amiryazdani138
کاربر
- 2010-11-16
- 70
- 124
سلام. cpu سیستم من e2180 2GHZ می باشد می خواستم ببینم چگونه میتونم اون رو اور کلاک کنم؟ نیاز به چه نرم افزاری دارم؟
بايوس رو به طريقي كه بالا توضيح دادم ريست كنسلام . بایوس سیستم من قفله و رمزش رو هم فراموش کردم. نمیدونید چطوری میشه رمز رو ریست کرد؟
باطري رو برداري خازنها همچنان برق دارند شايد لازم باشه 10-12 ساعت باطري رو برداريجامپر چیه و باید چیکارش کنم؟نمیشه همینطور باطری رو بردارم ؟
ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.56-setup-en.exeسلام. چند نوع cpu-z هست. کدومشو باید دانلود کنم؟ فرقی با هم ندارند؟
بسيار خب حالا باز هم ببر بالا مثلا بزار رو 220 و باز تست انجام بده اگه يه عكس از صفحات اول و چهارم و پنجم Cpu-z حين تست اورتوس بزاري بهتر ميتونم راهنمائيت كنم( ممكنه نيازي به تغيير باس رم داشته باشي يا نياز به افزايش ولتاژ رم و پردازنده داشته باشي)سلام. من باس رو 210 کردم. یعنی cpu ام شد 2.10GHZ .
orthos رو هم یک ربع ران گذاشتم. ارور نداد. حالا چیکار کنم. باز هم باس رو ببرم بالا؟دمای cpu هم عادی بود.
سلامسلام. توی بایوس چهارتا ضریب بود: auto، 2.66،3.33،4.0
من ضریب رو روی 3.33 گذاشتم که شد 766 . باس cpu هم 230 می باشد. اینم تصاویردر هنگام کار ارتوز: دما هم مثل قبل بودو ارتوز اروری نداد.
سلامسلام. وقتی باس سی پی یو روبا همین ضریب میبرم بالا باس رم هم میره بالا که از 800 تجاوز میکنه. یعنی من باید با بالا بردن باس سی پی یو ،ضریب رو کاهش بدهم که از 800 تجاوز نکنه؟