باز شدن پکیج jsc بر روی کارت های dvb ( تمام مبحث فقط در این تاپیک )

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام بر دوستان گلم

دوستان عزیز با vplug 2.4.2 شما میتونید پکیج الجزیره اسپورت در ماهواره ی نیسلت رو به راحتی تماشا کنید این باز شدن پکیج کاملا موقتی می باشد و میتونید به طور موقت این پکیج رو فقط در این ماهواره تماشا کنید.

هر گونه سوال یا مشکل در این زمینه رو فقط در همین تاپیک مطرح کنید در خدمت دوستان هستیم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
با استفاده از این فایل پکیج JSC در نیلست مجدد قابل دسترسی خواهد بود.
فایل ضمیمه رو در پوشه ی vModules پلاگین vPlug 2.4.2 کپی کنید.

پیوست‌ها

KamyOnline

کاربر
2009-03-13
8
2
37
سلام بر دوستان گلم

دوستان عزیز با vplug 2.4.2 شما میتونید پکیج الجزیره اسپورت در ماهواره ی نیسلت رو به راحتی تماشا کنید این باز شدن پکیج کاملا موقتی می باشد و میتونید به طور موقت این پکیج رو فقط در این ماهواره تماشا کنید.

هر گونه سوال یا مشکل در این زمینه رو فقط در همین تاپیک مطرح کنید در خدمت دوستان هستیم.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی
من یه مشکل با اسکای استار 2 خودم دارم. اونم اینه که من شهریور پارسال (87) اونو خریدم و فقط یک بار تونستم اونو پروگرام کنم و کانال های قفل دار را باز کنم با vplug اما از اون به بعد هر کاری کردم نشد و موقع بار کردن progDVB یه پیغام خطا می داد و یه چیزی در مورد reinstall modulles می داد. و تا حالا هر vplug جدیدی رو نصب می کنم فایده نداره. من اونا رو از سایت www.skystar.org دانلود می کنم اما هیچ فایده ای نداره.
خواهش می کنم اگه می شه بهم کمک کنید و جوابو بدید و یه راه خوب جلو پام بذارید و بگید از کجا vplug سالم دانلود کنم و مشکل بر طرف بشه و اون سایت softcam و v-key به روز بذاره:051:
ممنون از لطفتون

mohammad_87

کاربر
2009-06-29
12
13
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی
من یه مشکل با اسکای استار 2 خودم دارم. اونم اینه که من شهریور پارسال (87) اونو خریدم و فقط یک بار تونستم اونو پروگرام کنم و کانال های قفل دار را باز کنم با vplug اما از اون به بعد هر کاری کردم نشد و موقع بار کردن progDVB یه پیغام خطا می داد و یه چیزی در مورد reinstall modulles می داد. و تا حالا هر vplug جدیدی رو نصب می کنم فایده نداره. من اونا رو از سایت www.skystar.org دانلود می کنم اما هیچ فایده ای نداره.
خواهش می کنم اگه می شه بهم کمک کنید و جوابو بدید و یه راه خوب جلو پام بذارید و بگید از کجا vplug سالم دانلود کنم و مشکل بر طرف بشه و اون سایت softcam و v-key به روز بذاره:051:
ممنون از لطفتون
خب برنامه رو حذف كرده و دوباره نصب كنيد.و برنامه هاي جديد رو نصب كنيد نه اون قبلي ها.مطمئن بشيد كه كارت دي وي بي رو درست نصب كرده ايد و درست به ويندوز شناسانده ايد.براي جديدترين برنامه ها و فايل ها هم خيلي سايتها هستن كه ارائه مي كنن اما بهتر از همه به اين سايت مراجعه كنين كه سافتكم ها روزي چهاربار آپديت ميشن: http://www.skystar-2.com

safifarzad

کاربر
2009-07-31
4
9
پيشنهاد

با سلام
بجاي prog dvb از برنامه dvb dream استفاده كنيد از همه بهتره.
:s13:

بالا