اموش کامل اجرای اسکاینت های لینوکس تو ویندوز بصورت کامل و ساده به درخواست کاربران ارتش دامول
همینطور که اطلاع دارین از خیلی وقته دیگه برای ویندوز اسکاینت ساخته نمیشه توسط سازنده این اسکاینت اخرین شماره نسخه ویندوزی 20a بود و از شماره a30 کلا داره برای لینوکس طراحی میشه و اخرین شماره این اسکاینت a90 هستش که برای شما ادیت کردمش و با این اموزش حالا هر شماره ای از این اسکاینت بیاد میتونید اجرا کنید
اسکاینت ویندوز دانلود از پروتکل های
اسکاینت لینوکس دانلود از پروتکل های
گرفتن فایلهای در حال دانلود از نصفه
دو صفحه بود این اسکاینت که شما میتونید با دکمه H به صفحه دوم اسکاینت برید تا فقط فایلهای در حال دانلود رو مشاهد کنید
و بهترین مزیت این اسکاینت همین گرفتن فایلهای تورنت و dsl هستش که بیشتر این فایلها روی ماهوارهای ارسال میشه که روسها کاربرش هستند مثل اکسپرس و استارا و همین فرکانس 10845 دبیلو 3
راستی این فرکانس 10845 دبیلو 3 خوب فایل dsl میفرسته شب دانلودش خیلی خوبه دیسی هم داره این فرکانس ولی روی فایل تاثیر نداره:icon_pf (17):
اموزش رو سعی کردم خیلی ساده توضیح بدم دقیق پیش برید مشکلی ندارید
1. اول اسکاینت رو تو یک درایو بزارید و اسکاینت رو شیر کنید
اگه شیر تو ویستا رو هم بلد نبودین بگید بزارم
2. حالا نرم افزار andlinux رو دانلود کنید و طبق عکسهای زیر نصب کنید
خوب اینم دستورهای تو عکس شاید خواستین تو برنامه کپی پست کنید بجای نوشتن
لینک دانلود نرم افزار AndLinux
:icon_pf (17):امیدوارم شما برعکس من از این اسکاینت خوشتون بیاد چون 4 ماه پیش با اسکاینت 84 فقط روسی دانلود میکردم دیگه سراغش نرفتم تا اینکه دوباره دوستان بحث اینرو راه انداختن قبلا گفته بودم تا لینوکس جا نیفته استفاده از این اسکاینت برای کاربران جذابیتی نداره تو بیشتر سایتها همه هنوز همه دارن از همون اسکاینت 20a استفاده میکنن چون بیشتر فایلهای جهت های dsl روسی هستش حالا هم به درخواست دوستان این اموزش رو گذشتم حالا هر جور راحتین خواستین برای یکبار شده تست کنید:icon_pf (42):
:icon_pf (17):با تشکر از Smith عزیز پشتیبان اموزش و اسکاینت های لینوکس :icon_pf (17):
همینطور که اطلاع دارین از خیلی وقته دیگه برای ویندوز اسکاینت ساخته نمیشه توسط سازنده این اسکاینت اخرین شماره نسخه ویندوزی 20a بود و از شماره a30 کلا داره برای لینوکس طراحی میشه و اخرین شماره این اسکاینت a90 هستش که برای شما ادیت کردمش و با این اموزش حالا هر شماره ای از این اسکاینت بیاد میتونید اجرا کنید
برتری این اسکاینت نسبت به اسکاینت ویندوز
اسکاینت ویندوز دانلود از پروتکل های
کد:
tcp, http, udp, ftp, globax
کد:
tcp, http, udp, ftp, globax, slonax, torrent, dsl
گرفتن فایلهای در حال دانلود از نصفه
دو صفحه بود این اسکاینت که شما میتونید با دکمه H به صفحه دوم اسکاینت برید تا فقط فایلهای در حال دانلود رو مشاهد کنید
و بهترین مزیت این اسکاینت همین گرفتن فایلهای تورنت و dsl هستش که بیشتر این فایلها روی ماهوارهای ارسال میشه که روسها کاربرش هستند مثل اکسپرس و استارا و همین فرکانس 10845 دبیلو 3
راستی این فرکانس 10845 دبیلو 3 خوب فایل dsl میفرسته شب دانلودش خیلی خوبه دیسی هم داره این فرکانس ولی روی فایل تاثیر نداره:icon_pf (17):
شروع اموزش
اموزش رو سعی کردم خیلی ساده توضیح بدم دقیق پیش برید مشکلی ندارید
1. اول اسکاینت رو تو یک درایو بزارید و اسکاینت رو شیر کنید
اگه شیر تو ویستا رو هم بلد نبودین بگید بزارم
2. حالا نرم افزار andlinux رو دانلود کنید و طبق عکسهای زیر نصب کنید
خوب اینم دستورهای تو عکس شاید خواستین تو برنامه کپی پست کنید بجای نوشتن
کد:
root
ln -s /usr/lib/libpcre.so.3.12.1 /usr/lib/libpcre.so.0
mc
لینک دانلود نرم افزار AndLinux
کد:
http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/andlinux/andlinux-beta1-minimal.exe
:icon_pf (17):امیدوارم شما برعکس من از این اسکاینت خوشتون بیاد چون 4 ماه پیش با اسکاینت 84 فقط روسی دانلود میکردم دیگه سراغش نرفتم تا اینکه دوباره دوستان بحث اینرو راه انداختن قبلا گفته بودم تا لینوکس جا نیفته استفاده از این اسکاینت برای کاربران جذابیتی نداره تو بیشتر سایتها همه هنوز همه دارن از همون اسکاینت 20a استفاده میکنن چون بیشتر فایلهای جهت های dsl روسی هستش حالا هم به درخواست دوستان این اموزش رو گذشتم حالا هر جور راحتین خواستین برای یکبار شده تست کنید:icon_pf (42):
:icon_pf (17):با تشکر از Smith عزیز پشتیبان اموزش و اسکاینت های لینوکس :icon_pf (17):
اسکاینت رو هم از خود این سایت بگیرید عجب اسکاینتهای توپی داره این سایت
منبع = www.free-dvb.com