بالا نیامدن رسیور آی استار X50000 hd و فقط روشن شدن led پشت کلیدها (بدون تصویر)

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
با سلام . این رسیور دست همکار بوده و گفته شده که از قبل پنل خراب بوده و همه سگمنت هاش یه مقدار کم روشن هستن و چیزی رو نمایش نمیده همچنین تغذیه هم دچار مشکل بود صدای سوت ضعیفی میداد و ال ای دی های پشت کلید ها گاهی چشمک میزدن خازن ورودی مقدار زیادی نشتی داشت و خازن های خروجی هم esr و یا نشتی بالایی داشتن که همه به جز دو تا که سالم بودن تعویض شدن همه ی ولتاژ ها موجودند فقط به جای 24 ولت 26 ولت خروجی داره ولتاژ روی سلف ها با مقدار کمی اختلاف موجود بودن روی ای سی فلش ولتاژ 3.17 ولت جود داره خروجی lm317 حدود 15 ولته
برد با تینر شسته شده و روی رم یه هیت گیری بدون فلاسک انجام دادم مشکل رفع نشد
مشکل بنده اینکه دقیقا نمیدونم هنوز مشکل سخت افزاری داره یا مشکل نرم افزاریه
پیشاپیش از پاسخ های شما متشکرم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام . این رسیور دست همکار بوده و گفته شده که از قبل پنل خراب بوده و همه سگمنت هاش یه مقدار کم روشن هستن و چیزی رو نمایش نمیده همچنین تغذیه هم دچار مشکل بود صدای سوت ضعیفی میداد و ال ای دی های پشت کلید ها گاهی چشمک میزدن خازن ورودی مقدار زیادی نشتی داشت و خازن های خروجی هم esr و یا نشتی بالایی داشتن که همه به جز دو تا که سالم بودن تعویض شدن همه ی ولتاژ ها موجودند فقط به جای 24 ولت 26 ولت خروجی داره ولتاژ روی سلف ها با مقدار کمی اختلاف موجود بودن روی ای سی فلش ولتاژ 3.17 ولت جود داره خروجی lm317 حدود 15 ولته
برد با تینر شسته شده و روی رم یه هیت گیری بدون فلاسک انجام دادم مشکل رفع نشد
مشکل بنده اینکه دقیقا نمیدونم هنوز مشکل سخت افزاری داره یا مشکل نرم افزاریه
پیشاپیش از پاسخ های شما متشکرم

درود :

رسیور رو با فایل مطمئن تست شده که موجود در بخش فلش بزنید .

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
درود :

رسیور رو با فایل مطمئن تست شده که موجود در بخش فلش بزنید .

تشکر. با فایل های لینک forum.**********/showthread.php?t=67660 فلش زدم اما تفاوتی نکرد. ای سی فلش هم تعویض شد درست نشد
علاوه بر بالا نیامدن همچنین مشکی هم دارد forum.**********/showthread.php?t=85521 اما برد تفاوت داره و من دو تا خازن 10 میکرو نزدیک سوکت DB9 رو تعویض کردم و باز هم مثل سابقه

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
سلام دوباره . یه رسیور دیگه از همین مدل با مشکل مشابه به دستم رسیده مشکل تغذیه رو رفع کردم بوت نشد و فقط چراغ پشت کلید ها روشن میشه. دو بار فلش کردم ، رم و پردازنده رو هیت گرفتم و یکسری خازن اطراف پردازنده رو هم تست کردم مشکلی نداشت ولتاژ ها هم مشکلی ندارن به نظر میرسه یک مشکل شایع باشه. همکاران نظری ندارن
ولتاژ دوسر کلید پاور چقدر باید باشه؟ این دستگاه حدود 0.2 ولت بود

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام دوباره . یه رسیور دیگه از همین مدل با مشکل مشابه به دستم رسیده مشکل تغذیه رو رفع کردم بوت نشد و فقط چراغ پشت کلید ها روشن میشه. دو بار فلش کردم ، رم و پردازنده رو هیت گرفتم و یکسری خازن اطراف پردازنده رو هم تست کردم مشکلی نداشت ولتاژ ها هم مشکلی ندارن به نظر میرسه یک مشکل شایع باشه. همکاران نظری ندارن ولتاژ دوسر کلید پاور چقدر باید باشه؟ این دستگاه حدود 0.2 ولت بود

داداش شما تخصصتون چی هست؟!

