از شیرینگ G-share رایگان رسیورهای آی استار راضی هستید ؟ نظر سنجی

آیا از شیرینگ رایگان G-share راضی هستید ؟

• بله راضی هستم

رای: 4 50.0%
  • خوب نبود اصلا راضی نیستم

رای: 2 25.0%
  • بسیار عالی بود مایل هستم مجدد تمدید کنم

رای: 2 25.0%

• مجموع رای دهندگان
    8

GlobalStar

کاربر
2011-05-23
4
20
سلام دوستان گرامی

از شیرینگ G-share رایگان راضی هستید این پروتکل شیرینگ در رسیورهای زیر وجود دارد و از زمان کانکت یک سال شیرینگ اینترنتی رایگان دارد

Istar
Starsat1000
titanium20000
next 19500
tiger
T.link
و چند رسیور دیگر

پس از انقضای شیرینگ در صورتی که شرایط مهیا باشد مایل هستید شیرینگ را مجدد تمدید کنید یا خیر
هدف از این نظر سنجی این است که رضایت مشترکین از این پروتکل مشخص شود و در صورتی که اکثریت مایل باشند مجدد این شیرینگ را تمدید کنند ما شرایطی در نظر گرفتیم که اکانتتون را یک سال دیگر تمدید کنیم

نحوه تمدید هم به این شکل است که شماره سریال 12 رقمی که در منوی مشخصات S/w خورده را به ما اعلام کنید ظرف 48 ساعت تاریخ شیرینگ شما به یک سال دیگر اضافه خواهد شد
برای تمامی رسیورهای مجموعه گلوبال این شرایط فراهم است فرقی نمیکند
کلا رسیورهایی که پروتکل G-share ساپورت میکنند

منتظر نظرات هستیم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود دقیقا کپی برداری از سیستم شرینگ تیتانیوم 20000 است که البته این را هم بگم شرینگ ای استار هم شرکت تایگر پشتیبانی میکند که خیلی ها برخلاف نظر من هستند چون سود خوبی برایشان دارد در مورد شرینگ هم بگم من نصب کردم به اکانت سی سی کم نمیرسد یعنی قابل مقایسه نیست تازه با اینترنت 128 هم زیاد مشکل دارد.

GlobalStar

کاربر
2011-05-23
4
20
توضیحاتی مختصر از سرور G-share
این سرور متعلق به کمپانی گلوبال استار چین میباشد و در کشور چین این سرور قرار دارد در حال حاضر 25 سرور فعال دارد که اکثریت پکیج ها با کیفیت ایده الی باز است گلوبال فقط سرور را نگه داری و ساپورت میکند کارت های موجود در سرور را خود شرکت های طرف قرارداد به این کمپانی میدهند و گلوبال در این زمینه هیچ دخالتی نمیکند روزهای اول که استارست 1000 معمولی به بازار آمد تعداد بسیار کمی پکیج باز بود با ورود محصولات جدید گلوبال همانند ای استار تیتانیوم استارست 10000 پریمیوم کارت های زیادی بر روی سرور افزوده شد این روند در آینده هم ادامه خواهد داشت و شاهد اضافه شدن پکیج های بیشتری خواهید بود
آخرین پکیج اضافه شده به سرور گلوبال Yes میباشد
سریال نامبر هر رسیور در حافظه سرور گلوبال ذخیره شده میباشد و با اولین اتصال به اینترنت شیرینگ از همان لحظه استارت میخورد و میزان به مدت یک سال کار میکند
تمدید پروتکل G-share تنها توسط ما انجام میشود و به راحتی شما با دادن سریال نامبر 12 رقمی منو شیرینگ خود را تمدید خواهید کرد
سوالی بود در خدمتم

GlobalStar

کاربر
2011-05-23
4
20
تمدید شیرینگ با اخذ هزینه میباشد ولی فعلا اینجا هدف ما فروش نیست اینجا فقط یه نظر سنجی است
ما باید تعداد آرا و کسانی که مایل هستند شیرینگ خود را تمدید کنند شمارش بدیم

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
خدا را شکر راضی هستم
در تیتانیوم 20000 که خوبه ولی در بعضی مواقع قطعی داره
برای تمدید اشتراک جی شر برای یکسال دیگه اگه میشه شرایط وقیمت را پیام خصوصی بدین

بالا