اساتید جواب ایکس کروزر 400 پلاس

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
سلام یه ایکس کروزر 400 پلاس که من با برنامه تو بخش بنام فلش ایکس6 آوردمش بالا ولی روی پنل چیزی نمیزنه ولی بالا میاد کنترل عمل نمیکنه در ضمن آیسی 7805 مجاور سوکت پنل شدید داغ میکنه که من عوض کردم ولی اونی هم که عوض کردم داغ میکنه ایراد چی ممنون

masoud-n

کاربر
2008-06-17
24
57
سلام یه ایکس کروزر 400 پلاس که من با برنامه تو بخش بنام فلش ایکس6 آوردمش بالا ولی روی پنل چیزی نمیزنه ولی بالا میاد کنترل عمل نمیکنه در ضمن آیسی 7805 مجاور سوکت پنل شدید داغ میکنه که من عوض کردم ولی اونی هم که عوض کردم داغ میکنه ایراد چی ممنون

باسلام دوست عزیز یک بار فایل فلاش را بزن اگر مشکل رفع نشد تغذیه را ولتاژ گیری کن ممکن تغذیه ایراد داشته باشه

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
40
سلام دوستان من یه دستگاه ایکس اکروزر پلس ‏ دارم اخرین پلاگین ازسایت دانلود کردم اگو دستگاه ‏ و خاموش کنم تنظیمات پلاگین ریست میشن مشکل ازکجاست از نرم افزار یا پلاگین

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام دوستان من یه دستگاه ایکس اکروزر پلس ‏ دارم اخرین پلاگین ازسایت دانلود کردم اگو دستگاه ‏ و خاموش کنم تنظیمات پلاگین ریست میشن مشکل ازکجاست از نرم افزار یا پلاگین

با سلام.
دوست عزیز ممکنه تنظیمات پلاگین شما در حالت manual یا دستی تنظیم شده.
برای حالت اتومات ابتدا دکمه قرمز رو بزنید تا auto start بشه بعد برای استارت دکمه سبز رو بزنید.
اگر باز هم مشکل داشتید از کانالهاتون یک backup بگیرید . دستگاهتون رو با آخرین نرم افزار آپگرید کنید. ریست فکتوری فراموش نشه.
پلاگین رو با نرم افزار delete var پاک کنید و از یک پلاگین دیگه استفاده کنید.

بالا