بازنکردن شبکه های استانی در ماهوراه نایلست در ایکلاس 9898xspvr

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام
یه ایکلاس 9898 دارم که reset دادم و به تنظیمات کارخانه برگردوندم . زمانیکه در ماهواره نایلست میزنم برای سرچ ؛ شبکه های استانی و شبکه های mbc رو پیدا نمیکنه در صورتیکه تمام شبکه های دیگه در ماهزواره نایلست رو پیدا میکنه .خاستم ببینم باید بهش برنامه بدم که کانل ها رو باز کنه ؟ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
سلام
یه ایکلاس 9898 دارم که reset دادم و به تنظیمات کارخانه برگردوندم . زمانیکه در ماهواره نایلست میزنم برای سرچ ؛ شبکه های استانی و شبکه های mbc رو پیدا نمیکنه در صورتیکه تمام شبکه های دیگه در ماهزواره نایلست رو پیدا میکنه .خاستم ببینم باید بهش برنامه بدم که کانل ها رو باز کنه ؟ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید
بادرود دوست عزیز تاجایی که من اطلاع دارم شبکه های استانی ازماهواره بدر26 درجه شرقی قابل دریافت است که بارسیورشما قابل دریافت است .ونیز ازماهواره اینتلست 902 که 62درجه شرقی قرار داردکه فقط بارسیورهای hd ابل دریافت است .روی نایلست شبکه های استانی نیست موفق باشید...

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
بادرود دوست عزیز تاجایی که من اطلاع دارم شبکه های استانی ازماهواره بدر26 درجه شرقی قابل دریافت است که بارسیورشما قابل دریافت است .ونیز ازماهواره اینتلست 902 که 62درجه شرقی قرار داردکه فقط بارسیورهای hd ابل دریافت است .روی نایلست شبکه های استانی نیست موفق باشید...
سلام مهندس
مهندس اتفاقا من در رسیورهای استارست ؛شبکه های استانی رو در ماهواره نایلست دارم و فقط در ایکلاس در نایلست شبکه های استانی رو ندارم .
الان دوربین در دسترسم نیست در اولین فرصت از رسیور استارست که شبکه های استانی رو در جهت نایلست میگیره رو براوتن قرار میدم

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
سلام مهندس
مهندس اتفاقا من در رسیورهای استارست ؛شبکه های استانی رو در ماهواره نایلست دارم و فقط در ایکلاس در نایلست شبکه های استانی رو ندارم .
الان دوربین در دسترسم نیست در اولین فرصت از رسیور استارست که شبکه های استانی رو در جهت نایلست میگیره رو براوتن قرار میدم

سلام دوست عزیز
اسم ماهواره برای گرفتن یا نگرفتن کانال مهم نیست مهم جهت دیش و ال ان بی است که باید حتما" باشه
امیدوارم مطلب رو رسونده باشم

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
سلام مهندس
د
دوست عزیز نیاز به دوربین واینجورچیزها نیست .ترانسپوندرهای نایلست 7 درجه غربی شباهت زیادی به ماهواره بدر دارند وهمینطور که دوستمون گفتند مهم ماهواره ای است که شما دیشتون رو تنظیم کردید .درضمن منهم شاگرد هستم نه مهندس خواستم راهنمایی که بلد بودم خدمت شما بزرگوار عرض کنم موفق باشید...

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام مهندس

شما میتوانید استان رو در جهت هاتبرد هم بیاوردید اسم ماهواره مهم نیست

بزارید وحید در جهت وحید بیاورید مهم فرکانس 11900 است نیاز نیست عکس اپلود کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
جهت باز شدن شبکه 3 حتمی باید همانی که در روی جدول کدها تعریف شده همان باشد یعنی 1900 بر روی بدر 26 درجه باشد و حتی اگر جستجو روی فرکانس 1899 یا 1901 باشد شبکه باز نمیشود چه برسد به جست و جو در ماهواره دیگر نایلست و یا دیگری

2013-10-21
10
13
سلام دوست عزیز با توضیحاتی که اساتید دادن تونستی شبکه 3 رو بگیری یا نه .اعلام نتیجه کنید تا دوستان راهنمایی کنند.روی بدر با فرکانسی که دوستان گفتند میتونی کانالهای استانی رو بگیری .با تشکر

بالا