ایکلاس مدل 9700 بالا نمیاد مشکل از چیست

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام خدمت دوستان
من در دو مورد از این دستگاه ها به این ایراد برخورد کردم و متاسفانه نتونستم رفع کنم دستگاه یا روشن میشه و بعد از چند دقیقه کار یهو اعداد جلو پنل شروع به چرخیدن میکنه و تو همین حالت گیر میکنه درست زمانی که مشکل نرم افزاری داشته باشه و یا از اول همین مشکل پیش میاد و رسیور بالا نمیاد با فلش ایسی فلش هم درست نمیشه و تنها در این مدل این مشکل حل نشده لطفا دوستان با تجربه و تعمیرکار راهنمایی کنند ممنونم

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزیز مشکل شما از رگلاتور ورودی برق است که ولتاژ 5 ولت روش میاد اونو عوض کن که خیلی هم داغ میکنه اگه بتونی قبل از خازن الکترولیتی این رگلاتور ولتاژ 5 ولت رو قطع کنی و ولتاژ 3.3 رو از ورودی 3.3 پاور روی مین به اون نقطه که قطع کردی بدی هم مشکل حل میشه هم هیچ وقت رسیور مشکل پیدا نمیکنه. نمیدونم چرا به رگلاتوری که باید 3.3 بدن که 1.8 تولید میکنه 5 ولت دادن. این مشکل رو من زیاد برطرف کردم.... نتیجه رو اعلام کن.

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با درود
دوست عزیز مشکل شما از رگلاتور ورودی برق است که ولتاژ 5 ولت روش میاد اونو عوض کن که خیلی هم داغ میکنه اگه بتونی قبل از خازن الکترولیتی این رگلاتور ولتاژ 5 ولت رو قطع کنی و ولتاژ 3.3 رو از ورودی 3.3 پاور روی مین به اون نقطه که قطع کردی بدی هم مشکل حل میشه هم هیچ وقت رسیور مشکل پیدا نمیکنه. نمیدونم چرا به رگلاتوری که باید 3.3 بدن که 1.8 تولید میکنه 5 ولت دادن. این مشکل رو من زیاد برطرف کردم.... نتیجه رو اعلام کن.

با سلام و تشکر
دوست عزیز طبق گفته شما رگولاتور 1.8 ولت خراب بود و خروجی اون 3.4 ولت شده بود و اونو تعویض کردم ولتاژ درست شد و ورودی اون که 5 ولت بود 3.3 دادم اما هنوز هم همین حالت قبل اعداد جلو پنل چرخان است در ضمن ایسی فلش رو هم دوباره پروگرام کردم فرقی نکرد ممنون از راهنمایی شما

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوست گرامي من هم چندين مورد داشتم كه تعمير نشدن ولي در يك مورد يك دستگاه سالم داشتم كه cpuرا جا به جا كردم و روي دستگاه خراب گذاشتم و جواب داد شما هم به احتمال زياد cpuخراب باشه//پيروز باشيد

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457

با سلام و تشکر
دوست عزیز طبق گفته شما رگولاتور 1.8 ولت خراب بود و خروجی اون 3.4 ولت شده بود و اونو تعویض کردم ولتاژ درست شد و ورودی اون که 5 ولت بود 3.3 دادم اما هنوز هم همین حالت قبل اعداد جلو پنل چرخان است در ضمن ایسی فلش رو هم دوباره پروگرام کردم فرقی نکرد ممنون از راهنمایی شما

با درود
دوست عزیز حالت چرخش میتونه از فلش باشه یا رم مثل حالت بوت در استارست 95 و این خانواده... پایه های رم و فلش رو شستشو بده و هر دو رو قلع کشی کن ، اگه مشکل حل نشد رم رو نیز تعویض کن از سالم بودن فایل فلش که ایسی رو پروگرام میکنی مطمئن شو ... موفق باشی.

بالا