آموزش رفع ايراد runp در رسيورهاي سوپرمکس cxt

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
اموزش رفع ایراد RUNP برای اون دسته از دوستانی که بعد از ابگرید به این مشکل بر می خورند و دستگاه دیگه بالا نمياد:

1. در ابتدا لودر زیر را دانلود کنید.
2.برنامه مربوطه را هم دانلود کنيد.
3.در حالت بوت مد و به روش زير برنامه را انتقال دهيد:

ریسیور را از برق در بیاريد و در حالی که دکمه کانال پایین درجلوی ریسیور رو فشار میديد به برق بزنيد در پنل جلوی دستگاه اعداد 0030و 1و 001c رومیبینید بعد از ثابت شدن دستتون رو برداريد ولودر رو باز کنيد . بعد از انتخاب کام مربوطه که ریسیور را با کابل 232 به آن وصل کردید در گزینه sw down میبایست boot mode رو انتخاب کنید و سپس مسیر پچ که از حالت زیپ قبلا در آوردید را رفته و روی پچ مربوطه دوبار کلیک کرده منتظر برداشتن برنامه توسط ریسیور میشویم تا کلمه end رو جلوی پنل ببینیم:eek:k:

از لينک زير نرم افزارنرم افزاري که لازم داريد متناسب با نوع رسيور(Sيا معمولي) دانلود کنيد:

لودر

نرم افزار سري معمولي 9200CXT

نرم افزار سري معمولي 1X1 CXCI

پیوست‌ها

• 98.2 کیلوبایت بازدیدها: 352
آخرین ویرایش:

sawae

کاربر
2010-09-05
2
6
44
سلام کمک درمورد ریسیور استارمکس 1x1mesterروی پانل کلمهRUNPآمده البته نرم افزار اشتباهی تزریق کردم ونیاز به بوت دارم بزارید برای دانلود تشکر

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام
یه سوپرمکس 1X1 سری معمولی مشکی رنگ آوردن مشکلش رو حل کنم هرکاری کردم با rs232 و حالت Boot Mode مشکلش حل نشد آپگرید میشد اما بالا نمیومد-بردم پیش تعمیرکار حرفه ای-یه ربع طول نکشید درست شد.از اینکه آی سیش پروگرام نشده بود مطمئنم چون همون شبکه ها و همون پچ خودم روش بود.
حال یه سوال خدمت اساتید دارم که این بابا چه طور این مشکل رو حل کرد ؟؟؟
آیا برنامه دیگه ای داره که ما نداریم؟؟
آیا پروگرام کردن آی سی پچ و لیست کانالها رو حذف نمیکنه ؟؟
و .......

با سپاس

sadegh88

کاربر
2008-04-07
26
39
با سلام
رسیور سوپر مکس 1x1 cx ci mester دارم که بعد از انتقال بچ دیگر بالا نمیاید . و روی پنل کلمه RUNP مینویسد و هیچگونه برنامه نمیگیرد نه از طریق پورت 232 و نه از برنامه hyper terminal لطفا کمک کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mgp

sadegh88

کاربر
2008-04-07
26
39
با سلام
رسیور سوپر مکس 1x1 cx ci mester دارم که بعد از انتقال بچ دیگر بالا نمیاید . و روی پنل کلمه RUNP مینویسد و هیچگونه برنامه نمیگیرد نه از طریق پورت 232 و نه از برنامه hyper terminal لطفا کمک کنید.
با تشکر از دوستان مشکل حل شد اشکال از لودر برنامه بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا