اموزش تبدیل انواع مدلهای سوپرمکس به نکست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

9700-9800-9900-9950
این نوع مدلها را می توان به سوپر مکس supermax 6000 plus یا نکست2000ciplus تبدیل کرد

ولی باید تیونر رسیور شما حتما شارپ باشد نه سامسونگ

آیا نحوه تبدیل این سری از سوپر مکهابه نکست امکان پذیره؟
بله و تحت شرایط زیر میسر میباشد

1- حتما باید از نوع پلاس باشند پس دوستانیکه دارای سوپر مکس 9700 Plus - 9800Plusبه پلاس بودن رسیور خود دقت نمایند

2- تیونر این رسیورها نیز حتما باید از نوع شارپ باشد به متن زیر دقت نمایید:

دقت بفرماييد كه رسيور هاي 9600-9700-9800-9900-9950 به دو نوع ST وplus توليد شده كه نوع plus آن با تيونر هاي شارپ و سامسونگ به بازار عرضه شده است....حالا سخت افزار بماند (cpu 5512 or 5518 ) ......حالا اگر شما نرم افزار plus را روي st بريزيد و يا بلعكس فلش ميپرد ولي اگر در نوع plus نرم افزار اشتباه بريزيد( در مورد تيونر) فقط سيگنال دريافت نميكنيد كه با برنامه ريزي مجدد مخصوص خود تيونر دستگاه شما زنده خواهد شد

نحوه تشخیص نوع تیونر:

اگر جعبه تيونر كامل باشد ..يعني تماما پوشيده...سامسونگ و اگر نصف تيونر رو باز باشد شارپ است...در ضمن برچسبي در پشت رسيور هست كه مدل رسيور را نوشته اگر در سريال ان ss استفاده شده باشد سامسونگ و اگر sp نوشته شده باشد شارپ است مثلاsuper max 9950 plus-ss يعني سامسونگ در آخر روي خود تيونر سامسونگ كلمه سامسونگ نوشته شده است

توضیحات ضروری:

از امولاتور رسیور سوپرمکس 6000 جهت ارتقا رسیور خود استفاده کنند.
نحوه اپگرید در این سری از رسیورها یکسان با مدل 6000 میباشد.

پچ سوپرمکس 6000 را روی پلاسهای تیونر سامسونگ نصب نکنید ...فلش میپره

دقت و توجه:

آخرین فایل موجود برای تیونر سامسونگ ورژن 603 میباشد و فایل دیگری ندارد..و نخواهد آمد

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

برای سری پلاس و ST دیگر برنامه نخواهد امد پس دوستانی که این مدلها را دارند رسیور خود را به نکست بهتره تبدیل کنند و میتوانند به مدل نکست 2000 پلاس یا CI پلاس تبدیل نمایند.(با توجه به کارت و خشاب خور بودن رسیور یا نبودن

