برداشتن کلیک راست کردن بر روی انجمن

2009-05-15
0
28,977
برداشتن کلیک راست کردن بر روی انجمن
با استفاده از این هک شما می تونید کاری بکنید که مثلا گروه کاربری مورد نظری که مد نظرتون هست نتوانند کلیک راست بکنند و در زمانی که کلیک راست کردن با پیغامی که شما نوشته اید مواجه شوند ...

برای نصب فقط کافی هست فایل رو دانلود بکنید و در هک ها و پلاگینهای خود ایمپورت بکنید و در تنظیمات سیستم در قسمت BAJI26 - Disable Right Click برید و فقط در بخش Prevent Right Click On Everything تنظیمات اولیه رو لازم دارید که انجام بدید .

: Prevent Right Click On Everything
2: Prevent Right Click On Images
3: Prevent text selection

که هر کدوم 4 تا گزینه به نام های User ID , Usergroup ID , Forum ID و Alert Message داره

بخش شماره 1 مربوط به راست کلیک کردن در روی متن و عکس و 1 جورایی روی کل انجمن هستش

بخش شماره 2 مربوط به اجازه ندادن کلیک راست روی عکس ها میباشد

بخش شماره 3 هم مربوط به عدم کلیک راست و انتخاب متن هستش .

حالا شما میتونی به اشخاص یا گروه کاربری و یا 1 بخش از انجمن دسترسی های کلیک راست را تغییر بدی .

اگر میخواهی که 1 گروه کاربری خاصی نتونه کلیک راست روی انجمن داشته باشه باید شماره اون گروه کاربری را توی بخش Usergroup ID وارد کنی و یا اگر میخواهی فقط برداشتن کلیک راست را توی بخشی از انجمن داشته باشی باید شماره انجمن را توی بخش Forum ID و یا اگر میخواهی شخص خاصی نتونه توی انجمن کلیک راست کنه شماره کاربریش را تو بخش User ID وارد کنی

Alert Message هم پیغامی هست که بعد از کلیک راست کردن به شخص یا اشخاصی نمایش داده میشه .

پیوست‌ها

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
آقا این بد آموزیها چیه داری به بعضی ها یاد میدی؟هک کردن یعنی چی!!!والا من تا حالا تو این همه فرومهای خارجی که تا به حال رفتم به چنین مواردی برخورد نکردم که مدیر سایت بیادو راست کلیک رو برداره یا تعداد محدودی آدم فقط بتونن به بعضی فایلها دسترسی داشته باشن!مثل اینکه سرکوبگری تو بعضی فرومهای ایرانی خوب نفوذ کرده!

آخرین ویرایش:

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
سلام
تشکر از شما یاد گرفتن اطلاعات که جرم نیست خیلی هم خوب هست ومی دانم عده زیادی از این اطلاعات را ندارند واین گونه فیلتر خیلی از وقتها بکار می آید.

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
باسلام دوست من.چندتا فروم ماهواره معروف میخوای نشونت بدم همه محدودیت راست کلیک کردن ودانلودفایل دارن.بعداین فقط یه آموزش بوده وبس.........

دوست عزیز ناراحت نشو.منظور من فروم خارجی هست نه ایرانی!من خودم میدونستم که فرومهای ایرانی دست به چنین کارهایی میزنن.این کارها نمیدانم چرا در ایران رواج پیدا کرده.گردش صحیح اطلاعات تو هیچ جای دنیا جرم به حساب نمیاد و این فقط حکومتهای سرکوبگر هستند که دست به سانسور و محدودیت در سایتها میزنن!!!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز ناراحت نشو.منظور من فروم خارجی هست نه ایرانی!من خودم میدونستم که فرومهای ایرانی دست به چنین کارهایی میزنن.این کارها نمیدانم چرا در ایران رواج پیدا کرده.گردش صحیح اطلاعات تو هیچ جای دنیا جرم به حساب نمیاد و این فقط حکومتهای سرکوبگر هستند که دست به سانسور و محدودیت در سایتها میزنن!!!
درود دوست گرامی
کسی با گردش صحیح وسالم اطلاعات مشکلی نداره ولی توجه داشته باشیدکه یک عده کاربر بی هویت وجود دارند که کلیه اطلاعات تخصصی حاصل زحمات دیگران را به راحتی کپی میکنند و بدون آوردن اسم کسی که زحمتش را کشیده سایت تازه تاسیس یا کم بازدید خود را بروز میفرمایند!
اینکار صحیح نیست وتمام ترفندهایی که توسط مدیریت اعمال میشود برای جلوگیری از کارهای خلاف وسرقت فایل ها ومطالب میباشد که معمولا هم زیاد کارساز نبوده واینطرف وانطرف آموزش ها وفایل های خودمون را با تغییر نام وحتی بدون تغییر فونت ورنگ مشاهده میکنیم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام و با سپاس از استاد شهرام

من برای اکثر ریسیورها سافتکم می ساختم و ویرایش آن زمان زیادی از من میگرفت اما متاسفانه بسیاری از سایت های فارسی سافتکم بنده را تغییر نام دادند و به اسم خودشان پابلیک کردند و من هم فعلا سافتکم نمیزارم تا دوستان کپی کار قانون کپی رایت را رعایت کنند

بالا