی انیگما 2 (نسخه به روز رسانی شده) که امشب روی سرور قرار گرفت از نسخه 7.2 به بعد قابل دریافت است (با نسخه های فعلی امکان پذیر نیست)

گزینه های مربوط به ایمیج Persian HD Project بعد از به روز رسانی نیز از نسخه 7.2 به بعد قابل استفاده هستند (با نسخه های فعلی امکان پذیر نیست)

کد:

Prince's Panel Full 7.2 By Persian Prince (Enigma2-OE1.6-Mipsel) Release Date : 29-August-2011 Published By : Persian Professionals Team ====================== Available 26 Emulators ====================== enigma2-cam-persianpros-avatarcam_0.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-camd_3.908L-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-cccam_2.2.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-dreamcrypt_1.2.3-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-evocamd_2.17-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-firecam_0.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-gbox_2.25-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-gboxnet_1.0-svn798-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-hypercam_2.15Full-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-mbox_0.6-0010-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-mgcamd_1.36-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-mpcs_0.52.0-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-newcs_1.70-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-opencam_2.1.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-oscam_1.10-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqcamd_1.31-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqcs_1.11-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqechoclient_1.06-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-rqsssp_1.04-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-sbox_0.0.5-1-3-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-scam_3.60-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-scemu_1.8-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-spcsnasscamd_2.5.45-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-vizcam_1.15-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-vucrypt_1.1.1-r2_mipsel.ipk enigma2-cam-persianpros-wicard_1.08-r2_mipsel.ipk ============== Script Manager ============== - Swap Manager - Mount Manager -- USB -- HDD -- Mount -- Format -- UnMount - Update Modules - Delete Crash Logs - IPK Server Manager -- Size Check -- MD5Sum Check -- SHA1Sum Check -- USB -- HDD - Picon Path Manager -- USB -- HDD - Plugin Path Manager -- USB -- HDD - Software Informations -- Date -- Swap -- System -- UpTime -- Activity -- Emulator -- Host Name -- Process List -- File Systems -- Kernel Version -- Kernel Informations -- Installed Packages Informations - Hardware Informations -- CPU -- MAC -- Memory -- Free Space -- Free Memory -- Kernel Modules -- HDD Performance --- HDD Status --- HDD Temperature --- HDD Informations -- Internet Performance --- Ping --- Netstat --- NS Look Up --- Trace Route --- Reset Network --- Use Open DNS - Temporary - Timeshift Path Manager -- USB - Time Update - OPKG Update + Upgrade - Persian HD Project By Persian Prince - After Update -- Fix Spinner -- Fix Boot Logo -- Fix Ajax Loader -- Fix WebIF - Xtrend -- Fix WebIF - Vuplus -- Fix Remote Pictures - Xtrend -- Fix Remote Pictures - VuPlus -- Fix Remote Pictures - DreamBox -- Fix Enigma2 Settings - Xtrend -- Fix Enigma2 Settings - VuPlus -- Fix Enigma2 Settings - DreamBox ============== Backup/Restore ============== - CCcam Settings -- Restore -- Backup -- Backup With Date -- USB -- HDD - Enigma2 Settings -- Restore -- Backup With Date -- USB -- HDD - Restore Skin.XML Backup - Restore Language Backup ================ Emulator Manager ================ - Old Cams -- GBox -- RqCS -- MPCS -- FireCam -- RqSSSP -- RqCamd -- OpenCam -- EvoCamd -- GBox.NET -- Rq Echo Client -- SPCS NassCamd - Multi Cams -- ScEmu + CCcam -- SBox + CCcam/MgCamd -- OSCam + CCcam/MgCamd/SBox -- NewCS + Camd3/CCcam/EvoCamd/MBox/MgCamd - Single Cams -- SCam -- MBox -- Camd3 -- CCcam -- WiCard -- VizCam -- MgCamd -- HyperCam -- AvatarCam - Original Cams -- VuCrypt -- DreamCrypt ========================= Keys - SoftCam Downloader ========================= - Keys Downloader -- Uydu -- LuxSat -- MiniCat -- TechSat -- PandaSat -- SatAngels -- DemoniSat -- NewNigma2 -- MasterElant - IRIB TV3 Keys Adder - SoftCam Downloader -- MiniCat -- DVBFiles -- SatAngels -- DemoniSat -- SatSharing - CCcam Files Downloader -- qpoe -- comlu -- sasa.000page - Golden Union CCcam Servers -- PersianPros G01 -- PersianPros G02 -- PersianPros G03 -- PersianPros G04 -- PersianPros G05 - CCcam.channelinfo To oscam.srvid Converter -- qpoe -- comlu -- sasa.000page - Keys - SoftCam Converter -- XCam To MgCamd -- EvoCamd To MgCamd -- MgCamd To EvoCamd -- MgCamd To NewCamd -- NewCamd To MgCamd ============================= Channel - Settings Downloader ============================= - RR Settings - Dona Settings - Likra Settings - Cyrus Settings - Rytec Settings - Cajton Settings - AdelSat Settings - Vhannibal Settings - Farshadmb Settings - Remove Channels - Settings -- Remove Settings -- Remove Channels -- Reset Factory Defaults - Data Channels Converter (Sky 19.2E) ===================================== Satellites-Terrestrial XML Downloader ===================================== -http://hotfile.com/dl/128291134/2f0...sianpros-princepanel-full_7.2_mipsel.ipk.html

