آموزش استفاده از سی سی کم با استفاده از برنامه fausto

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
اموزش دیدن کانال های کارتی با برنامه fausto در این برنامه واموزش گام به گام برای دیدن کانال های کارتی حتی برای کسانی که مبتدی هستند
سعی میشود که قابل استفاده برای همه دوستان باشد

قبل از هر کاری برنامه fausto را دانلود کرده و نصب نمایید

مشاهده فایل‌پیوست 44637

سپس مراحل را به این صورت ادامه دهید

کابل r232 از پورت pc به رسیور وصل باید باشد کامپیوتر هم روشن و به اینترنت وصل باشید

خوب برای شروع
این سرور را من تست زدم وخوب جواب داد البته رایگان بود

F: cccam.satlover.com 39267 0 Free4ever_9BAF4DB9 www.satlover.com] no { 0:0:3

در صفحه ای که باز میشود به تب Client رفته و بعد تب COUNFIURATION

wol_error.gif
اندازه این تصویر تغییر داده شده است.. برای مشاهده کامل تصویر در این قسمت کلیک کنید. اندازه اصلی این تصویر 642x524
93252341114155.png

حالا سرور رو وارد کرده و save , سپس open را زده

و بعد به تب MANAGER رفته ودر پایین لود را بزنید

wol_error.gif
اندازه این تصویر تغییر داده شده است.. برای مشاهده کامل تصویر در این قسمت کلیک کنید. اندازه اصلی این تصویر 713x521
35302327277663.png

مثال:

C: cccam.satlover.com 39267 Free4ever_9BAF4DB9 www.satlover.com] no { 0:0

خوب این یه سرور cline هستش باید اون رو fline کنیم
به این صورت

به F و 0 توجه کنید

F: cccam.satlover.com 39267 0 Free4ever_9BAF4DB9 www.satlover.com] no { 0:0:3
بعد از پورت یک صفر اضافه میکنیم

اگر سرور بدرستی وارد شده باشد
باید سرور را ملاحضه کنید
اگر درست بود استارت را بزنید

و چنانچه بعد از استارت runing شدند

سپس به تب serial رفته connection را بزنید
وبسته به نوع رسیور گزینه مربوط به ان را بزنید

wol_error.gif
اندازه این تصویر تغییر داده شده است.. برای مشاهده کامل تصویر در این قسمت کلیک کنید. اندازه اصلی این تصویر 706x530
95232333351702.png

سپس بروی کانالهای کارتی بروید کمی صبر کنید تا کانال باز شود لیست کانالهای باز کننده تنظیم شده در برنامه به شرح زیر است
البته کانالهای شوتایم و ارت دیر باز می شوند
RTVI
Nova
JSC+
ART
Bis TV
Sky Italia
Cyfrowy Polsat
Cyfra +
SRG
CanalSat France
Sky Deutschland
MTV
Orbit Network
Le bouquet de Canal +
12360
11411
11727
12207

11030
البته کانالهای شوتایم و ارت دیر باز می شوند

پیوست‌ها

M

mehdi_amir

Guest
از این اموزش میتوانید در رسیورهای غیر لینوکسی که در قسمت کام پورت خود یکی از گزینه های hsic-csc-sssp را دارا میباشند استفاده نموده و از پروتکلهای مختلف به خصوص سی سی کم در رسیورهای خود در حد اعلا بهره ببرید
اموزش+ برنامه های لازم ضمیمه شد

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
این بهترین برنامه برای استفاده از سی سی کم رسیورهای غیر لینوکسی هست
توجه داشته باشید این برنامه توسط رایانه اجراء میشود وهمزمان اینترنت مناسب وارتباط رایانه ورسیور شما باید توسط کابل پورت232 برقرار باشد

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام.
دوستان من دقیقا طبق گفته های پست اول عمل کردم با رسیور آیکلاس بروی پروتکلsssp گذاشتم و در کادرهای قسمتserial اعداد و ارقامی که فکر کنم کد کانالها بودند به نمایش در اومد ولی کانالی باز نشد.بروی تعداد زیادی از کانالها امتحان کردم حتی کانالهای جهت آسترا ولی جوابگو نبود.در ضمن من از آخرین سرورهای رایگان سی سی کم که در بخش مربوطه هست استفاده کردم و موفق به باز کردن کانالها نشدم.به نظرتون علت چی هست؟؟؟
در ضمن آیا روشی هست که هی نخوایم سرورهای c line رو به f line تبدیل کنیم؟؟؟آخه خیلی سخت و زمان بر هست که بخوایم دونه به دونه تمام سرورها رو ویرایش کنیم و به f line تبدیلشون کنیم.خیلی ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام.
دوستان من دقیقا طبق گفته های پست اول عمل کردم با رسیور آیکلاس بروی پروتکلsssp گذاشتم و در کادرهای قسمتserial اعداد و ارقامی که فکر کنم کد کانالها بودند به نمایش در اومد ولی کانالی باز نشد.بروی تعداد زیادی از کانالها امتحان کردم حتی کانالهای جهت آسترا ولی جوابگو نبود.در ضمن من از آخرین سرورهای رایگان سی سی کم که در بخش مربوطه هست استفاده کردم و موفق به باز کردن کانالها نشدم.به نظرتون علت چی هست؟؟؟
در ضمن آیا روشی هست که هی نخوایم سرورهای c line رو به f line تبدیل کنیم؟؟؟آخه خیلی سخت و زمان بر هست که بخوایم دونه به دونه تمام سرورها رو ویرایش کنیم و به f line تبدیلشون کنیم.خیلی ممنونم
با درود
دوست گرامی استفاده از سرورهای مجانی مشکلات خودش را داره واکثر اوقات هم قطع میباشند
برای استفاده از سی سی کم با دستگاه های ایکلاس بهتره از برنامه گلادیاتور که در بخش مربوطه موجود هست استفاده کنید
خیلی راحت لاین های مجانی را در برنامه قرار میدهید نیاز به تبدیل هم نیست:
Server=CCCam:shadoww-tv.myftp.org:15600:0:maxbet57:kladionica22
داخل فایلgladiator.ini
خط فوق هست وکافیست شما مشخصات سرور وپورت ویوزر پسورد را وارد کنید وفایل را ذخیره کنید
برنامه را استارت کنید
چندین بار قبلا هم توضیح دادم هرچه سریعتر لاین را بسازید واستفاده کنید شانس بیشتری داریدبه سرعت اینترنت هم خیلی بستگی دارد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
ایا میشود بروی دستگاه ایکلاس 9898اچ دی ایما سرویس سی سی کم وصل کرد
اگر میشود چطوری
مرسی
درود

دوستان گرامی بیشتر توجه داشته باشید چندین مرتبه توسط کادر وکاربران فعال توضیح داده شده است
دستگاه هایی که ورودی کابل شبکه دارند ومستقیم اینترنت دریافت میکنند میشود سی سی کم را روی خود رسیور بدون واسطه رایانه داشت
اما رسیورهای مدل های دیگر هستند که قابلیت شیرینگ را توسط رابط که رایانه شماست ویک برنامه مثل همین فاستو یا گلادیاتور برای ارتباط با سرور را دارا هستند.
توضیحات هم کامل ارایه شده باز بدون خواندن پست های همین صفحه دوباره پرسش کم دقت مطرح میشود!

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با درود
دوست گرامی استفاده از سرورهای مجانی مشکلات خودش را داره واکثر اوقات هم قطع میباشند
برای استفاده از سی سی کم با دستگاه های ایکلاس بهتره از برنامه گلادیاتور که در بخش مربوطه موجود هست استفاده کنید
خیلی راحت لاین های مجانی را در برنامه قرار میدهید نیاز به تبدیل هم نیست:
Server=CCCam:shadoww-tv.myftp.org:15600:0:maxbet57:kladionica22
داخل فایلgladiator.ini
خط فوق هست وکافیست شما مشخصات سرور وپورت ویوزر پسورد را وارد کنید وفایل را ذخیره کنید
برنامه را استارت کنید
چندین بار قبلا هم توضیح دادم هرچه سریعتر لاین را بسازید واستفاده کنید شانس بیشتری داریدبه سرعت اینترنت هم خیلی بستگی دارد.

