اعلام وضعیت دانگل no1mini

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
[FONT=&quot]دانگل [/FONT][FONT=&quot]no1mini[/FONT][FONT=&quot] ديتا از یوتل ست [/FONT][FONT=&quot]w6[/FONT]
–نرم افزار -2013/3/9[FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]هاتبرد[/FONT][FONT=&quot]{ سيفرا بعضی کانالها باز و پکج [/FONT][FONT=&quot]HBO[/FONT][FONT=&quot] بسته ولی اچ دی ها باز - نوا بسته- [/FONT][FONT=&quot]srg swiss [/FONT][FONT=&quot] باز[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]-[/FONT][FONT=&quot]rai premium [/FONT][FONT=&quot] بسته - پكچ [/FONT][FONT=&quot]sky [/FONT][FONT=&quot]اکثر شبکه ها باز با فریز -[/FONT][FONT=&quot]bis[/FONT][FONT=&quot] باز - فركانسهاي 10723باز و 12322 باز و 11662 باز -[/FONT][FONT=&quot]rtv [/FONT][FONT=&quot] روسیه باز – [/FONT][FONT=&quot]hrt [/FONT][FONT=&quot] کرواسی باز- [/FONT][FONT=&quot]polsat [/FONT][FONT=&quot] بیشتر شبکه ها باز }[/FONT]
[FONT=&quot]نايل ست[/FONT][FONT=&quot]{ [/FONT][FONT=&quot]art [/FONT][FONT=&quot] بعضی کانالها باز - الجزيره اسپرت حتی [/FONT][FONT=&quot]hd[/FONT][FONT=&quot] باز ميباشند.}[/FONT]
[FONT=&quot]آستارا [/FONT][FONT=&quot]1m [/FONT][FONT=&quot] {کانال ست باز - چند تا از کنالهای [/FONT][FONT=&quot]sky [/FONT][FONT=&quot]باز }[/FONT]
[FONT=&quot]W3[/FONT][FONT=&quot] {دیجی ترک بسته}[/FONT]
[FONT=&quot]بدر 26 درجه[/FONT][FONT=&quot]{الجزیره اسپرت بسته}[/FONT]
[FONT=&quot]شبکه [/FONT][FONT=&quot]hd [/FONT]Nat Geo Wild[FONT=&quot] ازگروه پکچ [/FONT][FONT=&quot]n HD [/FONT][FONT=&quot] در ماهواره هاتبرد رو حتما تماشا کنید....[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر از مدیران عزیز[/FONT]

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
[FONT=&quot]دانگل [/FONT][FONT=&quot]no1mini[/FONT][FONT=&quot] ديتا از یوتل ست [/FONT][FONT=&quot]w6[/FONT]
[FONT=&quot]هاتبرد[/FONT][FONT=&quot]{ سيفرا بعضی کانالها باز و پکج [/FONT][FONT=&quot]HBO[/FONT][FONT=&quot] بسته ولی اچ دی ها باز - نوا بسته- [/FONT][FONT=&quot]srg swiss [/FONT][FONT=&quot] باز البته اچ دی ها بسته [/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]-[/FONT][FONT=&quot]rai premium [/FONT][FONT=&quot] بسته - پكچ [/FONT][FONT=&quot]sky [/FONT][FONT=&quot]اکثر شبکه ها باز با فریز -[/FONT][FONT=&quot]bis[/FONT][FONT=&quot] باز - فركانسهاي 10723باز و 12322 باز و 11662 باز -[/FONT][FONT=&quot]rtv [/FONT][FONT=&quot] روسیه بسته – [/FONT][FONT=&quot]hrt [/FONT][FONT=&quot] کرواسی باز- [/FONT][FONT=&quot]polsat [/FONT][FONT=&quot] بیشتر شبکه ها باز }[/FONT]
[FONT=&quot]نايل ست[/FONT][FONT=&quot]{ [/FONT][FONT=&quot]art [/FONT][FONT=&quot] بعضی کانالها باز - الجزيره اسپرت حتی [/FONT][FONT=&quot]hd[/FONT][FONT=&quot] باز ميباشند.}[/FONT]
[FONT=&quot]آستارا [/FONT][FONT=&quot]1m [/FONT][FONT=&quot] {کانال ست باز - چند تا از کنالهای [/FONT][FONT=&quot]sky [/FONT][FONT=&quot]باز }[/FONT]
[FONT=&quot]شبکه [/FONT][FONT=&quot]hd [/FONT]Nat Geo Wild[FONT=&quot] ازگروه پکچ [/FONT][FONT=&quot]n HD [/FONT][FONT=&quot] در ماهواره هاتبرد رو حتما تماشا کنید....[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر از کاربران[/FONT]

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
دانگل no1mini ديتا از یوتل ست w6
–نرم افزار -2013/3/9.
هاتبرد{ سيفرا بعضی کانالها باز و پکج HBO بسته ولی اچ دی ها باز - نوا بسته- srg swiss باز البته اچ دی ها بسته -rai premium بسته - پكچ sky اکثر شبکه ها باز با فریز -bis باز - فركانسهاي 10723باز و 12322 باز و 11662 باز -rtv روسیه بسته – hrt کرواسی باز- polsat بیشتر شبکه ها باز }
نايل ست{ art بعضی کانالها باز - الجزيره اسپرت حتی hd باز ميباشند.}
آستارا 1m {کانال ست باز - چند تا از کنالهای sky باز }
W3 {دیجی ترک بسته}
بدر 26 درجه{الجزیره اسپرت بسته}
شبکه hd Nat Geo Wild ازگروه پکچ n HD در ماهواره هاتبرد رو حتما تماشا کنید....

با تشکر از کاربران

سلام
برادر اگه میشه لینک برنامه بهمون بده
چون من هز کار کردم برنامه دارم و دانگل برنامه قبول نمیکنه
اگه میشه لودرش هم برام بده

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام

برنامه رو باید با فلش انتقال بدید به صورت پوشه autoup تو فلش باشه و نرم افزار داخل این پوشه

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
نرم افزار no1mini

سلام
دوست عزیز این نرم افزار رو از زیپ خارج کنید. بعد طبق راهنمایی دوستمون عمل کنید . فقط توجه داشته باشید که درون فلش کاملا خالی باشه و فقط این پوشه که نرم افزار داخلش درونش باشه.
دیتا هم دقیق در مسیر w6 تنظیم کنید.

پیوست‌ها

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
[FONT=&quot]هاتبرد[/FONT][FONT=&quot]{ سيفرا بعضی کانالها باز و پکج [/FONT][FONT=&quot]HBO[/FONT][FONT=&quot] بسته ولی اچ دی ها باز - نوا بسته- [/FONT][FONT=&quot]srg swiss [/FONT][FONT=&quot] باز البته اچ دی ها بسته [/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]-[/FONT][FONT=&quot]rai premium [/FONT][FONT=&quot] بسته - پكچ [/FONT][FONT=&quot]sky [/FONT][FONT=&quot]اکثر شبکه ها باز با فریز -[/FONT][FONT=&quot]bis[/FONT][FONT=&quot] باز - فركانسهاي 10723باز و 12322 باز و 11662 باز -[/FONT][FONT=&quot]rtv [/FONT][FONT=&quot] روسیه بسته – [/FONT][FONT=&quot]hrt [/FONT][FONT=&quot] کرواسی باز- [/FONT][FONT=&quot]polsat [/FONT][FONT=&quot] بیشتر شبکه ها باز }[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر از همه همکاران خوبم[/FONT]

بالا