ارشیو موضوعات و تاپیک های قفل شده

77.mohamad

کاربر
2007-01-18
4
8
سلام
دوستان من یک دستگاه 190gold دارم از این چینیهای اصل که سیگنال وکیفیت سیگنال در روی منو 1 ثانیه رنگی میشه وبعد مثل اینه که سیگنال نداریم وهمینطور ادامه پیدا میکنه روی تصویر هم همین طوره یک ثانیه تصویر میاد وباز میره
کارهایی که من کردم
1-با دستگاه دیگه ای دیش وال خودم رو تست کردم درست بود
2-تیونر دستگاه رو با یک عدد تیونر سالم عوض کردم باز هم نشد
3-ولتاژهای تغذیه وlm317 و خروجی ال رو چک کردم تمامی آنها درست بود
متشکر میشم اگه کسی راهنمایی :(

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
سلام
دوستان من یک دستگاه 190gold دارم از این چینیهای اصل که سیگنال وکیفیت سیگنال در روی منو 1 ثانیه رنگی میشه وبعد مثل اینه که سیگنال نداریم وهمینطور ادامه پیدا میکنه روی تصویر هم همین طوره یک ثانیه تصویر میاد وباز میره
کارهایی که من کردم

شما خازن 400 ولت و 47 میکرو تغزیه را تعویض کن به احتمال زیاد در ست خواهد شد

hamid_r2006

کاربر
2006-10-04
11
10
سلام
کارهایی که من کردم
سلام
مشکل از تغذیه است
خازن الکترولیت 400 ولت را تعویض کن
ولتاز های خروجی پاور رو چک کن
نتیجه رو اعلام کن

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من هم همین مشکل رو دارم و بعد از یه مدتی سیگنال صفر می شه تیونر وlm317 وa1273 رو هم عوض کردم ولی نشد

دوست عزیز ابتدا با پچ مربوط به مدلهای چینی پروگرام کنید اگر درست نشد تیونر مشکل دارد موفق باشید

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

با سلام من هم همین مشکل رو دارم و بعد از یه مدتی سیگنال صفر می شه تیونر وlm317 وa1273 رو هم عوض کردم ولی نشد
دوست عزیز در این موارد که ولتاژ درسته مشکل از خازن بزرگ تغذیه میشه من هر چی داشتماز خازن 400 ولت 68 میکرو بوده

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
با سلام ودرود خدمت اساتید محترم یک دستگاه 190 معمولی دستم رسیده که روشن نمی شود جیتک کردم ارور cannot detectet flash داد IC فلش دیگه ای را پروگرم کردم وجایگزین فلش خودش کرم باز هم دستگاه روشن نشد دوباره جیتک کردم اینبار همه چیز مرتب بود وهیچ اروری هم نداد فایل بوت را کامل وبدون هیچ مشکلی بهش دادم اما وقتی خواستم اپگریت کنم باز هم دستگاه هیچ عکس العملی نشان نداد واصلا کامپیوتر را هم نشناخت از اساتید بزگوار درخواست کمک وراهنمایی دارم در ضمن منبع تغذیه هم سالم وبی نقص است.جیتک هم چند بار انجام دادم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام ودرود خدمت اساتید محترم یک دستگاه 190 معمولی دستم رسیده که روشن نمی شود جیتک کردم ارور cannot detectet flash داد IC فلش دیگه ای را پروگرم کردم وجایگزین فلش خودش کرم باز هم دستگاه روشن نشد دوباره جیتک کردم اینبار همه چیز مرتب بود وهیچ اروری هم نداد فایل بوت را کامل وبدون هیچ مشکلی بهش دادم اما وقتی خواستم اپگریت کنم باز هم دستگاه هیچ عکس العملی نشان نداد واصلا کامپیوتر را هم نشناخت از اساتید بزگوار درخواست کمک وراهنمایی دارم در ضمن منبع تغذیه هم سالم وبی نقص است.جیتک هم چند بار انجام دادم

دوست عزیز مشکل مربوط به فلش است احتمالا از فلش به شماره دیگری استفاده نمودید برای حل مشکل ابتدا فلش با همان شماره قبل روی برد جایگزین کنید و سپس جیتک کنید اگر عملیات جیتک بدون مشکل به اتمام رسید و فایل بوت مشکل نداشته باشد بعد از جیتک و آبدیت با نرم افزار رسیور روشن می شود اگر باز مشکل حل نشد اعلام کنید موفق باشید