با سلام و تشکر از پاسختون.
آقا شهرام با عرض پوزش من دقیقا متوجه منظورتون نشدم.طبق گفتتون من با برنامه گلادیاتور امتحان کردم کد ها در صفحه نرم افزار به نمایش در میومد ولی کانالی باز نشد با اینکه از سایت خودمون حتی از سایت ست هک هم سرور جدید گرفتم ولی کانالی باز نمیشد.خودم احتمال میدم در وارد کردن سرورها در فایل گلادیاتور مشکلی دارم.
همونطور که مستحضرید در سرورهایی که ارایه میشه همگی یکسان هستند فقط یوزرنیم سرورها با هم متفاوت هست و گاهی شماره بندی از عدد1 تا مثلا 500 هست.حالا مشکلی که من دارم اینه که آیا من باید تمام این 500 سرور رو تک به تک طبق سروری که خودتون در بالا برام توضیح دادید به این شکل در بیارم و سپس به فایل gladiator.ini اضافه کنم؟؟؟؟
یا اینکه فقط یکی از این سرورها رو طبق گفته خودتون تبدیل کنم برای ما بقی سرورها هم کافی هست؟؟؟

یه مطلب دیگه هم خدمتتون عرض کنم با توجه به اینکه تمام این 500 سرور در سایت قرار داده نمیشه و باید ما بقی رو خودمون دستی تایپ کنیم.آیا شما روشی مد نظرتون هست که بشه خیلی سریع این کار رو انجام داد؟؟؟

خیلی شرمنده هستم که سوالها زیاد شد.اگه همشون رو توضیح بدید خیلی ممنونتون میشم.مرسی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و تشکر از پاسختون.
آقا شهرام با عرض پوزش من دقیقا متوجه منظورتون نشدم.طبق گفتتون من با برنامه گلادیاتور امتحان کردم کد ها در صفحه نرم افزار به نمایش در میومد ولی کانالی باز نشد با اینکه از سایت خودمون حتی از سایت ست هک هم سرور جدید گرفتم ولی کانالی باز نمیشد.خودم احتمال میدم در وارد کردن سرورها در فایل گلادیاتور مشکلی دارم.
همونطور که مستحضرید در سرورهایی که ارایه میشه همگی یکسان هستند فقط یوزرنیم سرورها با هم متفاوت هست و گاهی شماره بندی از عدد1 تا مثلا 500 هست.حالا مشکلی که من دارم اینه که آیا من باید تمام این 500 سرور رو تک به تک طبق سروری که خودتون در بالا برام توضیح دادید به این شکل در بیارم و سپس به فایل gladiator.ini اضافه کنم؟؟؟؟
یا اینکه فقط یکی از این سرورها رو طبق گفته خودتون تبدیل کنم برای ما بقی سرورها هم کافی هست؟؟؟

یه مطلب دیگه هم خدمتتون عرض کنم با توجه به اینکه تمام این 500 سرور در سایت قرار داده نمیشه و باید ما بقی رو خودمون دستی تایپ کنیم.آیا شما روشی مد نظرتون هست که بشه خیلی سریع این کار رو انجام داد؟؟؟

خیلی شرمنده هستم که سوالها زیاد شد.اگه همشون رو توضیح بدید خیلی ممنونتون میشم.مرسی
درود

دوست گرامی توضیح دادم که سرورهای مجانی هیچ اعتباری نداره سریع پر میشوند
ورژن1.16گلادیاتور برای شما آپلود کردم داخل فایل مربوطه2خط مشکی مشخص هست شما سرورهای خودتون را در همین 2خط وارد کنید وفایل را ذخیره کرده وگلادیاتور را استارت کنید

این برنامه با سرورهای سی سی کم پولی هم چک کردم2لاین را میشناسه وخوب کار میکنه فقط آدرس ایپی استفاده نکنید url میشناسه
شما برای تست بدون رسیور وکانال هم اگر بعد از استارت چراغ سبز روی برنامه گرفتید یعنی به اون سرور وصل شدید
تجربه که من داشتم هیچوقت اون 500خط اکتیو نیستند وتبلیغ هست!
شما روی 20تای اول حساب کنید سرعت باز شدن کانالها زیاد چنگی به دل نمیزنه وکند هست شاید30ثانیه طول بکشه تا
کانال باز کنه هر وقت هم گیر کرد سی سی کم استاپ واستارت کنید برنامه رانبندید برای سرورهای مجانی پورت وآدرس یکی هست وچندین یوزر یا پسورد ارایه میدهند که ازاما همه کار نخواهد کرد باید تست کنید
بادستگاه آیکلاس گلادیاتور خیای خوب کار میکنه امروز 9696تعمیری بود با همین برنامه واکانت خودم
چک کردم خیلی کانالها را باز کرد حتی از پکیج اسکای را هم باز میکرد فراموش نکنید در منوی دستگاه حتماssspفعال کرده باشید

پیوست‌ها

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
بسیار متشکرم استاد عزیز.
با این اوصاف به نظر میاد obox از همه بهتر هست.
میبخشید واسه استرانگ و استارست چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید.منظورم استارستهایی که گزینه sssp ندارند؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بسیار متشکرم استاد عزیز.
با این اوصاف به نظر میاد obox از همه بهتر هست.
میبخشید واسه استرانگ و استارست چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید.منظورم استارستهایی که گزینه sssp ندارند؟؟؟
با درود
دوست گرامی اینجا تاپیک نرم افزار فاستو هست واین برنامه با وجود اینکه کمی بکار بریش سخته ولی با اکثر رسیورهای غیر لینوکسی جواب میدهد.

sadeghjeff

کاربر
2012-08-05
2
4
با سلام من يه سرور مجاني cccam پيدا كردم و با fausto وصل شدم يعني Running شد ولي وقتي connect مي زنم با اينكه كدها شروع مي كنن يه عوض شدن ولي هيچ كانالي باز نمي شه. رسيورم هم x230 startsat هست و گزينه ecm starsat رو هم روي بخش سريال و هم روي رسيور انتخاب مي كنم. نظرتون چيه دوستان؟؟؟ مشكل از كجاست؟ مرسي از همتون

sasay2010

کاربر
2011-02-14
1
1
سلام عزیزخوبی راستش من تازه دانگل میکروباکس سه گرفتمو ولی نمیدونم چطور کانال باز کنم یا چور تبدیل به رسیورش کنم برام توضیح کامل بده زیر دیپلم و نرم ابزار هاش هم اگه زحمتی نیست باتوضیع به ایمیلم بفرست منتتظرم یه دنیا ممنون ایمیلم*******************

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام عزیزخوبی راستش من تازه دانگل میکروباکس سه گرفتمو ولی نمیدونم چطور کانال باز کنم یا چور تبدیل به رسیورش کنم برام توضیح کامل بده زیر دیپلم و نرم ابزار هاش هم اگه زحمتی نیست باتوضیع به ایمیلم بفرست منتتظرم یه دنیا ممنون ایمیلم*******************

کاربر گرامی , اولا که اینجا بخش دانگل نیست و سوالتون رو در بخش مربوط به دانگل میکروباکس 3 مطرح کنید.
قرار دادن آدرس ایمیل هم در ارسالها خلاف قوانین و تکرار اون اخطار کاربری خواهد داشت.
بیشتر دقت کنید. موفق باشید.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام من يه سرور مجاني cccam پيدا كردم و با fausto وصل شدم يعني Running شد ولي وقتي connect مي زنم با اينكه كدها شروع مي كنن يه عوض شدن ولي هيچ كانالي باز نمي شه. رسيورم هم x230 startsat هست و گزينه ecm starsat رو هم روي بخش سريال و هم روي رسيور انتخاب مي كنم. نظرتون چيه دوستان؟؟؟ مشكل از كجاست؟ مرسي از همتون

سلام.
امکان داره شما از سی سی کم های رایگان چند روزه دارید استفاده میکنید و اگه اینطور باشه که شکم هم به همین امر میره باید بگم که این نوع سی سی کم به رسیور شما نمیخوره و مخصوص رسیورهایی هست که در منوی شرینگشون پروتوکلsssp باشه.
دیگر سی سی کم های رایگان هم یه ذره ارزش ندارند چون تا بیاید وارد نرم افزار کنید و مورد استفاده قرار بدید عمرشون تموم شده و باید به دنبال سرورهای جدید باشید.بهتره به دنبال حداقل خرید یک دانگل باشید تا کمی از شرینگ لذت ببرید.

sadeghjeff

کاربر
2012-08-05
2
4
سلام.
امکان داره شما از سی سی کم های رایگان چند روزه دارید استفاده میکنید و اگه اینطور باشه که شکم هم به همین امر میره باید بگم که این نوع سی سی کم به رسیور شما نمیخوره و مخصوص رسیورهایی هست که در منوی شرینگشون پروتوکلsssp باشه.
دیگر سی سی کم های رایگان هم یه ذره ارزش ندارند چون تا بیاید وارد نرم افزار کنید و مورد استفاده قرار بدید عمرشون تموم شده و باید به دنبال سرورهای جدید باشید.بهتره به دنبال حداقل خرید یک دانگل باشید تا کمی از شرینگ لذت ببرید.

ممنون

من از این اکانت ها استفاده کردم:

36ساعت اکانت سیسیکم91/5/16
C: cspro1.loginto.me 35679 cbacky05zhz068 scvrw

C: cspro2.no-ip.biz 15001 cbacky05zhz068 scvrw

که البته C را به F و عدد 0 رو بعد از پورت گذاشتم و ...

یعنی cccam های رایگانی که پروتکل ecm starsat داشته باشه، وچود نداره؟؟ توی این سایت هست؟؟

حالا من چیکار کنم که با این Fausto به این رسیور زغالی وصل بشم. راستش فعلا نه پول دانگل دارم نه وقت تنظیم دیش و خرید قیچی و ... .

بازم ممنون از شما

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام.
حدسم درست بود.این سرورها مربوط به نرم افزار گلادیاتور هستند و فقط برای رسیور هایی که پروتوکل sssp رو پشتیبانی میکنند هست نه رسیور شما.برنامه فاستو بهترین برنامه برای رسیور شما هست و تنظیماتتون هم درست انجام دادید.منتها شما باید از سرورهای رایگان سی سی کم که در پستی که در زیر براتون میزارم استفاده کنید ولی شما باید از اون سرورهایی استفاده کنید که 36 ساعته نیستند و تعدادشون خیلی زیاد هست.ولی همونطور که در پست قبل گفتم اصلا بدرد نمیخورن ممکنه اصلا کار ندهند و کلی اعصابتون خورد میشه.

توصیه من به شما حالا که نمیخواید هزینه کنید.اگه نظرتون برای باز کردن کانالهای الجزیره واسه المپیک هست.بهترین گزینه واسه شما استفاده از نرم افزار obox هست که به نسبت خوب کار میکنه و خیلی بهتر از سی سی کم رایگان هست.طریقه راه اندازیش هم عین آب خوردنه و اصلا وقت گیر نیست.آموزش ها در بخش مربوطه موجوده.مشکلی بود در همون بخش مطرح کنید راهنمایی میکنم.در زیر پست سرورهای سی سی کم روزانه رو براتون میزارم.
موفق باشید

http://www.irantks.org/showthread.php?t=47651

بالا