اخرین اخبار از پکیج Orbit Showtime Network

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
حذف Irdeto2 از پکیج OSN درمسیر Eurobird 2

این پکیج سیستم Irdeto2 در این مسیر حذف کرده است(0668) و فقط سکا 002F و0036را باقی گذاشته است

http://www.flysat.com/ebird2.php

پیوست‌ها

• 116.8 کیلوبایت بازدیدها: 436
آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اطلاعاتی در مورد رسیورجدید OSN HD BOXکارتهای اورجینال شوتایم در مسیر نایلست در حال قطع شدن هستن
باید رسیور جدید شوتایم تهیه کنند دستگاه OSN HD BOX

رسیور تا قبل از فعال شدن اشتراک شوتایم حتی کانالهای Free را هم نمی تونه باز کنه و بعد از پایان اشتراک هم اگر تمدید نشه کانالهای مجانی هم قطع میشن این مورد خیلی جالب بود
17.gif

کانالهای اچ دی شوتایم از سیستم بتاکریپت استفاده می کنند کیفیتی بسیار بالای دارند زیر نویس عربی هم انتخابی بود یعنی فقط در صورت تمایل فعال می کردید

رسیور خروجی 232 ندارد و فقط HDMI و A/V در پشت دستگاه بود دارای ورودی یک کارت هست که سیستم اردیتو نیست ( من اینطور فکر می کنم ) در دفترچه دستگاه تاکید شده که کارت به هیچ وجه نباید در دستگاه دیگری وارد شود و در این صورت کارت از کار افتاده و اشتراک لغو می شود .
یک ورودی خشاب هم در دستگاه وجود داره
برای فعال شدن کارت باید سریال دستگاه و کارت را اعلام کرد

رسیور از طریق ماهواره آپگرید می شه و کانالها از پیش در رسیور وجود داره و امکان جابجایی نیست البته امکان فووریت وجود داره

جالب اینکه با سوئیچ خوب جواب میداد اما فکر می کنم تیونر رسیور قوی نیست .

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
دوستان این پکج هم مثل پکجهای دیگه باز خواهدشد
پکج sky ایتالیا که با کدگذاری nds بود الان با شیرینگ هوایی باز هست و برای خودش ریسیور مخصوص هم دارد که کانالهای این پکج دارد تبلیغات ریسورش را میکند:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]دریافت پکیج شوتایم توسط کارت و رسیور مخصوص[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]عکس زیر مربوط به رسیور به همراه کارت اختصاصی این پکیج و فعلا تنها راه دریافت این مجموعه استفاده از این تجهیزات طبق تبلیغاتی که از شبکه های این مجموعه نمایش داده می شود مسئولین این پکیج عربی ساپورت کنندگان رسیورهای دریم باکس برای شر دوباره کانالها به مبارزه دعوت می کنند مثلا می خواهند اعلام کنند سیستم فعلی بسیار قدرتمند و غیر قابل هک و.............. شر این مجموعه توسط سرورهای شرینگ اینترنتی و ماهواره ای غیر ممکن نیست اما خوب نیاز به زمان و به این سرعت انجام نخواهد شد [/FONT]

d9db1ba5-5840-f5e2.jpg

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام فعلا فقط با كارت اورجينال و رسيور مخصوص شركت ميشه اين پكيج ديد ولي اينجور كه معلومه هكرها دارن به سختي روش كار مي كنن

برهای خوبی در مورد هک این بکیج شنیده میشه از طرف یه شرکت چینی .
در ضمن این یکیج کاملا عربی نیست و تا اونجایی که بنده میدونم با مدیریت امریکایی در منطقه اداره میشه.:bs_iloveyou:

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
دوستان یه سوال ذهن منو مشغول کرده رسیور کلنگی من (دریم ورلد 700) پکیج شوتایمش بازه حتی پکیج بیسشم بازه باور ندارین عکساشم بزارم در ضمن من از این رسیور دل خوشی ندارم فقط واسم جای تعجب داره که چرا این و الان باز میکنه ولی دستگاه های دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

amirir3

کاربر
2009-11-02
6
7
42
با سلام
در تایید حرف دوست عزیزم
یکی از دوستان بنده یک دستگاه هاتیک با وای 4 چند ساله که داره ولی الان کانالهای شوتایم را بازه داره دوستان علت چی می تونه باشه ؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام

ببخشید میشه راهنمایی کنید چه جوری میشه OSN Cinemaها رو برایWWEباز کرد
(کارت جایی داره ؟ قیمتش چقدره ؟ کجا گیر میاد؟)

