آغار فروش اکانت های یکساله شیرینگ هوایی

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
با سلام خدمت کلیه دوستان و کاربران محترم سایت آی استار.
همچنان که قبلا وعده داده بودیم اکانت های یک ساله شیرینگ هوایی جهت فروش عرضه شد. دوستانی که تمایل دارن شیرینگ هوائی شون رو تمدید کنن میتونن اقدام کنن.
مدلهای :
ISTARX99
ISTARX30000 old
ISTAR X30000 1G
ISTARX30000MEGA

مدلهایی هستن که شیرینگ آنها تمدید میشه فقط مدل ISTAR X40000 فعلا نمیشه که تمدید کرد.

منبع سایت ای استار

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
خب دوست عزیز حالا چطور این اکانت رو تهیه کنیم؟

درود به سایت ای استار فارسی مراجعه کنید
البته من و سایرین از این اکانت استفاده نکردیم
و هیچ مسئولیتی در قبال خرید شما نداریم

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
تمام این کارها کلاه برداری محض هست دوستان.مراقب باشید گول این شیادان رو نخورید.هیچ شرینگی بهتر از سیسیکم توی دنیا پیدا نشده الان من بیش از یکسال هست که دارم از سیسکم این سایت استفاده میکنم واقعا کیفیتش بی نظیره و روز به روز داره بهتر هم میشه!کلی کانال با سیسیکم باز میشه نسبت به شرینگ هوایی!!!
شما فکرشو بکن یتوی زمستان که دائما وضعیتی جوی هوا در حال تغییر هست اونوقت شمایی که داری از شرینگ هوایی استفاده میکنی و کلی پول براش هزینه کردی اون موقع بیشتر حسرت میخوری پیش خودت می گی ای کاش از سیسیکم استفاده می کردم و زیر برف و باران با خیال راحت از طریق اینترنت و سیسیکم به تماشای ماهواره می نشستم!

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شیاد شمایی که به مردم بدون هیچ دلیلی تهمت میزنید . بیا همون سایت ای استار ببین چند نفر التماس کردن که شرینگ هوایی فروخته بشه . همون 30000 شما شرینگ هوایشش بعد از 2 سال از صدتا سیسکم هم بهتره کم سیسکم ندیدیم وضعیتشونو . شاید کسی نداشته باشه ماهی 30 هزار پول اینترنت بده و یا دسترسی به اینترنتبراش مشکله سالی 300 هزار پول شارژ اینترنت و 120 تومن اکانت 400 هزار کجا 80 هزار پول اکانت هوایی کجا .ای استار میاد بخاطر 80000 هزار تومن ابرو خودشو ببره و کلاهبرداری کنه از هر برندی که تولید میکنه 10 سری تو بازار فروخته میشه و بازار اول فروش تو ایران رو تو دست داره بخاطر چند اکانت خودشو خراب کنه . نمیدونم چرا راحت تهمت زده میشه از دیروز شروع شده فروش چطور کلاهبرداریش مشخص شد. تو همون سایت من خودم تاپیک فعال سازی x99 که میگن با تغیر ایسی فعال میشه رو پستهاشو نشون دادم که اقا شهرام شاهده که اگه راسته این کار مردم برن انجام بدن و پول اضافه خرج نکن . همه شدن متخصص ماهواره و تز میدن

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
کاربران گرامی لطفا رعایت شئونات ارسال را بفرمایید!
هرچی رسید که نمیشه بدون دلیل و مدرک نوشت اون هم راجع به کاری که1 روز هست آغاز شده
:IRSATa30:
مقایسه اکانت مجانی ان هم بوسیله شیرینگ هوایی که همه جا قابل حصول هست با سی سی کم حرفه ای کار درستی نیست در مملکت ما خیلی چیزها درحد کار راه انداز توسط مشتری قابل قبول هست ودلیلی نداره که همه به اعلا فکر کنند:confused:
ببینید مبلغ80 تومن برای 1سال اکانت هوایی دستگاه اچ دی واقعا پولی نیست واگه آی استار بیاد تضمین کنه برای خیلی ها ارزنده هست:eek:k:

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
والا ما که خیری از شرینگ هوایی ندیدیم!یک روز کانالها قطعه یک روز فریز زیاد داره یک روز هوا ابری میشه شرینگ قطع میشه یک روز باران میاد یک رو طوفان میاد!آخه آدم مگه عقلشو از دست داده که 80000تومان پولشو بریزه دور!والا من 40000 تومان گذاشتم روش رفتم اکانت یکساله سیسیکم گرفتم اصلا نه فریزی هست نه قطعی و نه ...!
حالا هر چی بخواد هوا برف و باران و ... بیاد بگذار بیاد نه قطعی وجود داره و نه چیز دیگه ای!شرکتی که من ازش اینترنت گرفتم ماشاا... پینگ تایمش خیلی عالیه و dns برابر 40 هست و این یعنی بهترین بستر اینترنت برای سیسیکم!سرور 4.2.2.4 هم بین 200-150 هست.

آخرین ویرایش:
بالا