mikhak_a
کاربر
- 2009-03-25
- 70
- 191
- 37
میبینم اینجا بچه ها از مطالب یاهو استقبال میکنن حالا دیگه میخوام یه حال پخشی اساسی بدم اموزش مخ زدن تو یاهو واقعا نکته های جالبی داره که خیلی کمک میکنه.فقط خداییش من همین یکی دو تا تشکرو میبینم دلگرم میشم بچه ها سعی کنید همکاری دوطرفه باشه
mer29+1=30 all
مخ زدن
من اینجا قصد دارم روشهای دوست یابی و دوست داری را به شما یاد بدم .
هر چند همه ما فکر می کنیم که end دختر باز یا پسر بازیم . اما بهتره به پیشنهاد های من گوش کنید و ببینید که آیا موفقتر خواهید بود یا نه. ابتدا می خواهم روشهای مخ زدن دختر ها رو تو چت , به پسرها را یاد بدم...
بهترین راه واسه مخ زدن اینه که شما با یک IDدختر چت کنیدو ببینید که پسر ها به شما چه تیکه هایی می اندازند.همانطور که می دونید من در این روش پیشکسوت هستم . . . البته من فقط یک بار از این شیوه استفاده کردم . دلیل عدم استفاده دوبارم , بی ذوق بودن و شاسکول بودن بسیاری از پسر ها در این امر خطیر و خداپسندانست. خیلی هاتون خیلی زود شروع به صحبت می کنید با چنین کلماتی SALAM.KHOBI.ASL PLSبعد اونوقت نگید چرا دخترا جواب نمی دن. همانطور که می دونید , دختر ها همیشه در دنیایی از pmهای مختلف از جانب شما پسرها غرق هستند. پس به کسی جواب می دهند که نظرشان را جذب کند. مثل حیوان های نر که می خواهند نظر جنس ماده رو جذب کنند.
پسرها : خوب حالا ما چیکار کنیم؟
شما باید سر حرف را با یک جمله یا یک موضوع خنده دار بگید.. طوری که دختر مجبور به جواب دادن بشه. حالا من چندتا از سر صحبت باز کردن های خودمو که استفاده می کنم رو میگم
salam bacheh + chetori ?
dokhtar mokhtare bahali ?
zir 22 bidi ?
hal dari bechatim ?
vaght dari bechatim ? ya vaght bedam ?
mibinam ke pore pmi vali vase man vaght dari
asl dar be nama dear jan.
shenidam ,u , 1 bf modele 1983 kamkarkard ba boghe ezafi lazme dari. are?
in ID ea khafanet, khastegio az tane adam dar miare
u ham saret shologhe?
mibinam ke dari to pm ghargh mishi, khoda sabret bede.
nazaret dar morede in jomle chea? آدم ممکنه دختر بشه ,ولی دختر هیچوقت آدم نمیشه .
این ها جمله های مناسبی واسه شروع چت هستند. البته بسیاری از شما خیلی خلاق هستین . نکاتی هست که باید توجه کنید . هیچوقت خودتونو نبازید. بدونید دختر ها توی چت سرکش هستند و بعضی هاشون چند نفری چت می کنند . مثلا همراه دوستشون .وقتی گفتند همراه دوستشون هستند بدونید احتمال اسکل شدنتان به توان می رسد. پس زیاد رو این دختر ها حساب نکنید. این صحبت های من, واسه کسانی است که قیافه متوسط به خوب دارند , وگرنه پسر های خوشگل با دادن یک عکس سریع تور می شوند. مثلا منکه زشتم مجبورم از این روشهای ناجوانمردانه استفاده کنم. به هر حال " نا برده رنج ,گنج موثر نمی شود " .جمله هاتونو تو چت طولانی نکنید. همیشه سعی کنید یک جوک توپ تو آستین داشته باشین. به دختر زیاد رو ندید . وقتی مثلا اینو زد
بهش بگین : نیشتو ببند. جمله های دو پهلو بکار ببرید. دختر تو چت زیاده اگر این نشد یکی دیگه. هیچوقت add نکنید.طوری با دختر حرف بزنید که آدم بودنش زیر سوال بره.مثال : اگر گفت :که من فکر می کنم که تو رو یک جا دیدم. شما بگین eeee دختر هم مگه فکر میکنه . اینجوری میره تو حالش.تا می تونید بهش زده حال بزنید یعنی با پا پس بزنید با دست پیش بکشین.(نمی دونم اینو درست گفتم یا نه)البته کاری نکنید که قهر کنه بره ها.زر زر هم نکنید. در بستن خالی اسراف نکنید زیاد (چون اسراف حرام است)در حدی خالی ببندید که بعدا گندش در نیاد.مثلا نگیند من گیتار می زنم و...... سعی کنید تا می تونید شما شماره ندید . سعی کنید شما کاری کنید که دختر از شما شماره بخواد. . , . . برادران به نکات و تشبیهات من توجه کنن و دختر ها هم حق هیچگونه اظهار نظری ندارند,چون من گفتم که این قسمت مال پسر هاست و فرض می کنم که دختری این مطالب را نمی خواند.
