اعلام آخرین وضعیت شرینگ دانگل Avatar در این تاپیک

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
شنیدم این دانگل به خوبی کار میکنه اگر کسی داره لطفا این حرف رو تایید کنه یا اعلام وضعیت کنه مرسی

درود

دوست عزیز نه زیاد تعریفی نداره فقط مشکل مهم ان مموری روی ان میباشد

وضعیت شیرنگ با دیتای w3 بد نیست

dadashi_bamaze

کاربر
2011-01-26
4
9
سلام دوست عزیز در صورتی از دانگل envision(avata) استفاده میکنی میشه مشخصات نرم افزاریتو بهم بدی اخه من از این دانگل استفاده میکردم انا نرم افزار جدید تزریق کردم و الان 10 روزه هیچ کانالی باز نمیکنه میخوام به ورژن قبلی برگردونم

mammad11

کاربر
2009-09-09
11
8
با سلام خدمت اساتید و کاربران محترم سایت شرینگ دانگل اواتار همچنان طبق هفته های اخیردر این ساعت قطع میباشد لازم بذکر هست دو شب پیش حدود ساعت 22شرینگ جهت اینتل ست 1002با سافتور 5|5|2011چند دقیقه ای بر قرار شد با کیفیت عالی ولی دوباره قطع شد عزیزان اگر سایتی مربوط به اواتار هست لطفا ایمیل بزنید تا مشکل برطرف شود با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
با سلام خدمت اساتید و کاربران محترم سایت شرینگ دانگل اواتار همچنان طبق هفته های اخیردر این ساعت قطع میباشد لازم بذکر هست دو شب پیش حدود ساعت 22شرینگ جهت اینتل ست 1002با سافتور 5|5|2011چند دقیقه ای بر قرار شد با کیفیت عالی ولی دوباره قطع شد عزیزان اگر سایتی مربوط به اواتار هست لطفا ایمیل بزنید تا مشکل برطرف شود با تشکر
درود خیر عزیز من سایتی ندیدم داشته باشد اصولا نرم افزار منتشر بشود خودم در سایت میزارم چنانچه این قطعی ادامه داشته باشد نرم افزار به زودی اریه می شود موفق باشید

بالا