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
ممنون دوست عزیز از لطفتان البته اگر حمل بر خودستایی نباشد بنده تعمیرکار رسیورم واز ای سی که استفاده کردم مطمئن هستم اسی سی خودش MX29W160A TTC بود ای سی که من روش انداختم M29W160ET است که شاید دهها بار این کا را کرده ام

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با توجه به راهنمای ali جان انجام دادی نشد

اگر دستگاه شما از نوع cpu دیب نمیباشد ومشخصه ان هدسینک روی cpuاست ایراد از cpu میباشد

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزيز به احتمال زياد مشكل از فايل بوت شما هست
شما اين فايل بوت را كه اينجا قرار ميدهم به رسيور منتقل كنيد و نتيجه را اعلام كنيد
اين فايل بودت رسيور هاي سوپر ليزر هست و در بيشتر مواقع كه با استار ست هايي كه از فلش MX استفاده ميكنند فقط با اين فايل مشكلم حل شده
و خود من هم از اي سي هاي 29w160et بجاي فلش هاي MX استفاده ميكنم

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز اگه فایل بوت رو بدون هیچ اروری قبول کرد شما می تونید از همون جا پچ رو مستقیم بش بدین از طریق کابل بافردار جیتگ نه برنامه آپدیتش

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
دوست عزيز به احتمال زياد مشكل از فايل بوت شما هست
شما اين فايل بوت را كه اينجا قرار ميدهم به رسيور منتقل كنيد و نتيجه را اعلام كنيد
اين فايل بودت رسيور هاي سوپر ليزر هست و در بيشتر مواقع كه با استار ست هايي كه از فلش MX استفاده ميكنند فقط با اين فايل مشكلم حل شده
و خود من هم از اي سي هاي 29w160et بجاي فلش هاي MX استفاده ميكنم
از زحمت شما ممنونم دوست عزیز اما باز هم مشکل حل نشد

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51

عادل جان ببین
1- دسگاه تو ا کریستال بزرگ 4 پین استفاده میکنه تعویضش کن
2-ویا از ایسی اسیلاتور استفاده می کنه عوض کن
3-در مورد مشخصات برد بیشتر توضیح بده
4- اگر نشد بگو تا راهنمای کنم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز در رسیورهایی که پردازنده NEC به کار رفته بعد از انجام مراحل جیتک که درست انجام می شود و حتی فایل بوت هم مشکل ندارد رسیور موقع آبدیت هیچ عکس العملی ندارد عیب مربوط به پردازنده است نه اینکه خراب باشد بلکه به دلیل انتقال ندادن تمام داده ها به فلش است در مواردی چک کردم که حتی بعد از انتقال فایل بوت بدون مشکل بعد از جیتک رسیور آبدیت نمی شد که توسط پروگرامر فایل بوت فلش را با فایل اصلی مقایسه کردم در چند قسمت که فلش دارای بلوک های اصلی بود داده هاFFFFFF شده بودند یعنی پردازنده یا به دلیل مشکل داشتن فلش و یا قلع مردگی و بسیاری از موارد دیگر موفق به دادن تمامی اطلاعات به فلش نشده بود در نتیجه موقع آبدیت هیچ عکس العملی انجام نمی گیرد در بسیاری از این موارد با قلع کشی CPU مشکل حل می شود اما به دلیل اینکه پردازنده 190 معمولی BGA است شما برای درست کردن رسیور یک راه دارید که باید ای سی فلش را روی برد رسیور دیگری که دارای پردازنده STI می باشد مانند استارست 550 بگذارید و با فایل فلش مربوط به رسیور 190 معمولی جیتک کنید و بعد از اتمام روی برد بگذارید اگر مشکل رسیور از فلش باشد برطرف می شود اگر فایل فلش را ندارید اعلام کنید تا قرار دهم موفق باشید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
ارشیو موضوعات و تاپیک های قفل شده جهت نظم در این بخش به این تاپیک انتقال میابد

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
مشکل بوت شدن در استارست x95

مشکل بوت شدن در استارست x95 بوت میشه و روی بوت میمونه فلش پروگرم کردم ولی درست نشد لطفا راهنمائی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام این مشکل مربوط به ای سی رم شما این قطعه تعویض کنید در ضمن حتما باید از ای سی رم مختص این مدل استفاده کنید سایر ای سی رم های موجود در رسیورهای دیگر متفاوت با اس دی رم این مدل موفق باشید

آخرین ویرایش:
بالا