امید وارم که از این مطالب و شیوه دختر تور کردن نهایت استفاده رو برده باشین دوستار همیشگی شما احمد
انصافا دیگه این تشکر داره.
mer29+1=30 all
مخ زدن
من اینجا قصد دارم روشهای دوست یابی و دوست داری را به شما یاد بدم .
هر چند همه ما فکر می کنیم که end دختر باز یا پسر بازیم . اما بهتره به پیشنهاد های من گوش کنید و ببینید که آیا موفقتر خواهید بود یا نه. ابتدا می خواهم روشهای مخ زدن دختر ها رو تو چت , به پسرها را یاد بدم...
بهترین راه واسه مخ زدن اینه که شما با یک IDدختر چت کنیدو ببینید که پسر ها به شما چه تیکه هایی می اندازند.همانطور که می دونید من در این روش پیشکسوت هستم . . . البته من فقط یک بار از این شیوه استفاده کردم . دلیل عدم استفاده دوبارم , بی ذوق بودن و شاسکول بودن بسیاری از پسر ها در این امر خطیر و خداپسندانست. خیلی هاتون خیلی زود شروع به صحبت می کنید با چنین کلماتی SALAM.KHOBI.ASL PLSبعد اونوقت نگید چرا دخترا جواب نمی دن. همانطور که می دونید , دختر ها همیشه در دنیایی از pmهای مختلف از جانب شما پسرها غرق هستند. پس به کسی جواب می دهند که نظرشان را جذب کند. مثل حیوان های نر که می خواهند نظر جنس ماده رو جذب کنند.
پسرها : خوب حالا ما چیکار کنیم؟
شما باید سر حرف را با یک جمله یا یک موضوع خنده دار بگید.. طوری که دختر مجبور به جواب دادن بشه. حالا من چندتا از سر صحبت باز کردن های خودمو که استفاده می کنم رو میگم
salam bacheh + chetori ?
dokhtar mokhtare bahali ?
zir 22 bidi ?
hal dari bechatim ?
vaght dari bechatim ? ya vaght bedam ?
mibinam ke pore pmi vali vase man vaght dari
asl dar be nama dear jan.
shenidam ,u , 1 bf modele 1983 kamkarkard ba boghe ezafi lazme dari. are?
in ID ea khafanet, khastegio az tane adam dar miare
u ham saret shologhe?
mibinam ke dari to pm ghargh mishi, khoda sabret bede.
nazaret dar morede in jomle chea? آدم ممکنه دختر بشه ,ولی دختر هیچوقت آدم نمیشه .
این ها جمله های مناسبی واسه شروع چت هستند. البته بسیاری از شما خیلی خلاق هستین . نکاتی هست که باید توجه کنید . هیچوقت خودتونو نبازید. بدونید دختر ها توی چت سرکش هستند و بعضی هاشون چند نفری چت می کنند . مثلا همراه دوستشون .وقتی گفتند همراه دوستشون هستند بدونید احتمال اسکل شدنتان به توان می رسد. پس زیاد رو این دختر ها حساب نکنید. این صحبت های من, واسه کسانی است که قیافه متوسط به خوب دارند , وگرنه پسر های خوشگل با دادن یک عکس سریع تور می شوند. مثلا منکه زشتم مجبورم از این روشهای ناجوانمردانه استفاده کنم. به هر حال " نا برده رنج ,گنج موثر نمی شود " .جمله هاتونو تو چت طولانی نکنید. همیشه سعی کنید یک جوک توپ تو آستین داشته باشین. به دختر زیاد رو ندید . وقتی مثلا اینو زد
امید وارم که از این مطالب و شیوه دختر تور کردن نهایت استفاده رو برده باشین دوستار همیشگی شما احمد
انصافا دیگه این تشکر داره.