ارائه نکات آموزشی استارست Sr-x90usb بهمراه عکس

matrix

مدیر بازنشسته
2006-10-03
347
2,662
1-قابلیت ضبط و پخش در USB فلش مموری ویا هر هارد دیسکی که به رسیورمتصل شود PLAYER&RECORD-2
3-CAMیونیورسال(سازگار با کلیه سیستم ها)
4-قابلیت نمایش ع.... ها با فرمت JPGو خواندن فایلهای PDFاز طریق USBمموری ومموری موبایل
5-برنامه ریزی UPGRADE ازطریق USB
6-سیستم تایم شیفت برای برنامه ریزی ضبط از کانالها 7-سیستم pip تصویر در تصویر
8-قابلیت شرینگ اینترنت GBOX(سازگار با کلیه پروتکل ها)از طریق کوپلر ا....ترنال
9- دکمه اضافی برای ضبط و پخش و منوی ساده و اسان فارسی
10- دارای تیونر از نوع ایکس 50 است
اين دستگاه يكي از دستگ ههاي با قابليت ضبط روي external storage device مثل هارد اكسترنال يا كول ديسك هستش که كيفيت فايلهاي ذخيره شده دقيقا مطابق كيفيت تصوير دريافتي است که روی تلویزیون میبینید
فايلها با فرمت Mpg2 ,و با پسوند GTS ذخيره ميشن و حجمشون وابسته به كيفيت اونا بين ساعتي 1 گیگ تا 2 گیگ متغيرمیباشد
خود دستگاه داراي پلير قوي اي است كه fast forward, fast rewardرو تا 8 برابر اجرا ميكنه
نرم افزار مديريت ديسك قواي داره كه حتي ميتونه ديسك رو فرمت كنه
از طريق پورت سريال 6 قابليت براش تعريف شده كه با كليد Info+9 قابل دسترسي است
نرم افزارش فابليت self checking داره يعني معايب سخت افزاري رو آلارم ميده
براي بك آپ گرفتن از ليست كانالها از فرمت استاندارد sdx استفاده كرده كه محل ذخيره كردن اون فقط روي ديسك خارجي است
با كليدهاي info+0 , info+1 سيستم كدينگ شامل خود كانال و پرو وايدر رودر دسترس قرار ميده
و .............
در ضمن وقتي دستگاه خاموشه سي پي يو روشنه براي همين سرعتش براي استارت وتعويض كانال فوق العاده بالارفته
براي سرچ كدها بايد روي كانال مرجع براي اولين باربریدبعد روشن شدن چند لحظه صبر كنيد بعد تمام سري كانالها با سرعت باز ميشه
مزایای دیگر
1-اپگرید آسان و سریع و عالی و بدون مشکل از طریق پورت یو اس بی (با کول دیسک اینکارو میتوان کرد)
2-بوت کردن(روشن شدن فوق العاده سریع)
3-منوی اسان و راحت شبیه 150-200
4-دارای کارت خوان یونیورسال
5-سیستم بیس و دی سی دبلیو راحت و بدون مشکل کار میکنه(پشتیبانی از این دوسیستم)
6-دکمه ریکال یا برگشت به کانال قبلی تا 16 تا کانال قبلی رو ذخیره میکنه.
7-دارای زوم تصویر/مکث تصویر/تصویر در تصویر 4 تا 16 تصویر

نحوه بک آب گرفتن

1-وارد من اصلی شده
2-دکمه قرمز---stb---usb
3-ok

نحوه انتقال بک آب

1-وارد من اصلی شده
2-stb---usb
3- فایلی که دارای پسوند sdx است را اجرا میکنید
توجه داشته باش که در تمام مراحل بایستی فلاش شما در دستگاه باشد

در ضمن ورژنی که هم اکنون در سایت satdw.com استSR-X90USB_V1.29-2008-1-23.rar دچار مشکل است
فعلا از این استفاده کنید

برای دیدن فایلهای آن در pc میبایستی ازبرنامه ای استفاده کرد که پسوندGTSرا ساپورت کند شما میتوانید از این برنامه استفاده کنید

123p546.jpg
2gx0mx2.jpg

28t9yc7.jpg

24y0io6.jpg

2jezcxv.jpg

با توجه به اینکه این رسیور مدت زمان زیادی نیست که وارد بازار شده و بعضا امکان داردبرای عده ای از دوستان کاربران محترم سایت جای سوال و پرسش در مورد عملکرد و خصوصیات این مدل بوجود آید بر آن شدم مسائل کلی آن را در این بخش ذکر کنم.

1- نمای ظاهری - منوها و......

منو اصلی شبیه 150- 200

1497f2h.jpg

منوهای زیر مجموعه

2ywsnz5.jpg

منوی ویرایش کانالها

2li7sb9.jpg

قسمت تصویر در تصویر دارای زوم تصویر/مکث تصویر/تصویر در تصویر 4 تا 16 تصویر

vz9cfs.jpg

2-طریقه برنامه ریزی UPGRADE ازطریق pc و usb

2-1 pc
ابتدا از اتصال کابل به رسیور مطمئن شده و برنامه دانلود شده از حالت زیپ راباز کرده

2yzar1y.jpg

و فایل easy upgrade را اجرا میکنیم

(توضیح : میبایستی رسیور کاملا تا اینجا خاموش باشد)

29kyr7a.jpg

حالا رسیور را روشن تا مراحل پر شده نوار انتقال صورت گیرد

11iiw09.jpg

همچنین برروی صفحه رسیور

15n7exx.jpg

و بعد از اتمام boot کامل رسیور یکبار ریستار میشود

2-2 usb
همچنین برای انتقال از طریق usbمیبایستی اول محتوای پوشه را کامل در فلاش ریخته و بعد آنرا به usb دستگاه وصل کرد
سپس دکمه آبی رنک (usb)را زده تا پنجره زیر باز شود

2h3z9cl.jpg

سپس فایل را اجرا تا انتقال صورت گیرد با توجه داشت که انتقال با usb به مراتب راحتر و بهتر و سریعتر میباشد
نکته:...............برای فعال کردن کدهاكليدهاي info+0 , info+1 سيستم كدينگ شامل خود كانال و پرو وايدر رودر دسترس قرار ميده

10p7rli.jpg

3-نحوه بک آب گرفتن و انتقال بک آب

فلاش را به دستگاه وصل کرده و دکمه آبی را زده و به منوی usb رفته حالا دکمه قرمز رازده و در جواب بله را وارد میکنیم

2na4u44.jpg

تا بک آپ ما با فرمت sdx ساخته شود

w5wur.jpg

برای انتقال هم مثل همین روش است با این تفاوت که دست اخر روی فایل sdx کلیک میکنیم

4_طریقه کار با سیستم تایم شیفت برای برنامه ریزی ضبط از کانالها

1. منوی اصلی
2.فراهم کننده سرویس
3.timer adiust
4.event timer

x0qozl.jpg

5.دکمه سبز
6. در این قسمت باید توجه داشت برای معین کردن زمان به دستگاه میبایستی کلیه گزینه های وقت و تاریخ و ضبط اصلاح شود

e6d1yr.jpg

وبعددکمه exit رازده و ok میکنیم

امیدوارم اموزش فوق مورد رضایت کاربران محترم واقع گردد

ev8b52.jpg

آخرین ویرایش:

matrix

مدیر بازنشسته
2006-10-03
347
2,662
از سری آموزشهای برای دوستانی که تازه به دارندگان این رسیور اضافه شده اند و هنوز با نکات و کارکرد صحیح آن آشنا نیستند
را بطور اختصار توضیح میدهم
1. همانطور که میدانید جهت ضبط اول میبایستی usb ما به رسیور متصل باشد ( ظرفیت usb مهم نیست ولی میبایستی فرمت آن حتما fat 32 باشد) بعد از اتصال دستگاه دکمه record را زده که پیغام زیر نمایش داده میشود

15mlqar.jpg

دقت کنید که اگر بله را اتنخاب کنید روی آن کانال مشغول ضبط شده و قابلیت رفتن بر روی کانال دیگری را نداریم پس گزینه نه را زده تا لیست زیر نمایش داده شود

1z38nbp.jpg

و از لیست آنها کانال مورد نظر را انتخاب میکنیم
نکته : کانالهایی نمایش داده میشود که روی یک فرکانس هستند نه همه کانالها پس حتما به این موضوع توجه کنید

msjf9x.jpg

roman82

کاربر
2008-06-21
5
4
سلام
ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید
فقط دوتا سوال
فرمتی که ضبط میکنه چیه؟
وآیا x95 , x90 فرقی با هم دارند؟ واگر دارن کدام رو بخریم بهتره؟
با تشکر

Aida2008

کاربر
2006-11-14
59
79
:hed::hed:
یه چیز هم من اضافه می کنم که برای خودم تازه حل شد
برای دادن کد دستی به کانال
کافی است روی آن کانال رفته و دکمه i ( اینفو info ) با صفر رو بزنید و بعد دکمه قرمز بالای کنترل رو می زنید بعد کد 32 رقمی رو وارد می کنید
موفق باشید

Aida2008

کاربر
2006-11-14
59
79
سلام
ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید
فقط دوتا سوال
فرمتی که ضبط میکنه چیه؟
وآیا x95 , x90 فرقی با هم دارند؟ واگر دارن کدام رو بخریم بهتره؟
با تشکر
فرمت اون ts هست که با جت آیدیو 7 به راحتی قابل پخش می باشد
به نظر من فرق زیادی ندارند من که هر دو رو تست کردم هر دوش خوبه

Aida2008

کاربر
2006-11-14
59
79
سلام X99هم مثل X90است اگه می شه توضیح بدین
نه عزیز مثل هم نیستند
ایکس 99 دارای سخت افزار پیشرفته تری است و جای دو کارت خوان را دارد ولی از لحاظ نرم افزاری نرم افزار ایکس 99 به ایکس 90 می خوره و مشکلی پیش نمی یاد ولی برعکس نه یعنی اگه نرم افزار ایکس 90 رو روی ایکس 99 بریزی چراغ های پانل جلو رسیور از کار می افته
موفق باشید

roman82

کاربر
2008-06-21
5
4
فرمت اون ts هست که با جت آیدیو 7 به راحتی قابل پخش می باشد

به نظر من فرق زیادی ندارند من که هر دو رو تست کردم هر دوش خوبه

فایل با ts رو میشه با اینکودر به فرمتهای شناخته شده مثل avi تبدیل کرد یا قابل اینکود شدن نیست؟
در جایی خوندم که قابلیت ضبطش به صورت ممتد نیست یعنی نمیشه یه فیلم رو ضبط کرد حتی اگه 100 گیگ فضای خالی رو هارد یا فلش باشه و فقط برای 2 یا 3 دقیقه است این مطلب صحت داره؟

Aida2008

کاربر
2006-11-14
59
79
فایل با Ts رو میشه با اینکودر به فرمتهای شناخته شده مثل Avi تبدیل کرد یا قابل اینکود شدن نیست؟
در جایی خوندم که قابلیت ضبطش به صورت ممتد نیست یعنی نمیشه یه فیلم رو ضبط کرد حتی اگه 100 گیگ فضای خالی رو هارد یا فلش باشه و فقط برای 2 یا 3 دقیقه است این مطلب صحت داره؟
آره قابل تبدیله با نرم افزار مربوطه که تو بخش ایکس نود گذاشته شده
نه قابل ضبطه همچین چیزی صحت نداره

reza35

کاربر
2008-04-10
1
0
سلام.رسيور من x95 هستش پچ جدید رو بهش دادم داره ارورر 018 رو ميده و روشن نميشه دليلش چيه؟ ممنون ميشم

Aida2008

کاربر
2006-11-14
59
79
عزیز ببین می تونی با کامپیوتر و کابل یه پچ قدیمی تر روش بریزی یا نه ؟

roman82

کاربر
2008-06-21
5
4
سلام
آیا مدل چینی x95 کیفیتش خوبه؟وآیا ساخت کره این مدل هم در بازار هست؟وآیا مدل چینی همه ویژگیهای مدل کره ای را دارد؟

morowat

کاربر
2007-07-14
3
1
سلام دوستان
اگر ممکن است کسی بگوید که ایکس 90 با نرم افزارهای جدید مثل استارست 4200 می تواند شوتایم را باز کند ممنون
فوری است.

ويروس

کاربر
2008-02-05
1
0
سلام -خسته نباشيد با تشكر از كليه توضيحاتتون
يك مشكل-آن چيزي كه شما مي گوييد pdfرا مي خواند امكان ندارد -اگه هم امكان دارد خواهشمند است در اين تاپيك يا تاپيك نرم افزار بگذاريد ممنون

bistbist

کاربر
2008-08-25
6
11
دوستان شما چه جوری فایل ضمیمه میکنید و بالا میگذارید میشه یکی توضیح بده.....چه جوری سئوالات اعضا رو کادر میزنید وبعد زیرش جواب مینویسید..

fofo

کاربر
2008-11-22
1
0
سلام با تشکر از اطلاعات خوبی که در اختیار گذاشتید می خواستم توضیح بیشتری درباره تبدیل فرمت در استاذستx_95 در اختیار قرار دهید

amirm_1358

Banned
2007-10-19
15
16
دوستان شما چه جوری فایل ضمیمه میکنید و بالا میگذارید میشه یکی توضیح بده.....چه جوری سئوالات اعضا رو کادر میزنید وبعد زیرش جواب مینویسید..

دوست عزیز روی نقل قول کلیک کن بعد هرچی می خوای جواب بده.

بالا