اينترنت كم*سرعت، حق مسلم ماست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
1- در جهان امروز، ديگر به اينترنت adsl، «پرسرعت» نمي*گويند، اين پيشوند براي سرعت*هاي بالاتر از 2مگابيت*برثانيه به*كار مي*رود. اما ما هنوز آرزوي آن را داريم.

2- دو سال است كه مي*خواهم
adsl پرسرعت در خانه داشته باشم (منظورم 128 كيلوبيت*برثانيه است)، اما شركت*هاي مربوطه مي*گويند كه ارائه اين سرويس در محدوده محل زندگي شما امكان*پذير نيست. من به داشتن اينترنتي با اين سرعت راضي هستم؛ هرچند كه مي*دانم كه قيمت آن احتمالا بر مبناي افزايش تورم و قيمت*ها در هزاره آينده تنظيم شده است (البته من شكي ندارم كه تا چند سال ديگر ارائه خدمات رايگان و پرسرعت اينترنت از سوي دولت*ها به شهروندان، از وظايف بديهي و ابتدايي ايشان خواهد بود و فرزندانمان ما را به دليل پرداخت هزيته اتصال به اينترنت به*ريشخند خواهند گرفت).
شركت مخابرات منطقه محل سكونتمان مي*گويد: خطوط انتقال شما از نوع پيشرفته و فيبرنوري و فلان و بهمان است و حدودا يك سال بايد صبر كنيد (پارسال هم همين را مي*گفت). نمي*دانم اين چه*جور پيشرفتگي است؟ (برخي شايعات مي*گويند كه علت از خريد تجهيزات نامرغوب چيني براي مخابرات است.)

3- مي*خواهم قبض برق و تلفن را از طريق اينترنت پرداخت كنم، اما صفحه اصلي بانك مربوطه فقط 5دقيقه طول مي*كشد بالا بيايد. بعد هم پس از فشردن كليد «پرداخت» ديگر همه چيز گير مي*كند و فقط يك صفحه سفيد. و من نمي*دانم كه بالاخره پول را پرداخت كرده*ام يا دوباره بايد تلاش كنم، يا اصلا پولم سوخت شده است؟!

4- پسر همسايه پاييني مي*گويد كه مي*خواست براي مقطع دكترا «كه منحصرا از طريق وب*سايت مربوطه» انجام مي*شود، ثبت*نام كند، اما پس از چند روز و چند بار تلاش، عاقبت تصميم مي*گيرد كه در محل كارش كه داراي اينترنت پرسرعت 256كيلوبيت*برثانيه(!) است، يواشكي اين كار را انجام دهد.

5- مي*خواهم چند مقاله و عكس را به نشاني ايميل تحريريه بفرستم. دقيقا بعد از يك ساعت*ونيم تلاش (بي هيچ اغراقي)، فايل زيپ يك مگابايتي پيوست نمي*شود. احساس پرتاب مانيتور از پنجره را به*خوبي درك مي*كنم. ماشين را برمي*دارم تا اطلاعات را با سرعت 10كيلومتر بر ساعت به دفتر روزنامه برسانم. ترافيك چقدر سنگين است. آفرين به من كه از منابع و محيط به*خوبي استفاده مي*كنم: سر راه كنار يك خودپرداز نگه مي*دارم تا قبض*ها را بپردازم. اولي خراب است، اما دومي خوب كار مي*كند.

6- آيكون كوچك گوشه صفحه، سرعت اينترنت را 48كيلوبيت*برثانيه نشان مي*دهد (يعني فقط 8كيلوبيت كمتر از سرعت اسمي كه شركت مربوطه با قول آن خدماتش را به ما فروخته) اما من نمي*دانم چگونه است كه هر كيلوبيت از اطلاعات 4-5 ثانيه طول مي*كشد تا منتقل شود؟! تازه در روزهاي تعطيل وضع از اين هم خراب*تر است.

راستي كي بود كه تصميم گرفت سرعت 128كيلوبيت*برثانيه براي من كافي است؟ لطفا همان را به من بدهد!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا