toghrol2002
کنترل سایت
- 2007-06-25
- 4,297
- 20,917
آموزش کار با سیستم مدیریت فایل تحت شبکه ایمیج Persian HD Project
توجه داشته باشید استفاده از این امکان فقط برای کسانی که از پلاگین Unleash Official 2.2 به بعد استفاده میکنند میسر است
توسط این امکان تقریبا نیازی به برنامه های FTP مثل FileZilla , DCC و ... نیست (در آخر پست توضیحات داده شده است) ، در این روش مدیریت فایل های ایمیج به راحتی کار با My Computer ویندوز خواهد بود
ابتدا ایمیج Persian HD Project را توسط پلاگین Unleash Official 2.2 به بعد تهیه کنید
حتما 1 بار ایمیج را Restart کنید
رسیور شما باید به شبکه خانگی متصل باشد مثلا 2 کامپیوتر و یک رسیور در منزل شما وجود دارد و همه توسط یک مودم روتر در یک شبکه هستند
در Windows XP به My Network Places مراجعه کنید :
روی گزینه View workgroup computers کلیک کنید
.
روی رسیور خود کلیک کنید
پوشه هایی که من تعریف کرده ام نمایان خواهند شد ، برای مثال به پوشه Fonts مراجعه میکنیم
در Windows 7 به Network مراجعه کنید :
روی رسیور خود کلیک کنید
پوشه هایی که من تعریف کرده ام نمایان خواهند شد ، برای مثال به پوشه Fonts مراجعه میکنیم
من به طور پیش فرض چند مسیر که مورد نیاز کاربران است را قرار داده ام اما اگر مسیر دیگری مورد نیاز باشد قابل اضافه کردن است
راهنمای پوشه ها :
CCcam Configuration Files محل فایل های CCcam.cfg و CCcam.prio که مربوط به اکانت CCcam شما میشود
Enigma2 Configuration Files محل لیست کانال ها و تنظیمات انیگما 2
Fonts محل فونت های ایمیج
HDD هارد شما
Logo محل فایل های مربوط به لوگوی بوت ایمیج
Picons محل پیکون های ایمیج
Plugins محل پلاگین های ایمیج غیر از System Plugins
Scripts محل اسکریپت های ایمیج
Skins محل اسکین های ایمیج
توجه داشته باشید این روش برای Copy/Paste کردن با سرعت زیاد مناسب است ولی امکان تعیین/تغییر مشخصه فایل ها یا Attributes وجود ندارد ، برای این کار نیاز به ارتباط FTP و یا دستور های Telnet است
موفق باشید
توجه داشته باشید استفاده از این امکان فقط برای کسانی که از پلاگین Unleash Official 2.2 به بعد استفاده میکنند میسر است
توسط این امکان تقریبا نیازی به برنامه های FTP مثل FileZilla , DCC و ... نیست (در آخر پست توضیحات داده شده است) ، در این روش مدیریت فایل های ایمیج به راحتی کار با My Computer ویندوز خواهد بود
ابتدا ایمیج Persian HD Project را توسط پلاگین Unleash Official 2.2 به بعد تهیه کنید
حتما 1 بار ایمیج را Restart کنید
رسیور شما باید به شبکه خانگی متصل باشد مثلا 2 کامپیوتر و یک رسیور در منزل شما وجود دارد و همه توسط یک مودم روتر در یک شبکه هستند
در Windows XP به My Network Places مراجعه کنید :
روی گزینه View workgroup computers کلیک کنید
.
روی رسیور خود کلیک کنید
در Windows 7 به Network مراجعه کنید :
روی رسیور خود کلیک کنید
من به طور پیش فرض چند مسیر که مورد نیاز کاربران است را قرار داده ام اما اگر مسیر دیگری مورد نیاز باشد قابل اضافه کردن است
راهنمای پوشه ها :
CCcam Configuration Files محل فایل های CCcam.cfg و CCcam.prio که مربوط به اکانت CCcam شما میشود
Enigma2 Configuration Files محل لیست کانال ها و تنظیمات انیگما 2
Fonts محل فونت های ایمیج
HDD هارد شما
Logo محل فایل های مربوط به لوگوی بوت ایمیج
Picons محل پیکون های ایمیج
Plugins محل پلاگین های ایمیج غیر از System Plugins
Scripts محل اسکریپت های ایمیج
Skins محل اسکین های ایمیج
توجه داشته باشید این روش برای Copy/Paste کردن با سرعت زیاد مناسب است ولی امکان تعیین/تغییر مشخصه فایل ها یا Attributes وجود ندارد ، برای این کار نیاز به ارتباط FTP و یا دستور های Telnet است
موفق باشید