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
نسخه 7.5 به تاریخ 7 سپتامبر 2011 منتشر شد

کسانی که از نسخه 7.2 استفاده میکنند میتوانند توسط گزینه Upgrade To Latest Version در قسمت About به نسخه 7.5 با 1 کلیک به روز رسانی کنند

نسخه 7.5 روی ایمیج Black Hole 1.6.4 تست شده است

دارای 250 فایل ، 16 پوشه ، 219 اسکریپت و 2318 خط XML

EvoCamd 2.17c (نسخه به روز رسانی شده)
NewCS 1.70 (نسخه به روز رسانی شده)

اضافه شد

- قابلیت دریافت فایل cables.xml برای DVB-C اضافه شد (2 نوع رسمی و تهیه شده توسط جناب PaphosAL)

- گزینه های جدید تهیه نسخه پشتیبان از تمامی پلاگین ها و تمامی اسکین ها اضافه شد (قسمت Backup/Restore)

گزینه Plugins برای شما از تمامی پلاگین های نصب شده یعنی Extensions و System Plugins بدون توجه به فایل های py یعنی فقط pyo نسخه پشتیبان تهیه میکند (فرمت نهایی tar.gz)

گزینه Skins-Picons برای شما از تمامی اسکین های نصب شده به همراه پیکون های موجود در /usr/share/enigma2/picon/ نسخه پشتیبان تهیه میکند (فرمت نهایی tar.gz)

- امکان جدید و اختصاصی دانلود و نصب خودکار آخرین درایور ها از سرور پلاگین

این قسمت که در Installer قرار دارد را به 3 روش کد نویسی کرده ام و نتیجه 3 قسمت ایکس ترند ، دریم باکس و ووپلاس شده است

وقتی روی مدل دستگاه خود کلیک کنید ابتدا آخرین نسخه بررسی سپس دانلود و به صورت خودکار نصب میشود

بعد از دانلود و نصب درایور دستگاه Reboot میشود

ایکس ترند 5000 و 9000 (کرنل 2.6.18-7.4 با فرمت zip)

دریم باکس 7025 ، 500 اچ دی ، 800 نسل اول ، 7020 اچ دی ، 8000 و 800 نسل دوم (کرنل 2.6.12-6 برای 7025 و 2.6.18-7.4 برای سایر مدل ها با فرمت ipk)

ووپلاس Duo ، Uno ، Solo و Ultimo (کرنل 2.6.18-7.3 با فرمت tar.gz)

- پشتیبانی از 2 فونت دیگر اضافه شد (مجموع 42 فونت)

- پشتیبانی از نسخه 2.2 پلاگین آب و هوای شهر های ایران (Persian Weather) اضافه شد

بعد از نصب/حذف دستگاه به صورت خودکار Reboot میشود

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
آخرین نسخه کامل پلاگین کاخ ایرانی (Full) - نسخه 8.5 - معماری Mipsel

نسخه 8.5 فعلا بدون توضیحات پیوست میشود برای علاقه مندان

تغییرات آن قدر زیاد است که میتوان آن را مانند نسخه 9 در نظر گرفت

با تشکر از Persian Prince عزیز

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
خرین نسخه سری 8 یعنی 8.6 به تاریخ 29 اکتبر 2011 منتشر شد

با آخرین نسخه ایمیج Black Hole تست شده است (ملاک این ایمیج است)

دارای 295 فایل ، 22 پوشه ، 249 اسکریپت و 2605 خط XML

تغییرات :

- بسیار زیاد است و قابل ذکر نیست

نوع دسترسی :

- به روز رسانی نسخه های 8.x

- دانلود به صورت جدا

پیشنهاد سازنده :

- حتما به روز رسانی شود (بسیاری از موارد تغییر کرده اند)

پیوست‌ها

bfzx123

کاربر
2008-09-27
11
10
سلام و احترام:
من ریسیور VU+solo دارم.چند روزیه که ایمیج دستگاه رو که از نوع Black Hole می باشد از 1.7.7 به 2.0.0 ارتقاء دادم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ایمولیتور Cccam و پلاگین Ppanel رو نصب کنم تا تنظیمات اکانت سیسیکم رو انجام بدم و کانالها رو باز کنم.از شما چند تا تقاضا دارم:
1-اول اینکه در مورد مشکل بالا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
2-اگر نسخه جدیدی از بلک هول اومده لطفا بزارید تا دانلود کنم و به تناسب آن ایمولیتور و پلاگین مربوطه را هم معرفی بفرمایید.
3-بجای ایمیج بلک هول از چه نوع دیگری میتونم استفاده کنم تا به کارایی و زیبایی بلک هول باشد؟؟؟؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412

bfzx123

کاربر
2008-09-27
11
10
خیلی ممنون جناب 1-farhadi:
من ایمیج فوق رو نصب کردم منوی کامل و ظاهری زیبا دارد.خیلی عالیه
فقط بازم هنگام نصب،پلاگین enigma2-plugin-persianpros-persianpalace-full_8.5_mipsel و ایمولیتور enigma2-plugin-cam-cccam-v2.3.0_e2_bh به صورت کامل نصب نمیشه.در صورتی که اگر همین پلاگین و ایمولیتور رو روی بلک هول ورژن 1.7.7 نصب کنم کامل نصب میشه و در قسمت پلاگین ها میتونم ببینمش.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

در ضمن آیا هر سه فایل بالا در اصل یکی هستند؟؟؟؟؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
خیلی ممنون جناب 1-farhadi:
من ایمیج فوق رو نصب کردم منوی کامل و ظاهری زیبا دارد.خیلی عالیه
فقط بازم هنگام نصب،پلاگین enigma2-plugin-persianpros-persianpalace-full_8.5_mipsel و ایمولیتور enigma2-plugin-cam-cccam-v2.3.0_e2_bh به صورت کامل نصب نمیشه.در صورتی که اگر همین پلاگین و ایمولیتور رو روی بلک هول ورژن 1.7.7 نصب کنم کامل نصب میشه و در قسمت پلاگین ها میتونم ببینمش.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

در ضمن آیا هر سه فایل بالا در اصل یکی هستند؟؟؟؟؟
درود
این ایمولاتور را برایتان گذاشتم ببینید نصب میشه

پیوست‌ها

bfzx123

کاربر
2008-09-27
11
10
درود بر شما.من امولاتور بالا رو براحتی نصب کردم.خیلی لطف کردین.فقط میخوام پلاگینی نصب کنم که به شکل زیرباشه و با ایمیج بلک هول 3.0.3 سازگاری داشته باشه مثل ppanel.بازم ممنونم.

ppanel-full.jpg

آیا راه ارتباطی دیگری غیر از این سایت دارید که با شما در ارتباط باشم؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود بر شما.من امولاتور بالا رو براحتی نصب کردم.خیلی لطف کردین.فقط میخوام پلاگینی نصب کنم که به شکل زیرباشه و با ایمیج بلک هول 3.0.3 سازگاری داشته باشه مثل ppanel.بازم ممنونم.

مشاهده فایل‌پیوست 100228

آیا راه ارتباطی دیگری غیر از این سایت دارید که با شما در ارتباط باشم؟؟؟؟؟؟
درود
از این پلاگین استفاده نمایید .بهترین راه ارتباطی همین سایت میباشد سوالات و جوابها میماند برای کسانی که مشکل مشابه داشته باشند .

پیوست‌ها

bfzx123

کاربر
2008-09-27
11
10
سلام سپاس

من پلاگین بالا رو نصب کردم ولی نمیتونم باهاش کار کنم محیطش مثل ppanel نیست.راهنمایی لطفا......
در ضمن وقتی اینو نصب میکنم skin-glass HD رو نمیتونم نصب کنم
اگه enigma2-emu-cccam-bh-pli-vti-vix_2.3.0_mips32el نصب کنم آیا نیازی به نصب پلاگین بالا هست؟؟؟یا بدون اون هم میشه کانالها رو باز کرد؟؟؟؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام سپاس

من پلاگین بالا رو نصب کردم ولی نمیتونم باهاش کار کنم محیطش مثل ppanel نیست.راهنمایی لطفا......
در ضمن وقتی اینو نصب میکنم skin-glass HD رو نمیتونم نصب کنم
اگه enigma2-emu-cccam-bh-pli-vti-vix_2.3.0_mips32el نصب کنم آیا نیازی به نصب پلاگین بالا هست؟؟؟یا بدون اون هم میشه کانالها رو باز کرد؟؟؟؟

درود
این پلاگین را برایتان گذاشتم خودم بارها از این پلاگین استفاده کردهام قبلی را اگر نصب کردهاید حذف کنید واین را نصب نمایید بعد از نصب هم حتما ایمج را ریستار کنید.

پیوست‌ها

bfzx123

کاربر
2008-09-27
11
10
سلام جناب 1-farhadi
ممنون بابت وقتی که صرف ما مبتدی ها میکنید.
من یه توضیح مختصر در مورد کاری که انجام میدم خدمتتون ارایه میکنم:
من یه ریسیور VU+SOLO ساده دارم که جزء ریسیورهای Due یا Uno نیست.ابتدا با یه فلش فرمت شده با FAT32 ایمیج Black Hole 3.0.3 رو روی دستگاه نصب میکنم و ریسیور رو restart enigma2 میکنم.سپس با استفاده از برنامه DCC همین پلاگین بالا رو که گذاشتین به قسمت tmp دستگاه انتقال میدم.مشکل من از همین جا شروع میشه که پلاگین فوق (enigma2-plugin-bermooda-ppanelfull_5.4_mipsel) نصب نمیشه حتی ورژن پایین ترش یعنی enigma2-plugin-bermooda-ppanelfull_3.6_mipsel هم نصب نمیشه در صورتی که اگه ایمیج Black Hole 1.7.7 رو نصب کنم هر دو پلاگین بالا براحتی نصب میشن.
اگه این پلاگین نصب بشه مشکلم حل میشه و میتونم کانالها رو باز کنم.
من حتی پلاگین های دیگه رو امتحان کردم یعنی enigma2-plugin-persianpros-persianpalace-full_8.6_mipsel و enigma2-plugin-persianpros-princepanel-full_7.1_mipsel هیچ کدام نصب نمیشه.
من فکر میکنم این پلاکین با بلک هول 3.0.3 سازگاری نداره و موقع نصب پیام میده که این ایمیج مربوط به دستگاههای سولو از نوع Due می باشد.

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام جناب 1-farhadi
ممنون بابت وقتی که صرف ما مبتدی ها میکنید.
من یه توضیح مختصر در مورد کاری که انجام میدم خدمتتون ارایه میکنم:
من یه ریسیور VU+SOLO ساده دارم که جزء ریسیورهای Due یا Uno نیست.ابتدا با یه فلش فرمت شده با FAT32 ایمیج Black Hole 3.0.3 رو روی دستگاه نصب میکنم و ریسیور رو restart enigma2 میکنم.سپس با استفاده از برنامه DCC همین پلاگین بالا رو که گذاشتین به قسمت tmp دستگاه انتقال میدم.مشکل من از همین جا شروع میشه که پلاگین فوق (enigma2-plugin-bermooda-ppanelfull_5.4_mipsel) نصب نمیشه حتی ورژن پایین ترش یعنی enigma2-plugin-bermooda-ppanelfull_3.6_mipsel هم نصب نمیشه در صورتی که اگه ایمیج Black Hole 1.7.7 رو نصب کنم هر دو پلاگین بالا براحتی نصب میشن.
اگه این پلاگین نصب بشه مشکلم حل میشه و میتونم کانالها رو باز کنم.
من حتی پلاگین های دیگه رو امتحان کردم یعنی enigma2-plugin-persianpros-persianpalace-full_8.6_mipsel و enigma2-plugin-persianpros-princepanel-full_7.1_mipsel هیچ کدام نصب نمیشه.
من فکر میکنم این پلاکین با بلک هول 3.0.3 سازگاری نداره و موقع نصب پیام میده که این ایمیج مربوط به دستگاههای سولو از نوع Due می باشد.

درود
من همیشه از این ایمج استفاده میکنم تا حالا هم مشکلی نداشتم دوست داشتید از این ایمج استفاده نمایید ایمولاتور و پلاگین هم همان هست که گذاشتم تست کنید نتیجه را اعلام نمایید.
BlackHole-2..1-vusolo_usb

bfzx123

کاربر
2008-09-27
11
10
چشم....استفاده میکنم نتیحه رو اعلام میکنم
ولی محیط بلک هول 3.0.3 واقعا قشنگه....
ای کاش میشد برنامه های این ایمیج رو پیدا کرد.
من هر چی تو سایت خود سولو گشتم چیزی پیدا نکردم
یه زحمت دیگه:
لطفا ترتیب وارد کردن اکانت سیسیکم رو در فایل Cccam.Cfg دقیق بگین و در فایل Cccam.prio باید چه چیزی وارد کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از شما

آخرین ویرایش:

bfzx123

کاربر
2008-09-27
11
10
ایمیج 2.0.1 رو نصب کردم
موقع نصب enigma2-plugin-bermooda-ppanelfull_5.4_mipsel.ipk ارور داد و نصب نشد.

آخرین ویرایش:
بالا