افتتاح سایت فروشگاه امیرآی سی www.amiricshop.ir

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام
با اینکه شخصا مایل به ایجاد فروشگاه مجزا نبودم

امابنابر مقتضیات زمانه ولازمه داشتن یک فروشگاه با شرایط

روز بنابر توصیه های دوست عزیزم اقای محمودی برای

خدمات رسانی بهتر ومناسبتر به کاربران وهمکاران

صلاح دانسته شد تا یک سایت فروشگاه به روز دایر نماییم

چنانچه عمری باقی بود وخداوند یاری نمود
این فروشگاه با توجه به نیاز همکاران وشرایط روز پیش خواهد رفت
وسعی بر خدمات رسانی بهتر ومفیدتر خواهد داشت

فعلا این سایت فروشگاهی تا کامل شدن راه بلندوطولانی پیش رو دارد
ومن هم سعی خواهم نمود تانیاز همکاران
را با عرضه قطعات جدید وقیمت مناسبتر طوری که رضایت داشته باشند
جلب نمایم
ذوما من مانند سالهای گذشته در همین انجمن در کنار شما هستم
وخواهم ماند
دوستان چنانچه پیشنهاد ویا انتقادی دارند می توانند طی تماس تلفنی
ویا حضوری ویا پیام خصوصی اعلام نمایند
لینک فروشگاه امیر آی سی www.amiricshop.ir
است
موفق باشید

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با سلام 
جناب زارع عزیز بسیار کار ارزش مندی کردید حداقل برای ما شهرستانیها که مشکل نایاب بودن قطعات رو داریم خیلی خوبه به عنوان نمونه بنده که یک آی سی میخواستم نتونستم تو شهر خودم پیدا کنم اصلاً میگفتن تا حالا به گوشمون نخورده ولی در فروشگاه شما موجود بود و بنده رو شگفت زده کرد.ولی فروشگاه شما خیلی دیگه کار داره که انشاا... روز به روز بهتر بشه.

amiric

2007-09-29
670
6,121
با سلام
جناب زارع عزیز بسیار کار ارزش مندی کردید حداقل برای ما شهرستانیها که مشکل نایاب بودن قطعات رو داریم خیلی خوبه به عنوان نمونه بنده که یک آی سی میخواستم نتونستم تو شهر خودم پیدا کنم اصلاً میگفتن تا حالا به گوشمون نخورده ولی در فروشگاه شما موجود بود و بنده رو شگفت زده کرد.ولی فروشگاه شما خیلی دیگه کار داره که انشاا... روز به روز بهتر بشه.

سلام
خوشحالم که می تونم برای همکاران مفید واقع شوم
اگر منظورتان کم وکسری وتعداد قطعات موجود است که خیلی از قطعات هنوز به بخش فروشگاه اضافه نشده که
سر فرصت قرار خواهند گرفت و یک سری هم قطعات خریداری شده که به مجض موجود شدن اضافه خواهند شد

وسعی هم خواهم نمود که قطعاتی که موجود نداشته ام به محض در خواست مشتریان خریداری ودر فروشگاه قرار دهم
وبخش پرداخت انلاین هم بزودی راه اندازی شده و نماد اعتماد الکترونیکی هم تقاظا شده که انشالله به محض موافقت ارم ان در فروشگاه قرار خواهد گرفت
اگر منظورتان غیر از این موارد باشد بفرمایید تا در حد توانم رفع کنم

amiric

2007-09-29
670
6,121
با سلام
علاوه بر مواردی که ذکر فرمودید روش دریافت محصول هم میتونه متنوع باشه مثلاً با پست پیشتاز،پست معمولی،باربری و ارسال با اتوبوسهای خطی و....

سلام

تمامی مواردی که ذکر کرده اید الان هم به سفارش مشتری عمل میشود
در موقع دریافت سفارش حتما طریقه ارسال کالا هم پرسیده میشود که هرکدام را خریدار از ما بخواهد به همان طریق کالا به مقصد خریدار ارسال می گردد
که احتمالا در فروشگاه هم تمامی این موارد پرسیده خواهد شد

amiric

2007-09-29
670
6,121
سلام
فروشگاه موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی گردید

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز می‌نماید

کسب و کار فروشگاه امیرآی سی در مركز توسعه تجارت الكترونیكی وزارت صنعت، معدن و تجارت شناسایی شده و دارای نماد اعتماد الكترونیكی یک ستاره می باشد

mohammad59

مدیر بازنشسته
2013-05-05
9,302
14,967
44
من هم به آقای زارع تبریک میگویم.امیدوارم روز به روز در زندگی و کارهایتان موفق باشید.

بالا