آموزش تصویری فیکس کردن کدهای جدید tps در داخل پچ های استارست 120.130.150.200

mehdi_sat98

کاربر
2007-09-30
68
318
با سلام دوستان عزیز نحوه فیکس کردن کدهای جدید تی پی اس رو حاضر کردم تمام نکات مهم رو در عکس نشان دادم تا با مشکلی مواجه نوشید.توجه کنید برای بدست آوردن کد اختصاصی میتوانید از ابزار فایند برنامه هکس ورک شاب کمک بگیرید تا به راحتی در داخل پچ پیدا شود.توجه کنید دوستانی که تمایل به این کار دارن باید بگم که باید الگوریتم کدهای اتو آپدیت رو داشته باشند در غیر این صورت این کار زیاد سودی ندارد.دوستانی که در این کار ماهر هستن میتوانند از الگوریتم کدهای پچ دیگر استفاده کنند که همخونی داشته باشد با این پچ.در پچ های جدید هم میتوانید از ایدنت 007c00 کمک بگیرید.توجه کنید تمامی مراحل انجام این کار برعهده خود شخص بوده اگر مشکلی هم پیش بیاید من مسئولیت به عهده نمیگیرم

sharare.mamy

کاربر
2009-07-12
2
2
29
با سلام دوستان عزیز نحوه فیکس کردن کدهای جدید تی پی اس رو حاضر کردم تمام نکات مهم رو در عکس نشان دادم تا با مشکلی مواجه نوشید.توجه کنید برای بدست آوردن کد اختصاصی میتوانید از ابزار فایند برنامه هکس ورک شاب کمک بگیرید تا به راحتی در داخل پچ پیدا شود.توجه کنید دوستانی که تمایل به این کار دارن باید بگم که باید الگوریتم کدهای اتو آپدیت رو داشته باشند در غیر این صورت این کار زیاد سودی ندارد.دوستانی که در این کار ماهر هستن میتوانند از الگوریتم کدهای پچ دیگر استفاده کنند که همخونی داشته باشد با این پچ.در پچ های جدید هم میتوانید از ایدنت 007c00 کمک بگیرید.توجه کنید تمامی مراحل انجام این کار برعهده خود شخص بوده اگر مشکلی هم پیش بیاید من مسئولیت به عهده نمیگیرم sharare.mamy

sharare.mamy

کاربر
2009-07-12
2
2
29
[
با سلام دوستان عزیز نحوه فیکس کردن کدهای جدید تی پی اس رو حاضر کردم تمام نکات مهم رو در عکس نشان دادم تا با مشکلی مواجه نوشید.توجه کنید برای بدست آوردن کد اختصاصی میتوانید از ابزار فایند برنامه هکس ورک شاب کمک بگیرید تا به راحتی در داخل پچ پیدا شود.توجه کنید دوستانی که تمایل به این کار دارن باید بگم که باید الگوریتم کدهای اتو آپدیت رو داشته باشند در غیر این صورت این کار زیاد سودی ندارد.دوستانی که در این کار ماهر هستن میتوانند از الگوریتم کدهای پچ دیگر استفاده کنند که همخونی داشته باشد با این پچ.در پچ های جدید هم میتوانید از ایدنت 007c00 کمک بگیرید.توجه کنید تمامی مراحل انجام این کار برعهده خود شخص بوده اگر مشکلی هم پیش بیاید من مسئولیت به عهده نمیگیرم

sh

IRS@t

کاربر
2009-07-08
195
391
44
[

sh

دوست عزیز سلام فکر کنم کمی دیر متوجه شدین چونکه دیگر کارایی ندارن

بالا