آشنایی با فایندر دیجیتالی جدید ایکس کروز مدلxf 96da

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان.
کسی میدونه که فایندر دیجیتالی جدید ایکس کروز مدل
xf 96da درصد استرانگ و کوالیتی(سیگنال متر) هم نمایش میده یا نه؟؟؟
در کل آیا از لحاظ کیفیت جنس و حمال بودن برای کار زیاد ولی کارهای خونگی و ساده گزینه خوبی هست یا نه؟؟؟منظورم در بین فایندرهای ارزون قیمتی که از کیفیت پایینی برخوردار هستند
میتونه این بهترین گزینه باشه یا این فایندر هم مالی نیست؟؟؟
در ضمن من تو بخش معرفی فایندرها متوجه نشدم این دکمه att دقیقا برای چه کاری هست و با اون پیچ volume مشگی رنگ که در کنار سمت راست فایندر قرار داره چه تفاوتی میکنه؟؟؟
خیلی متشکرم.

moz-screenshot.png

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
کارش مشابه فایند عقربه ای بوقی میباشد
کار ات فکر میکنم مشابه همون پیچ تنظیم در فایندر معمولیه
با سیگنال و استرانگ کاری نداره بجای عقریه صفحه کریستال داره
مثل ساعت دیجیتال با عقربه ای
من عقربه درجه یک از ارزونها گلف استارهای سری جدید رو خیلی دوست دارم به نظر من از این بهتره

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود بر دوستان

چند کاربرد فایندر معمولی جنس خوب

فایندر جنس خوب کار لاین رو انجام میده و استرانگ رو در زمان تنظیم و در خط بودن بالا میبره که میشه برای تست سیم استفاده کرد
میشه با این وسیله به راحتی قعطی سیم رو تشخیص داد
تست ال ان بی تا حدی
تشخیص وجود 18 و13
تست سویچ ا - 8 1- 4 به راحتی تنظیم دقیق ساعت ال ان بی
تست رسیور و سیستم مرکزی تا حدی
پیدا کردت سر سیم....

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با این اوصاف پس یک یه ریالی هم ارزش نداره.چون من واسه سیگنال مترش میخواستمش.من خودم یه استارگلد عقربه ای دو چراغه دارم که کارش حرف نداره الان سالهاست که پا به پای خودم کار میکنه و کاملا ازش راضی هستم ولی عیب این عقربه ای ها اینه که برای تست سیگنال کانالها باید به رسیور مراجعه کنی تا متوجه بشی که دیش فول فیتاب هست یا نه....
آرش جان یه فایندری تو همین قیمتها که بدرد کار من بخوره که شامل گزینه هایی باشه که در پست اول گفتم و کیفیتش خوب باشه چه مارک و چه مدلی سراغ داری؟؟؟
درست همون مشخصاتی که اگه یادت باشه فایندر اشپایون استار داشت و خیلی هم تبلیغ کرد و تایوانی بود و کیفیت خوبی هم نداشت.مثل این فایندر رو بهم معرفی کن.البته با دوام و عمر زیاد داشته باشه.اینم یه عکس از کل مشخصات فایندر اشپایون استار که مشخصات مد نظرم رو داره:

SPAON_201.JPG

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
دوست عزیز تو این رنج قیمت چیزی پیدا نمیکنید اینی که عکسشو زدین سری قدیمی مشابه همین ایکس کروز میباشد
2 پیشنهاد
یک رسیور 12 ولت مثل مورباکس و یک ال سی دی کوچک 5 اینچ مانند ام پی فر و یک باطری 12 ولت و 6 آمپر یکم خلاقیت حدود 100 تومان هزینه
خرید یک فایندر تصویری مانند الکو مکس حدود 350 تومان

خرید یک فایندر استوک که هر فرکانسی رو با پاور و کوالاتی نشون میده
استوک یا کم کارکرده میشه 180 یا یکم بالاتر گرفت عالیه ولی تصویری نیست

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام آرش جان. باید ببخشی یه سوالی داشتم .تو صحبتهات در پست 4 فرمودی که (فایندر جنس خوب کار لاین رو انجام میده و استرانگ رو در زمان تنظیم و در خط بودن بالا میبره که میشه برای تست سیم استفاده کرد) حالا خواستم بدونم آیا منظور شما از تست سیم همون ایرادات سیم و ضعیف شدنش هست که گاهی موجب فریز یا قطعی کانالها میشه هست؟؟؟؟اگه این منظورتون هست لطفا طریقه تست کردن رو برام بگید.آخه برای تست سیم من همیشه مشکلاتی مثل بالا بردن تلویزیون به پشت بوم رو دارم که اگه با فایندر بشه تست کنم عالی میشه. همچنین خواستم بدونم آیا با فایندر آنالوگ میشه که ساعت ال ان بی و همچنین فاصله کانونی رو تنظیم دقیق کرد؟؟؟چون فایندر من نسبت به تغییر ساعت ال ان بی و عقب و جلو کردن اون هیچ عکس العملی نشون نمیده.به نظرت فایندرم ایراد داره یا همشون همینجوری هستن؟؟؟؟ ببخشید اگه زیاد پرسیدم.خیلی ممنونم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
دوست عزیز وقتی سیم خراب باشه منظور قطع بودن نیست
یک سری سیگنالها نمیاد مثل 12437 وقتی لاین یا فایندر بین دستگاه و تی وی هست سیگنال و تصویر هست وقتی مستقیم میزنید نیست
من گلف استار دارم دو چراغ
ساعت ال ان بی حتی فاصله ال تا کف پشقاب رو میتونم تنظیم کنم حتی از دیجیتال اشپاین که قیمت بالای میلیون داره بهتر
ادامه در پست بعد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
حتی با فایندر بوقی رسیور هم لازم نیست
اینه یکم بر میگرده به تجربه
شما میتونید بجاش به فایندر یک ولتاژ بین 12 تا 18 بدهید و به راحتی دیش رو تنظیم کنید
یک چیز جالب
روی فایندرهای گلف استار و چند مدل دیگر
در رسیور فرکانس 10720 22000 را بدهید
با فایندر تنظیم کنید
اگر اشتباهن هاتبرد یا جهتی که این فرکانس را نداره بگبرید باز عقربه فایندر میره آخر ولی هر چند ثانیه یکبار عقربه و صدای فایندر یک تیک میزنه و کم میشه و دوباره میاد سر جاش
ولی اگر جهت رو درست بگیرید اینگونه نیست
یک نکته
برای کار با فایندر بهتره اول یک فرکانس قوی رو در دستگاه وارد کنید که بهتره ورتیکال باشه
بعد که جهت رسد شد برای فیکس یک فرکانس ضعیف هریزنتال مثل 12437 را وارد دستگاه و فیکس کنید

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
آرش جان اگه مثلا استرانگ رسیور روی 70 بود و فایندر رو وصل بکنیم و استرانگ افزایش پیدا کنه مثلا بشه80 میشه گفت که سیم تا حدودی خراب شده؟؟؟ چون ممکنه سیمی خیلی وضعش خراب باشه و با وصل کردن فایندر هم تصویر اون کانالش نیاد.آیا میشه؟؟؟ همچنین در مورد اون مطلب که گفتید فایندر عقربش تا آخر میره ولی هر چند ثانیه یه تیک میخوره به این تجربه رسیدمه و کاملا صحیح هست من همیشه همینطوری اطمینان حاصل میکنم که جهتم رو گرفتم یا نه.خصوصا این اتفاق تو رسیورهای آیکلاس تو خیلی فرکانسها اتفاق مییفته که برای تنظیم چیز خوبی هست. ولی من متوجه نشدم که چطوری ممکنه بدون رسیور وبا یک باطری 12 ولت جهت یابی کرد.آخه فایندر نیاز به یک فرکانس داره که با اون بتونه از خودش عکس العمل نشون بده و بر اساس اون فرکانس هست که با نزدیک شدن به ماهواره مورد نظر عقربه فایندر رو به بالا میره.نکنه اینم بر اساس تجربه و گرفتن جهت به طور تقریبی و سپس فیکس کردن دیش هست؟؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
در مورد استرانگ و سیم یکم تجربه میخواد در دستگاه های مختلف و نرم افزارها فرق میکنه و تا حدی میشه فهمید ضمنن بعضی وقتها مشکل سیم نیست استرانگ به دلیل خراب بودن یا مرغوب نبودن ال ان بی سویچ یا دستگاه کمه که باید مثلن ال ان بی تعویض شه اینجاست که فایندر دیجیتال هم لازمه تفاوت سیگنال بالا و پایین رو میشه دید به فایندر یک باطری 12 یا آدابتور بزنید تست کنید کار میکنه ضمنن فایند بوقی با باطری داخلی هم چند مدل هست برای زمان آنالوگ و وقتی کانالها و جهتها کم بود و وسیله دیگری نبود عالی بود

بالا