آموزش تصویری قفل کردن کانال ها در رسیورهای ایکلاس و هایویون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان گل ALIREZA-SAT
خوب شاید برای شما هم پیش اومده باشه که بخوایید یک سری کانالها رو دور از دسترس اطفال بزارید خوب برای اینکار دکمه ok را بزنید و فهرست کانالها رو بیارید بعد دکمه زرد رنگ رو که برای کانالهای دلخواه و همچنین قفل هست رو بزنید.

ALIREZA-SAT_wm.jpg

بعد از اینکه دکمه زرد رو زدید یه همچین چیزی میبینید

ALIREZA-SAT2_wm.jpg

که کانال مورد نظر خودتون رو انتخاب میکنید که من اینجا pmc music رو انتخاب کردم بعد دکمه راست رو بزنید تا اون مربع سبز رنگ که جهت داره به بخش قفل بره مثل شکل که شش بار راست رو زدم تا به سمت قفل رفت و وقتی روی قفل رفتید دکمه ok رو میزنید مثل شکل زیر میشه اینکار رو میتونید با هر کانالی که خواستید بکنید.

ALIREZA-SAT3_wm.jpg

خوب به همین راحتی حالا دکمه exit رو بزنید و روی Yes بزنید بره. مثل زیر

ALIREZA-SAT4_wm.jpg

الان کانال قفل شده و رمز عبورشم همون رمز عبور رسیور هست که بصورت پیشفرض چهار تا صفر یا 0000 هست. حالا وقتی روی کانال برید مثل زیر با این پیغام رو به رو میشید که نوشته کانال قفله و رمز رو وارد کنید.
یه نکته هم داره و اونم اینه که وقتی کانال رو قفل میکنید و YES رو میزنید میاد روی همون کانال که قفل کردید و باز هستش برای اینکه تازه قفلش کرید اینجوری هست و وقتی یکبار کانال رو عقب و جلو کنید رمز عبور رو مثل زیر میخواد ازتون اگر نشد یکبار دیگه مراحل رو به دقت طی کنید. ولی با این حال فکر نکنم چیزی رو یادم رفته باشه بگم.

ALIREZA-SAT5_wm.jpg

برای تغییر رمز عبور دستگاه هم menu رو زده و STB setting و Parental Lock رو بزنید بعد برید روی Mode و Password رو انتخاب کنید و روش دکمه ok رو بزنید و رمز عبور جدید رو وارد کنید.
در ضمن اگر رمز عبورتان یادتون رفته میشه با این روش حلش کرد البته اگر بشه.
روی STB status عدد 8131 رو وارد کنید و رمز عبور شما به 0000 تغییر میکنه

ALIREZA-SAT6_wm.jpg

ALL BY ALIREZA-SAT

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با تشکر از دوستمون برای اموزش باید بگم که:
سری رسیور ایکلاس بدترین نوع برای قفل گذاری روی کانالها میباشد و در مواردی بدون دادن پسوورد کانال باز میشود و اون هم به این صورت است دکمه ok را بزنید و زمانی که لیست کانالهت اومد روی کانال قفل شده برید و سریع دوبار دکمه ok رو بزنید قبل از این که پنجره دادن پسورد بیاد کانال قفل شده باز میشود حتما امتحان کنید و از امنیت قفل اطمینان حاصل کنید من در تمامی رسیورهای ایکلاس امتحان کردم و پی به ضعف قفل کانال ان بردم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سری رسیور ایکلاس بدترین نوع برای قفل گذاری روی کانالها میباشد و در مواردی بدون دادن پسوورد کانال باز میشود و اون هم به این صورت است دکمه ok را بزنید و زمانی که لیست کانالهت اومد روی کانال قفل شده برید و سریع دوبار دکمه ok رو بزنید قبل از این که پنجره دادن پسورد بیاد کانال قفل شده باز میشود حتما امتحان کنید و از امنیت قفل اطمینان حاصل کنید من در تمامی رسیورهای ایکلاس امتحان کردم و پی به ضعف قفل کانال ان بردم

درست است عزیز اما این را شما و بقیه دوستانی که در دنیای رسیور کار میکنند می دانند به طور مثال یک بچه 7 ساله که سر در نمیاره از این چیزها برای همین من این آموزش را تهیه کردم تا دوستانی که مشکل داشتند با این آموزش برطرف گردد

آخرین ویرایش:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

درود
بله دوست من این مشکل الان چند وقتیه که وجود داره ولی باید بگم که
مشکل نرم افزاریست و امید به اینکه در نرم افزارهای بعدی این مشکل حل شود
تاپیک بسته شد
:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا