آموزش تصویری کار کردن با هایپرترمینال (برای رفع مشکلات سامسونگ9500)

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام
بعضی از مواقع می بینید که جلوی رسیور یک لحضه 9500 میاد و میره یا تصویر رسیور روی آن سیاره قفل میکنه که احتیاج به جیتک داره ولی شما با آموزش هابپرترمینال میتونید با استفاده از یکی از ورژن ها رسیور را برگردونید
استاد.:p

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
سلام
بعضی از مواقع می بینید که جلوی رسیور یک لحضه 9500 میاد و میره یا تصویر رسیور روی آن سیاره قفل میکنه که احتیاج به جیتک داره ولی شما با آموزش هابپرترمینال میتونید با استفاده از یکی از ورژن ها رسیور را برگردونید
استاد.:p
پس کو؟استاد عزیز اموزشی نمی بینم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اپگرد سامسونگ با هایپر ترمینال ویندوز[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ابزار مورد نیاز[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]1_برنامه هایپر ترمینال ویندوز که از مسیر در دسترس است [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Start>All prograss>Accessories>Communications>HyperTerminal[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]2_امولاتور انتخابی شما و ترجیحا جدیدترین [/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]3_کابل اپگرد با نقشه سیم کشی مستقیم 1 تا 5[/FONT]​

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برای شروع از مسیر فوق برنامه هایپر را باز کنید < بهتر است رسیور به تلویزیون وصل باشد تا مراحل تا انتها دنبال شود [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نام دلخواه که میتواند یوزر ویندوز شما باشد را در کادر وارد کنید[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حالا فقط پورت خود را انتخاب کنید بسته به کامپیوتر خود پورت مورد نظر را انتخاب کنید[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بعد از پورت و زدن اوکی به ترتیب از بالاانتخاب کنید[/FONT]
115200
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]8[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]none[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]1[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]none[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و از از مسیر ترانسفور و سند فایل امولاتور را وارد برنامه کنید[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در کادر پروتکل گزینه را روی 1k xmodem [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]قرار دهید فعلا دست نگه دارید و سند را نزنیدم[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]همترین بخش کار اینجاست در حالی که با کلید پشت رسیور برق را قطع کردید[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ولوم سمت راست روی رسیور را نگه دارید و در همان حالت برق را وصل کنید [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتی به جای ساعت در جلوی رسیور عدد 3_01 را مشاهده کردیدو روی زمینه [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هایپر ترمینال حروف ccccccc را دیدید به روی گزینهSEND کلیک کنید و ولوم [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]را رها کنید با این کار مهمترین قسمت یعنی انتقال امولاتور شروع میشود که بهتر است از تلویزیون مراحل 3 گانه دنبال شود تا احیانا در حین کار عملیات را متوقف نکنید[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]باید نوارروی صفحه تلویزیون 3 بار پر شود و رسیور در حالت استند بای قرار گیرد و جمله [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Hot esc to enter testtool [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در پایین تلویزیون نمایان شود [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وبا استند بای شدن رسیور کار تمام است برق را قطع و اتصالات را جدا کنید موفق باشید[/FONT]

آخرین ویرایش:

pedram20

کاربر
2007-09-25
5
3
دوست عزیز من همه ی این کار ها رو که گفتید کردم حتی رو ریسیور گزینه 01.3امد ولی گزینه سند خاموش است و نمیشه برنامه را منتقل کرد و پس از چند سانیه دوباره ریسیور خاموش شد

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوست عزیز من همه ی این کار ها رو که گفتید کردم حتی رو ریسیور گزینه 01.3امد ولی گزینه سند خاموش است و نمیشه برنامه را منتقل کرد و پس از چند سانیه دوباره ریسیور خاموش شد

سلام دوست من

ببين چي ميگم اول كليد برق پشت دستگاه را خاموش كن بعد برنامه سمكو يا سام گراف را اماده كن واخرين املاتور2/6 را فرا خوان بعد كه خواستي برنامه را اجرا كني همزمان كليد پشت دستگاه را با برنامه اجرا كن درست ميشود ممنون از شما گل

در ضمن قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهري

rezawww

کاربر
2007-05-28
1
0
با سلام خدمت همه من دنبال برنامه پچ سامسونك 202 ميگردم متشكر مي شم اگه كسي منو كمك كنه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سامسونگ200 پچ ندارد

با سلام خدمت همه من دنبال برنامه پچ سامسونك 202 ميگردم متشكر مي شم اگه كسي منو كمك كنه
با سلام دوست گرامي سامسونگ 202 توي عمرش نه پچ شده نه پچ داشته دوست من اين رسيور فقط با نرم افزارهاي اصلي وكارت وايكسس كار ميكنه ومدتهاست كه نرم افزاري حتي اصلي براي ان ارايه نشده است.
جاي سوال شما هم اينجا نبود اگه خواستي بگو برايت اخرين ورژن موجود را كه براي حل مشكل كم شدن كانالها بود قرار بدهم موفق باشي:)

بالا