سلام دوستان عزیزاز صحت این اخبار اطمینان ندارم، اما اگر قرار بود جلوی شرینگ گرفته بشه مطمئنا قبل از شوتایم اسکای ایتالیا این کار رو میکرد! چیزی که مشخص هستش اینه که تا زمانی که در encryption system ها از CSA استفاده میشه، شر شدن آنها هم اجتناب ناپذیرهاز 7E که جلوی پکیج osn نوشته معلومه جریان چیه ولی دیر یا زود هک میشه و به نظر من صاحبان این پکیج کار چرتی کردند و الکی به خودشون ضرر زدند و مضحکه عام و خاص شدنداگر رسیور و کارتش دست چند متخصص درست و حسابی اروپایی یا آمریکایی بیوفته مطمئنا شر میشه، این عربها هنوز امولاتور هم درست نمیتونن بنویسن چه رسد به هک !
چیزی که مشخص هستش این هستش که نگارش کارت قطعا با سایر کارتهای NDS تفاوت داره و فقط با کم داخلی Show Box مچ میشه، یه هکر درست و حسابی میخواد تا بتونه چیپ امنیتی کم داخلی Show Box رو شبیه سازی کنه !

فعلا فقط با كارت اورجينال و رسيور مخصوص شركت ميشه اين پكيج ديد ولي اينجور كه معلومه هكرها دارن به سختي روش كار مي كنن............

[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]

lolomehrban

کاربر
2006-10-26
48
114
دوستان یه سوال ذهن منو مشغول کرده رسیور کلنگی من (دریم ورلد 700) پکیج شوتایمش بازه حتی پکیج بیسشم بازه باور ندارین عکساشم بزارم در ضمن من از این رسیور دل خوشی ندارم فقط واسم جای تعجب داره که چرا این و الان باز میکنه ولی دستگاه های دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

با سلام
در تایید حرف دوست عزیزم
یکی از دوستان بنده یک دستگاه هاتیک با وای 4 چند ساله که داره ولی الان کانالهای شوتایم را بازه داره دوستان علت چی می تونه باشه ؟

اینو باید دوست گرامی و حرفه ی طغرل جان و علی جان جواب بدن
شاید سیستمشون با سیستم اونا میخونه من سر رشته ی ندارم در این مورد برا خودمم سوالش پیش اومده .؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام عزيز با سرور سي سي كم باز نيست با دستگاه شماباز هست بعضي از كانالهاي شوتايم كه مخصوص پكج هست باز هست در ضمن اگر منظور شما سيستم بيس پكج هاتبرد هست كه از ديشب روي دانگل وسي سي كم شر شده موفق باشييد ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل طغرل2002

این پکیج مجددا سیستم irdeto رو برای کانالها فعال کرد(CAID 668
)البته در مورد اون خبرهای ضد و نقیضی وجود داره

عده ای این رو نسخه ارتقا یافته و سکیور شده این سیستم کدگذاری میدونن و عده ای معتقدن که یک سیستم امنیتی جدید paired هست که امکان شیر شدن نداره..!!

اما در کنار این خبرهای بد خبرهای خوبی هم بگوش میرسه که این پکیج بزودی قابل مشاهد شدن خواهد بود و حتی در فروم تخصصی شیرینگ معروفی خبر از ران شدن مجدد این پکیج روی سرورهای اون در چند روز آینده داده شده..

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
دوستان عزیز امروز تیک گاما اعلام کرد که پکیج OSN NETWORK رو در ماهواره ی نیلست
رو هک کرده است و بزوری کارت های گروه گاما با نام دراگون برای باز گشایی این پکیج منتشر خواهند شد.

attachment.php

این هک رو پریروز 18.04.2011 این گروه صورت داد و قرار هست که کارت های خودش رو با قیمت 175 یورو به بازر عرضه کنه.البته بزودی این پکیج روی سیستم های شرینگ هم قابل دسترسی خواهد بود،البته این کار توسط گروه گاما صورت نمیگیره بلکه اشخاص دیگه ای این کار رو صورت میدن،جالبه که این تیم این هک رو فقط برای آموزش و یادگیری افراد و مردم فقیر جنوب شرق آسیا صورت داده است.

اما دلایل جالب و خواندنی این تیم برای هک این پکیج:

سیستمی که پکیج OSN رو کد گذاری و ساپورت میکند از یک شرکت اسرائیلی می باشد و هر کسی که در خانه ی خود پکیج شوتایم رو تماشا میکنه باید از این مسئله آگاه باشه.بسیاری از مردم اسرائیل رو تحریم کرده اند ولی شوتایم این کار رو صورت نداده است و این یک شرمندگیست که گریبانگیر آنها شده است،آنها خیال میکردند که سیستمی ایمن دارند ولی ما بهشون نشون دادیم که اینطور نیست.

در پایان متن منتشر شده تیم گاما دوباره تاکید کرده است راه اندازی این پکیج در سیستم شرینگ توسط این گروه صورت نمیگیره و اون ها سیسیکم رو راه اندازی نمیکنن.

منبع : تیم گاما

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

با سلام من الان توی یکی از سایت ها ایرانی و عربی این مشخصات رو دیدم و اون رو توی این سایت کپی کردم فکر نکنم این عکس گاما کارت3 باشه چون نوشته بود فقط برای اسکای المان و osn هست ولی چرا عکس کارت مال پکیج نووا هست؟
اینم کارت جدید گروه گاما

gamma team back with new gamma card iii

we have new gammacard iii on betacrypt cid 1708 for
با قابلیت بازگشایی دو پکیج زیر
open sky germany eruope and osn middle east
card is ready for all user

gamma card iii
gammacardow9.jpg

sle5528_secure_card.jpg

iso 2568smartcard flash 72 kb

eeprom 72 kb

betacrypt:yes (ger)

protokoll:t0, t1, te

language:asm, (c)

programierbar @ 3,57 mhz

programmable with:

smart mouse progbee, cas 3 plus and all other
commercial programmers

درود با تشکر از کاربر محترم خوب در بالا ذکر شده که پکیج osn را باز میکند من هم اعلام کردم که تیم گاما گفته که هک کرده اما هنوز در ایران و دوبی همچین کارتی نیامده در ضمن زیاد به این کارتها اطمینان نمیشه کرد اگر یادتان باشد کارت ابرا یک زمانی کارش همین بود در کل اگر شرینگ اینترنتی دوباره بتواند شیر کند خیلی بهتر است

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

مدتی که تیم گاما در حال مانور روی پکیج osn اما موفق به بازگشایی این پکیج نشدند البته این تیم اعلام کرده کارت جدید گاما امکان بازگشایی پکیج شوتایم را دارد! اما جهت تبلیغ زیرا اطمینان دارند این پکیج هک می کنند فعلا توسط کارت گاما 3 خبری از شوتایم نیست به غیر از تیم گاما تیم های هکر دیگری هم در صدد هک این پکیج هستند و اعلام شده سال 2012 این مجموعه توسط سرورهای شرینگ مجدد شر می شود
سیستم بتاکریپت 2 برای اولین بار در میان پکیج های عربی توسط مجموعه ابوضبی اسپورت استفاده شد این سیستم توسط مهندسین اسرائیلی ابداء شده و تا 3 سال امنیت آن را تضمین می کنند که به هیچ وجه هک نمی شود پکیج الجزیره هم قرار بزودی به این جمع اضافه شود

در حال حاضر فقط توسط رسیور و کارت مخصوص این مجموعه دریافت می شود

آخرین ویرایش:

canalsat1

کاربر
2012-04-11
108
213
خبر سوپرایز کننده پکیج الجزیره اسپورت
بازگشت دوباره اشتراک 1 ساله

تمدید دوباره کارت ها
بازگشت به کارت های اشتراک
و به تأخیر انداختن رسیور مخصوص خود (ساختار silicon security و ساختار دو زوجی) !!!
ظاهرا ساختار silicon security و ساختار دو زوجی پکیج شوتایم، ابوظبی اسپورت و ... هک شده و خیلی زود شاهد باز شدن این پکیج ها بر عموم سرور ها خواهیم بود ..
هم چنین کانال های HD پکیج Digit Alb HD هم که چندی پیش از شر شدن خارج شدن هم به این سرنوشت دچار شدن و دوباره هک شدن ..
فقط به خاطر امنیت و شناسایی نشدن از طرف OSN و متوقف شدن دوباره این پکیج عمومی نشده

عصر شرینگ، هنوز هم ادامه دارد ...

به تاریخ امروز 22/2/2013
wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 799x450 می باشد.
06265299563835514414.jpg

wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 801x451 می باشد.
45229128298403817927.jpg

wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 799x450 می باشد.
79473526405544051883.jpg

wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 800x453 می باشد.
00325379678546191397.jpg

wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 802x454 می باشد.
96767476825101961771.jpg

wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 802x453 می باشد.
10222673961431204263.jpg

wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 802x454 می باشد.
33507139060076286199.jpg

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
توی این اوضاع خراب اخرش یه خبر خوب شنیدیم خدا کنه حقیقت باشه

بالا