التماس دخیل از آقای علی رسیور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
سلام آقا علی میکرو وصل شد ممنون از زحمات شما
اما یک روز حتی یک روز بدون اینکه کانالی بدون فریز یا قطعی به قول خودمان روز خوش از این میکرو نیدیم همش ترس این دارم که هرچه فروختم پس بیارن خواهش می کنم شما به مسئولین شرکت میکرو از طرف من بگید التمایتون می کنم فقط یک ماه بدون قطعی بدون اشکال مثل دانگل Y4 که یه عمره داره کار می کنه برامون بذارید
یه تاپیک باز شده (اعلام وظعیت میکرو) که چی آخه تا کی باید بگیم قطع شد یا وصله خواهشا شما یه کاری بکنید دعاتون می کنم
بهشون بگید کانال اضافه نمی خوایم فقط همین کانال ها رو ساپورت کنید:sadwalk::sadwalk::051:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ارسال این تاپیک کار با اندیشه ای نبود!

با درود
دوست گرامی شما که یک کاربر نسبتا با سابقه هستید باید روشن تراز این حرفها باشید!
شیرینگ ماهواره ای دچار اشکال شده است مزید بران میکروباکس هم اصلا دلشان نمیخواست ساپورتی داشته باشند چون چندین سری ساخته شده بود و همه شان میخواستند از یک دیتا استفاده کنند که مشکل پیش امد پس دیتا قطع شد الان هم که وصل شده برای فروش محموله های انبار مانده بوده است که انجام شد وکلا همانطور که علی اقا همکار عزیزم اخیرا اعلام کرد شیرینگ ماهواره ای ثباتی ندارد وهمه شان دچار اخلال هستند.
شما هم به گفته های اخیر علی اقا توجه کنید ایشان گفتند از کارهای تیم شیرینگ با اطلاع هستند ولی نمیتوانند چنین خواسته ای را به انها بقبولانند.
در هر صورت کسانیکه دانگل خریدند بیشترشان توجیه هستند مگر اینکه به انها دروغ گفته شده باشد ومشتری احساس کند گول خورده است:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asana
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا