بخش تعميرات سخت افزاري رسيور هاي ایکس کروزر

ghanad

کاربر
2011-03-18
4
10
سلام من یک دستگاه دستگاه ایکس کروز400 اچ دارم بعدازآخرین نرم افزاریکروزکارکردولی دیگه روشن نمیشه وبعدازروشن شدن فقط آرم ایکسکروز می آره ازطریق تعمیرکارآی سی فلش راپروگرام کردم مشکل حل نشده وازطریق کنترل دستور خاموش وروشن را اجرا می کنه میگه مشکل از سی پی یو لطفا راهنمائی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من یک دستگاه دستگاه ایکس کروز400 اچ دارم بعدازآخرین نرم افزاریکروزکارکردولی دیگه روشن نمیشه وبعدازروشن شدن فقط آرم ایکسکروز می آره ازطریق تعمیرکارآی سی فلش راپروگرام کردم مشکل حل نشده وازطریق کنترل دستور خاموش وروشن را اجرا می کنه میگه مشکل از سی پی یو لطفا راهنمائی کنید
درود

نکات مهمی که موقع آپگرید باید رعایت میشده لابد نکردید
تعمیرکار شما هم احتمالا فلش را پروگرام نکرده چون مبدل وپروگرامر خاص خودش را می خواد وهنگامی که آرم بیاد بهتره با لودر یک نرم افزار قدیمی تر را بزنید

ghanad

کاربر
2011-03-18
4
10
سلام ایکس کروز400 ازطریق لودرهم با یک نرم افزارقدیمی انجام دادم ولی آبگرید نمیشه یکی از آی سی رمها وسی پی یوخیلی داغ میکنه وقبلا هم اعلام کردم فقط آرم ایکس کروزرامی آره دستورخاموش وروشن رااز طریق کنترل اجرا میکنه لطفا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام ایکس کروز400 ازطریق لودرهم با یک نرم افزارقدیمی انجام دادم ولی آبگرید نمیشه یکی از آی سی رمها وسی پی یوخیلی داغ میکنه وقبلا هم اعلام کردم فقط آرم ایکس کروزرامی آره دستورخاموش وروشن رااز طریق کنترل اجرا میکنه لطفا راهنمایی کنید

درود
آیسی رم به هیچ عنوان نباید داغ که هیچ گرم بشود اینطور که مشخصه پاور یا خط3.3 پردازنده مشکل داره باید توسط تعمیرکار وارد بررسی بشود بیخودی بهش کار نداشته باشید خراب تر خواهد شد

بالا