دوستانی که میخواهند رسیور خود را به نکست تبدیل کنند به نکات زیر توجه کنند:
حتما باید تیونر از نوع شارپ باشد:این نکته باید در همه ی تبدیل ها به ان توجه شود.تیونر شارپ نیمه بسته و نیمه باز است و تیونر سامسونگ کامل بسته است.
نحوه ی تبدیل در سری PLUS و ST به یک صورت انجام می گیرد و مراحل کار یکی است فقط یک چیز فرق میکند در سری ST کلا CPU 5518و فلش 1 مگابایت می باشد که فقط به نوع تیونر توجه کنید کافی است.این مدل ها را می توانید به نکست 2000 پلاس سری INF تبدیل کنید
در سری پلاس کلا فلش 1 مگابایت و CPU 5512 می باشد که در این سری هم فقط به نوع تیونر توجه
کنید کافی است.این مدل را می توانید به نکست 2000 پلاس سری FMB تبدیل کنید
توجه:در برخی از موارد دیده شده است که در سری پلاس فلش 1 مگابایت و CPU 5518 بوده است و در سری ST فلاش فلش 1مگابایت بوده است و CPU 5512 بوده است پس حتما توجه کنید.
به CI بودن رسیور خود توجه کنید یعنی ببینید کارت و خشاب خور است یا نه.
مراحل تبدیل:
پس از دانلود برنامه های لازم لودر IS_Link11B_User باز کنیدو بر روی علامت چکش کلیک کنید و سپس پورت کام را انتخاب کرده و سپس بر روی OK کلیک کنید تا ار تباط بین رسیور و کامپیوتر بر قرار شود اگر دیدید برقرار نشد و ارور داد با لودر PCLink2[1].0i و با همان علامت چکش امتحان کنید
سپس پس از برقراری بر روی علامت قلم کلیک کنید و بر روی OK کلیک کنید تا یک پنجره باز شود و در
ان پنجره باید فایل بوت را انتخاب و بر روی Open کلیک کنید و صبر کنید تا مراحل کار انجام شود و سپس پس از اتمام رسیور را از برق کشیده و دکمه ی Channel Down یا Menu روی پانل رسیور را نگه داشته و
به برق بزنید تا 0030 بر روی پانل رسیور نمایان شود(گاهی اوقات ممکن است پس از تزریق بوت بر روی پانل رسیور اعداد بی معنی نمایش داده شود که چند بار دکمه را نگه داشته و به برق بزنید تا 0030
بیاید)
و سپس بر روی علامت لامپ کلیک کنید و پچ یا برنامه ی نکست 2000 پلاس را انتخاب کرده و Open کنید و صبر کنید تا مراحل کار تمام شود(گاهی اوقات ممکن است برنامه را با این لودر قبول نکند و ارور بدهد زود رسیور را از برق کشیده و با لودر PCLink2[1].0i و با همان علامت لامپ امتحان کنید و اگر دیدید باز هم برنامه را نخورد و ارور داد با لودر SuperLINK2.0 و با گزینه ی Upgrade Software امتحان کنید)
پس از اتمام کار رسیور را از برق جدا و دوباره به برق زده و رسیور را در حالت Stand By قرار دهید و لودر
PCLink2[1].0i را باز کرده و سپس از گزینه ی CAS KEY گزینه ی Download Cas Key را انتخاب و بر روی OK کلیک کنید تا یک صفحه باز شود و فایل سافت کم را انتخاب و باز کنید و صبر کنید تا تمام شود.
مراحل تبدیل تمام شد
برای فعال نمودن امولاتور به STB Infirmation رفته و سپس دکمه ی قرمز را زده و سپس رمز 1234 را وارد کنید تا گزینه ی
Cas System فعال شود.
فقط به این نکته توجه کنید:در مراحل ابگیرد نباید یا کامپیوتر از برق جدا شوند مگرنه به فلش رسیور شما اسیب خواهد رسید.
پس از تبدیل هر وقت خواستید رسیور تان را ابگیرد کنید دیگر این مراحل لازم نیست و فقط شما پچ یا برنامه را با گزینه ی قلم وارد کنید کافی است.

موفق باشید:eek:ky:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
اموزش طریقه تبدیل کنترل سوپرمکس

