Alireza-Sat
مدیر بازنشسته
- 2010-08-17
- 6,564
- 26,903
سلام دوستان گل علیرضا امروز نحوه ظبط کردن کانال را برای شما تهیه کردم امیدوارم مفید باشد:
.
خوب حالا میخوایید ببینید که فایل ضبط شده بوجود اومده یا نه روی PVR List بزنید و فایلهاتون مثل زیر نشون داده میشه
اگر روی هر فایل کلید ok را فشار بدید گزینه های زیر نشون داده میشه که میتونید حذف ، اجرا ، قفل یا تغییر اسمش بدید که نیازی به توضیح نداره دیگه خودتون تست کنید.
توجه:برای دیدن کامل عکس ها باید در کامپیوتر خودتان ذخیره کنید سوالی بود در خدمتم
طریقه ضبط کردن کانال در آی کلاس
خوب من از مدل a9a9 hdmi استفاده کردم و بقیه مدلها هم با کمی تغییر همینجوری هست
.
برای ضبط کردن از یه کانال روی کانال مورد نظرتون میرید و دکمه قرمز رنگی که روی تصویر هم مشخص هست رو میزنید REC نوشته شده بعد از اینکه روش کلیک کنید یا فشارش بدید یه علامت قرمز رنگ مثل دکمه میاد گوشه بالا سمت راست.
بعد از اینکه زدید میتونید با دکمه PVR info مدت زمانیکه ضبط کردید رو ببینید یا اگر شک داشتید که در حال ضبط هست این رو بزنید متوجه میشید.
خوب حالا برای قطع از ضبط یا متوقف کردنش روی STOP که یه مربع هست همیشه بزنید.( روی ریموت کنترل )
بعد پیغامی میاد که میخوایید قطعش کنید یا نه ؟ که جوابش رو میدید معمولاَ YES هست ولی ممکنه دستتون خورده باشه بهش که اگر NO رو بزنید عملیات ضبط متوقف نمیشه.بعد از اینکه زدید میتونید با دکمه PVR info مدت زمانیکه ضبط کردید رو ببینید یا اگر شک داشتید که در حال ضبط هست این رو بزنید متوجه میشید.
خوب حالا برای قطع از ضبط یا متوقف کردنش روی STOP که یه مربع هست همیشه بزنید.( روی ریموت کنترل )
خوب حالا میخوایید ببینید که فایل ضبط شده بوجود اومده یا نه روی PVR List بزنید و فایلهاتون مثل زیر نشون داده میشه
اگر روی هر فایل کلید ok را فشار بدید گزینه های زیر نشون داده میشه که میتونید حذف ، اجرا ، قفل یا تغییر اسمش بدید که نیازی به توضیح نداره دیگه خودتون تست کنید.
توجه:برای دیدن کامل عکس ها باید در کامپیوتر خودتان ذخیره کنید سوالی بود در خدمتم
آخرین ویرایش: