آموزش کار با سیستم مدیریت فایل تحت شبکه ایمیج Persian HD Project

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
آموزش کار با سیستم مدیریت فایل تحت شبکه ایمیج Persian HD Project

توجه داشته باشید استفاده از این امکان فقط برای کسانی که از پلاگین Unleash Official 2.2 به بعد استفاده میکنند میسر است

توسط این امکان تقریبا نیازی به برنامه های FTP مثل FileZilla , DCC و ... نیست (در آخر پست توضیحات داده شده است) ، در این روش مدیریت فایل های ایمیج به راحتی کار با My Computer ویندوز خواهد بود

ابتدا ایمیج Persian HD Project را توسط پلاگین Unleash Official 2.2 به بعد تهیه کنید

حتما 1 بار ایمیج را Restart کنید

رسیور شما باید به شبکه خانگی متصل باشد مثلا 2 کامپیوتر و یک رسیور در منزل شما وجود دارد و همه توسط یک مودم روتر در یک شبکه هستند

در Windows XP به My Network Places مراجعه کنید :

xp1.JPG

روی گزینه View workgroup computers کلیک کنید

.
xp2.JPG

روی رسیور خود کلیک کنید

xp3.JPG

پوشه هایی که من تعریف کرده ام نمایان خواهند شد ، برای مثال به پوشه Fonts مراجعه میکنیم

xp4.JPG

در Windows 7 به Network مراجعه کنید :

w71.jpg

روی رسیور خود کلیک کنید

w72.jpg

پوشه هایی که من تعریف کرده ام نمایان خواهند شد ، برای مثال به پوشه Fonts مراجعه میکنیم

w73.jpg

من به طور پیش فرض چند مسیر که مورد نیاز کاربران است را قرار داده ام اما اگر مسیر دیگری مورد نیاز باشد قابل اضافه کردن است

راهنمای پوشه ها :

CCcam Configuration Files محل فایل های CCcam.cfg و CCcam.prio که مربوط به اکانت CCcam شما میشود

Enigma2 Configuration Files محل لیست کانال ها و تنظیمات انیگما 2

Fonts محل فونت های ایمیج

HDD هارد شما

Logo محل فایل های مربوط به لوگوی بوت ایمیج

Picons محل پیکون های ایمیج

Plugins محل پلاگین های ایمیج غیر از System Plugins

Scripts محل اسکریپت های ایمیج

Skins محل اسکین های ایمیج

توجه داشته باشید این روش برای Copy/Paste کردن با سرعت زیاد مناسب است ولی امکان تعیین/تغییر مشخصه فایل ها یا Attributes وجود ندارد ، برای این کار نیاز به ارتباط FTP و یا دستور های Telnet است

موفق باشید

بالا