دوستان این روش فقط برای کنترل های مدلهای ST است و فقط در مدل ST است که باید کنترل تبدیل شود و در مدلهای 9950mk2 دیگر لازم نیست که کنترل تبدیل بشود
ابتدا کنترل را از پایین و ازکنار سایت سوپر مکس باز کنید (توجه کنترل دارای پیچ نمی باشد و به جای پیچ خار دارد و فقط شما کنترل را به دقت از هم جدا کنید تا باز شود)و سپس در پایین کنترل یک ای سی می بینید
که دو پایه ی سمت را ست در حالی که روبه روی کنترل هستید به هم متصل است انها را با دقت تمام از هم جدا کنید
سپس در حالی که روبه روی کنترل هستید از سمت چپ از پایین به بالا پاییه ی 5 را به پاییه ی 6 سمت راست از پایین به بالا با یک تکه سیم نه چندان کلفت به هم متصل کنید متصل کنید و سپس کنترل را ببندید.
توجه:
نگذارید هیچکدام از پایه های ان به هم بچسبد
از هویه ی نوک باریک استفاده کنید
پس از اتمام کار کنترل را به دقت بررسی کنید
بعد از لحیم حتما کناره های ای سی و پایه های ان را با تینر صنعتی 1000 بشویید و پس از ان کنترل و کناره های ای سی را با سشوار خشک کنید
موفق باشید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان اين آموزش براى تبديل 6000ci super به نكست ميباشد.از انجام اين كار بر روى مدل هاى ديگر سوپر مكس اكيدا خوددارى كنيد.بسيار مهم:
اول دقت كنيد كه فلش ريسيور شما 2 مگ بوده تيونر آن از نوع شارپ ميباشد.
در غير اين صورت عمل تبديل نبايد صورت بگيرد.چون فلش ميپره.
1-اول ارتباط ریسیورت روبا کامپیوتر با کابل RS232 برقرارکن.
2-ریسیورت رو در حالت standby قراردهید.
3-لودرجدید pclink02.0i را باز کنید.
4-با استفاده ازگذینه چكش ارتباط رو برقرارسازید.
5-با استفاده از گذینه قلم فایل بوت 0030سری INF را انتخاب کنیدبلا فاصله عمل نصب شروع ميشود و تا پایان صبر کنید.(توجه:اگر بر روی رسیور بوت 0029 نصب شده باشد ان گاه با لودر سوپر لینک جدیدترین پچ نکست را بر روی رسیور بریزید)
6-حال ریسیور را خاموش کن و بعد از چند ثانیه مجددا به برق وصل کنید.
7-بعد از نصب بوت رسیور را از برق دراورده و سپس بدون نگه داشتن هیچ دکمه ای به برق بزنید و صبر کنید تا کلمه ی OFF بر روی پانل رسیور ظاهر شود و سپس رسیور را از برق کشیده و اینبار دکمه ی UP روی پانل رسیور را نگه داشته و به برق بزنید تا 0030 ضاهر شود و سپس با گزینه ی لامپ پچ را بر روی رسیور بریزید.
8-حال با استفاده از کذینه لامپ آخرین فایل EY-Next2000 X CI Plus راانتخاب کنيدبلا فاصله عمل نصب شروع خواهد شد و تا پایان کار صبرکنيدو از انجام هر عملى خوددارى كنيد.
9-اکنون که کلمه endبر روی پانل ریسیورت نمایان شد دوشاخه ریسیورت را به مدت چند ثانیه از پریز در آورده و مجددا وصل کن.
10-حال دوباره تا مرحله 4 را دوباره تکرار کنيد واین بار با استفاده از گذینه کلید یامنویdownload cas key جدید ترین سافتکم سری مدل برنامه رو از همین سایت
دانلودکنيد وبر ریسیورتون بريزيد.

حال ریسیورت خودش به صورت اتوماتیک رستارت شده و کار به پایان میرسد.

چند نكته:دوستان براى دفعات بعدى نصب فايل بوت لازم نيست.در دفعات بعدی برای ریختن پچ جدید بر روی رسیور پس از کانکت شدن با گزینه ی قلم پچ جدید را بر روی رسیور بریزید.

آموزش آپديت با پچ اصلى سوپر مكس:
در صورتى كه شما بخواهيد پچ ارجينال سوپرمكس رو بر روى ريسيور مذكور بريزيد
دوشاخه ريسيور را از برق قطع كرده و دكمه DOWN جلوى پنل ريسيور را نگه داريد و سپس ريسيور رو به برق وصل كنيد.اگر روى پنل ريسيور عدد 0029 ظاهر شد با گزینه ی لامپ جدیدترین پچ سوپرمکس را بر روی رسیور بریزید.(توجه:این عمل بازگشت به سوپرمکس در صورتی امکان پذیر است که فایل بوت 0029 بر روی رسیور نصب شده باشد

موفق باشید

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
درخواست راهنمايي

با سلام به تمكام دوستان وكاربران عزيز اگر كسي از تبديل سوپر مكس 9950cxt خبر داره لطف كنيد روش كار رو برام ارسال كنيد يا در همين تايپ اعلام كنيد

bahram+1

کاربر
2009-05-04
2
3
52
دوستان البته توجه داشته باشند که با در نظر گرفتن اینکه توضیحات بالا مربوط به 4-5 سال پیش بوده و حتی ریسیورهای مشابه نکست هم 2-3 سالیست که از پشتیبانی خارج شده عملا این تبدیل فقط میتواند بخاطر پکیج کینگستون مسیر سایروس باشد

در جواب دوستمان که فرمودند 9950 cxt چطور تبدیل میشه باید عرض کنم که بایستی آیسی فلش تعویض و آیسی m29w160et بعد پروگرام با برنامه فلش نکست روی ریسیورتون نصب بشه

Azarcam

کاربر
2009-03-02
42
114
45
سوپر مکس مدل sHD1900caci
با خروجی ساتا- اس پی دی اف
سرعت بالا برای سرچ کانال
چیدن کانالها خیلی اسان
ورودی لن
خروجی (hd (1080i
flash.st m29w640fb
ram ddr 2 samsung
cpu .chieset
tuner:LG
آيا اين نوع رسيور جديد به نكست تبديل ميشه ؟

bahram+1

کاربر
2009-05-04
2
3
52
سوپر مکس مدل shd1900caci
با خروجی ساتا- اس پی دی اف
سرعت بالا برای سرچ کانال
چیدن کانالها خیلی اسان
ورودی لن
خروجی (hd (1080i
flash.st m29w640fb
ram ddr 2 samsung
cpu .chieset
tuner:lg
آيا اين نوع رسيور جديد به نكست تبديل ميشه ؟
بلی در پارتی هایی که تا بحال وارد ایران شده با فلش ریسیور این تبدیل به آسانی انجام گرفته مگر اینکه کارخانه در پارتیهای بعدی باز شروع به کسر قطعات بکنه

arta2010

کاربر
2010-01-01
3
4
34
آقا رسیور من مدلش ft9950 هستش آیا میتونم به نکست تبدیل کنم یا نه؟

farhadsabad

کاربر
2011-04-24
2
1
سلام
لطفا کمکم کنین خواهش میکنم خوتاهش میکنم
آقا من یه رسیور دارم که توی stb ایش نوشته 2000plus منم میخوام کانالهای 2000ci plus رو بهش بزنم و هرچقدر میریزم بهش وقتی تموم میشه به کارخونه میفرسته یعنی همه ی کانالهارو حذف میکنه
راههی حل این مشکل رو خواهش میکنم خواهش میکنم بگین که خسته شدم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
لطفا کمکم کنین خواهش میکنم خوتاهش میکنم
آقا من یه رسیور دارم که توی stb ایش نوشته 2000plus منم میخوام کانالهای 2000ci plus رو بهش بزنم و هرچقدر میریزم بهش وقتی تموم میشه به کارخونه میفرسته یعنی همه ی کانالهارو حذف میکنه
راههی حل این مشکل رو خواهش میکنم خواهش میکنم بگین که خسته شدم

سلام چون کانال نداری عزیز فلش شما لیست کانالها را نمی گیرد شما اول بگذار ماهواره مورد نظر خودکار سرچ کنه سپس طبق اموزش لیست کانالهای چیده شده را بریز موفق باشی .

farhadsabad

کاربر
2011-04-24
2
1
سلام چون کانال نداری عزیز فلش شما لیست کانالها را نمی گیرد شما اول بگذار ماهواره مورد نظر خودکار سرچ کنه سپس طبق اموزش لیست کانالهای چیده شده را بریز موفق باشی .

آقا من اونکا رو هم میکنم ولی باز میره به حالت کارخونه....
اگه میشه بگین چطوری میتونم تبدیلش کنم به ci

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا