اموزش باز کردن کانال های کارتی (برای افراد مبتدی)

sanecity

کاربر
2006-10-04
46
270
اموزش باز کردن کانال های کارتی (برای افراد مبتدی)

شاید کمی مبتدی باشه ولی این آموزش رو در اختیار دوستان قرار میدیم تا هم سوالات در این مورد کم بشه و هم سایت تکمیل بشه و هم دوستان تازه وارد راضی باشند ..

همانطور که دوستان و اساتید میدونند برای باز کردن کانال های کارتی اولی موردی که به نظر می رسه کد هست که برای ریسیور خانگی هم زیاد کاربرد داره ..
این کد ها درون فایلی به نام softcam.key و یا key.bin هست که سافتکم رو میشه و برنامه نوتپد ویندوز ادیت کرد و کد های جدید رو توش بنویسیم ..
برای خواندن این کد ها در برنامه پلیری مثل prog dvb و یا dvb dream نیاز به پلاگین هست (در ریسیور های خانگی چون با ویندوز سر ور کار نداریم پلاگینی وجود نداره و از پچ استفاده میشه )
پلاگین های متفاوتی در اینترنت پیدا میشه مثل
s2emu
yankse
capi
emu nation
V plug
و ...
که معمولا بسیاری از این ها از سافتکم استفاده می کنند ..
در حال حاظر بهترین پلاگین از نظر بنده s2emu و تکمیل ترین پلاگین از هر نظر yankse می باشد ..
برای باز کردن کانال های کارتی چه باید کرد ؟

رسیدیم به مرحله ای که باید کانال های کارتی رو باز کنید ..
در همین سایت بخش پلاگین ها میتونید پلاگین های مورد نظر رو دانلود کنید
برای شروع کار پیشنهاد می کنم به تاپیک مربوط به پلاگین s2emu رفته و دانلود کنید
محتویات فایل رو در پوشه plugin که در پوشه اصلی برنامه پلیرتون هست کپی کنید
برنامه های پلیر منظورم پراگ دی وی بی یا مای تیاتر و یا دریم دی وی بی هست نه برنامه ای که در سیدی خود کارتتتون هست ..
در پراگ دی وی بی میتونید در همون پوشه اصلی برنامه کپیش کنید .. کار می کنه ..
دقت کنید در بین فایل ها softcam .key رو در پوشه اصلی برنامه کپی کنید .. بهتره ..
بهتره سافتکم رو همیشه به روز نگه دارید و هر چند وقت یکبار جدیدش رو دانلود کنید و جایگزین کنید .
حال اگر برنامه پلیر رو باز کنید و به منوی plugins برید پلاگین رو میبینید در منو و میتونید فعالش کنید و از برنامه های کانال های کارتی هک شده استفاده کنید

هر سوالی بود فقط در همین تاپیک ..
امیدوارم مورد توجه قرار بگیره .

pars_0000

کاربر
2006-12-19
3
6
سلام
اگر بخواهيم بطور استاندارد يك كانال قفل يا كارتي مثلا مولتي ويژنها رابراي هميشه وبطور دايم و يا حداقل براي مدت طولاني داشته باشيم چه راهي وجود دارد وچه كارت يا رسيوري نياز داريم؟
ممنون

pars_0000

کاربر
2006-12-19
3
6
سلام
اگر بخواهيم بطور استاندارد يك كانال قفل يا كارتي مثلا مولتي ويژنها رابراي هميشه وبطور دايم و يا حداقل براي مدت طولاني داشته باشيم چه راهي وجود دارد وچه كارت يا رسيوري نياز داريم؟
ممنون

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
سلام
ممنون
دوست گرامی سلام
اینگه مثال مولتی را تایپ کردید درحال حاضر دوست خوب این کانال چندماهی هست که درحوزه ی آسیا خارج شده ودربیم پوششی ما
نیست ولی درکل برای داشتن یک کانال (s)یاهمان کارتی بایستی
ازکارتهای اورجینال که قانون تظمین شده باشد خریداری کرد که این
درکشورما بدلیلی که غیرمستقیم بودن شرکت با وفروشنده چنین تظمینی هم وجود ندارد و اینکه این کارتهاهم قیمت بالایی بفروش میروند این راه قانونییش بود که خدمتت عرض کردم وراهای دیگر
شما میتوانید ازطریق جی باکس هم یا شیرینگ هوایی دسترسی
داشته باشی البته این کارغیرقانون میباشد...دوست عزیزاین راهم
خدمتت عرض کنم که هیج کانالی برای دایم قابل بازگشایی نیست

morsaly

کاربر
2007-12-11
6
5
سلام دوستان برای دیدن کانال +18 می توانید از ماهواره سیروس استفاده کنین که 1 کانال 24 داره ویک کانال 12 ساعته که با قیچی هم به را حتی میشه به مرکزییت هاتبرد دریافت کرد موفق با شید

reza-ghari

کاربر
2009-06-07
7
16
سلام دوست عزیز من یه سوال دارم بعضی شبکه ها مثل Orange Sport رو که با کارت دی وی بی مسخوام باز کنم باز نمیشه در ضمن من پلاگین 2.3.6 رو نصب دارم از کجا باید قفل اینا رو باز کنم ممنون میشم بای

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان میشه کسی بهه ما هم بگه چرا پست من پاک میشه؟؟؟

فکر نکنم پستم خلاف قوانین باشه

جالبه

دوست عزيز من چک کردم شما ديروز در اين قسمت 2 پست نامربوط با عنوان تاپيک ارسال کرديد يکي که لينک همين صفحه داده بوديد ديگري هم ارتباطي با موضوع اين صفحه نداشت که اين خلاف قوانين سايت ميباشد و هردو توسط مدير اين بخش حذف شده اند.

درضمن دوست گرامي قطعا مديريت اين بخش از ارسالات مفيد شما استقبال ميکنند سعي کنيد در ارسالات بعدي دقت بيشتري به خرج دهيد و از ارسال پست هاي اسپم خودداري کنيد.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

اره دیروز سایت ف***ی**ل*ت*ر شد

منم یه متنی نوشته بودم و هر چی میزدم وقتی میخواست متن پست بشه مینوشت url not supported

منم همینجوری یه متن دیگه ای تو کادر نوشتم و زدم دیدم اومد

کارشم نمیشد کرد حالا شما بگو تقسیر من چیه

بابا همه که حرفه ای به دنیا نمیان

مبتدی های سایت هم باید از یه جایی شروع کنن دیگه

به نظرم یه تایپیک باشه که افراد مبتدی برن سوالاتشون رو اونجا بپرسن خیلی خوبه

اخه مطالب خیلی زیاده و وقتی یه مبتدی واسه بار اول میاد تو سایت با اصطلاحات زیادی رو به رو میشه و واقعآ براش گیج کننده میشه

سوال هاتون رو هر چند تا پپرسيد
در اولين ف... جواب داده ميشود

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سوال هاتون رو هر چند تا پپرسيد

در اولين فرست جواب داده ميشود
بادرود/////لطفا چگونگی پروگرام کردن(باز کردن کانالهای کارتی.فلش کردن ابدیت و.....)را به زبان خیلی ساده واماتور برای من که میخوهم برای اولین بار این کار را بکنم دقیقا وگام به گام اگر برای دوستان امکان دارد توضیح دهید در ضمن با پورت کام وuspونرم افزارهای مربوطه را در صورت امکان لطف کنید و توضیح دهید ///////با سپاس فراوان:dast:

amirsaleh

کاربر
2010-07-07
2
9
دوست عزیز سلام : برای پروگرام ابتدا آخرین ورژن یک دستگاه رسیور را از یک سایت دلخواه دانلود میکنی .
سپس آنرا از حالت فشرده در میاری (آنزیپ) بعد از آن پچ دریافت شده را در فلاش مموری کپی میکنی و مموری را به دستگاه
رسیور وصل میکنی . سپس بعد از خواندن مموری توسط دستگاه ، روی پچ (ok) میکنی . به همین راحتی دستگاه پروگرام
میشود . و از طریق پورت هم به همین صورت عمل میکنی ولی با کمی تفاوت که به هیچ وجه گمراه کننده نیست .
امیدوارم که به سادگی یاد گرفته باشی . خوش باشی

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
اينجا قسمت dvb ميباشد نه رسيور

بادرود/////لطفا چگونگی پروگرام کردن(باز کردن کانالهای کارتی.فلش کردن ابدیت و.....)را به زبان خیلی ساده واماتور برای من که میخوهم برای اولین بار این کار را بکنم دقیقا وگام به گام اگر برای دوستان امکان دارد توضیح دهید در ضمن با پورت کام وuspونرم افزارهای مربوطه را در صورت امکان لطف کنید و توضیح دهید ///////با سپاس فراوان:dast:

دوست عزیز سلام : برای پروگرام ابتدا آخرین ورژن یک دستگاه رسیور را از یک سایت دلخواه دانلود میکنی .
سپس آنرا از حالت فشرده در میاری (آنزیپ) بعد از آن پچ دریافت شده را در فلاش مموری کپی میکنی و مموری را به دستگاه
رسیور وصل میکنی . سپس بعد از خواندن مموری توسط دستگاه ، روی پچ (ok) میکنی . به همین راحتی دستگاه پروگرام
میشود . و از طریق پورت هم به همین صورت عمل میکنی ولی با کمی تفاوت که به هیچ وجه گمراه کننده نیست .
امیدوارم که به سادگی یاد گرفته باشی . خوش باشی

اينجا قسمت dvb ميباشد نه رسيور
icon4.gif

سوال خود را فقط در قسمت مربوط مطرح كنيد
در اين قسمت سوالهاي نامربوط به دليل نظم حذف خواهد شد
icon2.gif

آخرین ویرایش:

X5_MEMCO

کاربر
2010-08-21
1
3
33
کمک

با سلام خدمت دوستان عزیز.امیدوارم حال همگی خوب باشه .طاعات و عبادت همگی مورد درگاه حق باشه ایشالا.:dast::dast::dast:
دوستان من تازه اینجا اومدم.من یه کمک میخواستم از دوستانی که در مورد dvb حرفه ای هستن.امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم .
راستش من کارت dvb رو برای دیدن فوتبال تهیه کردم.یعنی اولویت اولم فوتباله.ظاهرا کانالی هایی مثل sky(hd pakage) که فوتبال رو نشون میدن قفل (کارتی ) هستن.بنده خواستم ببینم ساده ترین راهی که میشه این شبکه ها رو به طور رایگان باز کرد و بدون دردسر دید چیه؟ کلا راه های رایگان حل این مشکل رو میخوام بدونم.لطفا دوستان عزیز اگه آموزشی لازم هست با لینک برنامه های لازم قرار بدن .ممنون میشم یه دنیا. در ضمن کارت dvb من skysat 3 هستش.دستتون درد نکنه لطفا بنده رو راهنمایی کنید .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام خدمت دوستان عزیز.امیدوارم حال همگی خوب باشه .طاعات و عبادت همگی مورد درگاه حق باشه ایشالا.:dast::dast::dast:
دوستان من تازه اینجا اومدم.من یه کمک میخواستم از دوستانی که در مورد dvb حرفه ای هستن.امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم .
راستش من کارت dvb رو برای دیدن فوتبال تهیه کردم.یعنی اولویت اولم فوتباله.ظاهرا کانالی هایی مثل sky(hd pakage) که فوتبال رو نشون میدن قفل (کارتی ) هستن.بنده خواستم ببینم ساده ترین راهی که میشه این شبکه ها رو به طور رایگان باز کرد و بدون دردسر دید چیه؟ کلا راه های رایگان حل این مشکل رو میخوام بدونم.لطفا دوستان عزیز اگه آموزشی لازم هست با لینک برنامه های لازم قرار بدن .ممنون میشم یه دنیا. در ضمن کارت dvb من skysat 3 هستش.دستتون درد نکنه لطفا بنده رو راهنمایی کنید .
سلام
بهتره دنبال راه مجاني نباشيد
بهترين را استفاده از سيستم كارت شيرينگ در حدود ماهي 12 هزار تومان
90% كانالها با اين روش باز ميشن
دوم تهيه دانگل
كلي كانال با اين روش باز ميشود
در سايت در مورد 2 روش و حتي فروش كارت شيرينگ و سي سي كم مطالب كاملي وجود دارد به بخش cccam مراجعه كنيد

*ماهان*

کاربر
2010-08-18
5
7
35
سلام
من vPlug2.4.5 رو دانلود کردم
و داخل پوشه پلاگین در پروگ دی وی بی کپی کردم
وقتی برنامه رو اجرا کردم این ارور را داد و بعد از اکی کردن برنامه باز شد.
couldn't load vplug's modules , plz run vplug's installer again.

من تمام محتویات پوشه پلاگین رو پاک کردم و دوباره فقط فایل های دانلود شدخ را داخل پوشه کپی کردم. این دفعه این ارور را داد.(در ضمن دفعه اول توی پوشه پلاگین چند تا فایل بود که مو قع کپی کردن پیام جایگزینی را داد که من هم اکی کردم)
The specified module could not be found : C:\progDVB\plugins\vHelper.mdl

و بعد از اکی کردن برنامه بسته میشه
لطفا من رو راهنمایی کنید
خواهشا راهنمایی هاتون در حد یک تازه کار باشه
پیشا پیش از لطفتون کمال تشکر و قدر دانی را دارم
ماهان

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
2.44

سلام
من vplug2.4.5 رو دانلود کردم
و داخل پوشه پلاگین در پروگ دی وی بی کپی کردم
وقتی برنامه رو اجرا کردم این ارور را داد و بعد از اکی کردن برنامه باز شد.
Couldn't load vplug's modules , plz run vplug's installer again.

من تمام محتویات پوشه پلاگین رو پاک کردم و دوباره فقط فایل های دانلود شدخ را داخل پوشه کپی کردم. این دفعه این ارور را داد.(در ضمن دفعه اول توی پوشه پلاگین چند تا فایل بود که مو قع کپی کردن پیام جایگزینی را داد که من هم اکی کردم)
the specified module could not be found : C:\progdvb\plugins\vhelper.mdl

و بعد از اکی کردن برنامه بسته میشه
لطفا من رو راهنمایی کنید
خواهشا راهنمایی هاتون در حد یک تازه کار باشه
پیشا پیش از لطفتون کمال تشکر و قدر دانی را دارم
ماهان

كل فولدرهاي پروگ را پاك و دوباره نصب كنيد
و از ورژن 2.44 وي پلاگين استفاده كنيد

hamisoft

کاربر
2013-06-27
4
7
با سلام دوستان ...
میخواستم در مورد باز کردن کانال های بزرگسالان در ماهواره های مختلف بر روی کارت دی وبی اسکای استار سوال کنم
در حال حاضر بهترین راه حل چه مجانی و چه پولی چه راه حلی رو با آموزش پیشنهاد میکنید؟

بالا