رسیور که عنوان میکنید باید به برق شهری بزنید و کلید پاور همان برق شهری رو باید داد البته با سر و ته کردن دوشاخ خروجی میده گاهی نل میشه و گاهی هم فاز .

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
زود قضاوت نکنید . دکمه ی پاور روی پنل منظور منه روشم نوشته پاور
چقدر احتمال داره که پنل خراب باشه و مین سالم باشه و به علت خرابی پنل دستگاه سیگنال روشن شدن دریافت نکنه.
سرویس منوال برای این دستگاه هست؟

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
زود قضاوت نکنید . دکمه ی پاور روی پنل منظور منه روشم نوشته پاور
چقدر احتمال داره که پنل خراب باشه و مین سالم باشه و به علت خرابی پنل دستگاه سیگنال روشن شدن دریافت نکنه.
سرویس منوال برای این دستگاه هست؟

درود :
دوست خوب بنده حرف بدی عرض نکردم که خاطران را رنجانده باشم این دکمه های پنل رو با نام میکور سوچ در بین بچه های الکترونیک معروف هست و شما کلید پاور رو با میکروسوچ پاور برای ما بطور مبهم عنوان داشتید از اسائت بیانم صمیمانه از شما دوست خوب غذرخواهی میکنم ...

این احتمال خرابی پنل در ایجاد خرابی سیگنال موثر باشه در جواب شما خیلی کم و شاید هم بی تاثیر است .
شما تمام پراپهای سوکت پل رو وقت گیری کنید ببینید 5 و 3 و 2 در این رنج را دارید بعد سوکت پنل رو از مین در بیارید بعد دوباره ولت گیری کنید ببینید آیا ولتاژ تغییر میکنه ؟

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
درود . تشکر از پاسختون
خواهش میکنم . بنده ناراحت نشدم. اما بالاخره از سطح سوال مشخصه که سطح فنی بنده اینقدر هم پایین نیست هر چند که از نظر تجربه به پای اساتیدی چون شما نمیرسیم.
به هر حال. مثل اینکه این مشکل شایعی باشه. و حلش علاوه بر سختی لذت بخش هم خواهد بود.
این تست های اولیه که فرمودید قبلا انجام شده. ولتاژ ها در حد قابل قبولی هستند چه متصل باشند چه نباشند
متاسفانه این دستگاه دستخوردگی زیادی داره که ادم رو گمراه میکنه
اما این ولتاژ پاور پنل غیر معقول هست. در بعضی کلید ها ولتاژ 0.8 ولت هست در بعضی کمتر 0.2 ولت هست

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام دوباره . یه رسیور دیگه از همین مدل با مشکل مشابه به دستم رسیده مشکل تغذیه رو رفع کردم بوت نشد و فقط چراغ پشت کلید ها روشن میشه. دو بار فلش کردم ، رم و پردازنده رو هیت گرفتم و یکسری خازن اطراف پردازنده رو هم تست کردم مشکلی نداشت ولتاژ ها هم مشکلی ندارن به نظر میرسه یک مشکل شایع باشه. همکاران نظری ندارن
ولتاژ دوسر کلید پاور چقدر باید باشه؟ این دستگاه حدود 0.2 ولت بود

درود

مشکل تغذیه چی بوده که شما رفع کردی؟

اگه از سلامت تغذیه مطمئن هستید باید مین برد رو ولتاژ گیری کنید اگه اونحا همه 1.1 و 1.5 و 3.3 رو داشتین بعد اقدام به پروگرام ای سی فلش بکنید

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
دو عدد خازن 22 uf خراب بود که باعث صدای سوت میشد به علاوه یک خازن 470 میکرو که افت ظرفیت داشت
بعد از تعویض اینها ولتاژ همه ی قسمت ها موجود اند و با چک پوینت های روی مدار همخوانی دارند
در ضمن با سه فایل مختلف و حتی با فایل مدل x50000 سوپر هم فلش شده اما تفاوتی ایجاد نشده

بالا