ایکلاس k9k9ریست میشود

2009-05-15
0
28,977
با سلام وخسته نبا شید ایکلاس k9k9 hdmiبرام اورده اند که بعد از وصل سیم ال انبی به محض امدن تصویر ریست میشود با سپاس لطفا راهنمایی فرمایید

باسلام دوست من.شماابتداباکابلr232پچ کارخونه روانتقال بده ببین جواب نمیده.یعنی وقتی سیم ال ان بی روبه تیونروصل میکنی خاموش میشه.البته این اتفاق برامن دررسیورهای استارست95و97افتاده که مشکل ازپاور{تغذیه}بوده که خازنهاترکیده یاپف کرده بودن خازن10ولت1000ufبادکرده درروی تغذیه.بجاش یه خازن16ولت1000استفاده میکردم رسیوردرست میشد.

البته من تعمیرکارنیستم ولی چندتاتوسایت تعمیرکارماهرهستن که حتانمیان یه راهنمایی کوچولوکنن واین جالب نیست.

آخرین ویرایش:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام . خدمت شما عرض کنم که ابتدا ولتاژ تغذیه را اندازه گیری کن و بعد از آن حتمی مدار را با تینر شست و شو بده و با هیتر پایه های سی پی یو و آی سی رم و فلاش را قلع کشی کن

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
با سلام . خدمت شما عرض کنم که ابتدا ولتاژ تغذیه را اندازه گیری کن و بعد از آن حتمی مدار را با تینر شست و شو بده و با هیتر پایه های سی پی یو و آی سی رم و فلاش را قلع کشی کن[/QUOT باسلام از همه اسادیت محترم که مرا راهنمایی میکنند تشکر دارم وبازهم نیاز به راهنمایی شما دارم تغذیه باسالم جابجا شد ایسی رم تعویض شد سی پی یو قلع گیری شد اما مشگل پا بر جاست لطفا راهنمای فرمایید باسپاس فراوان

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام . خدمت شما عرض کنم که ابتدا ولتاژ تغذیه را اندازه گیری کن و بعد از آن حتمی مدار را با تینر شست و شو بده و با هیتر پایه های سی پی یو و آی سی رم و فلاش را قلع کشی کن[/QUOT باسلام از همه اسادیت محترم که مرا راهنمایی میکنند تشکر دارم وبازهم نیاز به راهنمایی شما دارم تغذیه باسالم جابجا شد ایسی رم تعویض شد سی پی یو قلع گیری شد اما مشگل پا بر جاست لطفا راهنمای فرمایید باسپاس فراوان
درود
این ماجرای ریست قبلا بررسی شده بود اول که نرم افزارهای جدید مشکل داشت ورژن پایین یا به قول آقا محسن نرم افزارکارخانه ای تست کنید
اگر تا سیم انتن را وصل نکردید ریست نمیشه تیونر و ولتاژهای تغذیه تیونر ایسی 317 را چک کنید
اگر فرقی نداره خرابی ایسی دریم هم باعث ریست دستگاه میشود میتوانید دریم را از برد جدا کنید دریم این سری با سری 9696 فرق داره
اگر پردازنده زیادتر از حد معمول داغ میکنه میتواند خرابی خود پردازنده باشه چون جنس جالبی نیست خرابی هم زیاد داشته

بالا