درود،رسیور دو تیونر چه مارکی خوبه؟ قیمتش مهم نیست می خوام قابلیتش کامل باشه واز ساپورت خارج نشه!
G ghotoloo کاربر 2010-06-15 36 87 45 2011-11-23 #1 درود،رسیور دو تیونر چه مارکی خوبه؟ قیمتش مهم نیست می خوام قابلیتش کامل باشه واز ساپورت خارج نشه!
J jam5 کاربر 2007-04-05 59 184 2011-11-28 #2 ghotoloo گفت: درود،رسیور دو تیونر چه مارکی خوبه؟ قیمتش مهم نیست میخوام قابلیتش کامل باشه واز ساپورت خارج نشه! کلیک کنید تا گسترش یابد... با سلام دوست عزیز از اغاز تا الان هیچ ریسیوری نیومده که از ساپورت خارج نشه البته دور یا زود دارد ولی من ریسیور:boos: فالکن:boos: که فول اچ دی هست قبول دارم شما میتوانید بیشتر در مورد این ریسیور تحقیق کنید:dast:
ghotoloo گفت: درود،رسیور دو تیونر چه مارکی خوبه؟ قیمتش مهم نیست میخوام قابلیتش کامل باشه واز ساپورت خارج نشه! کلیک کنید تا گسترش یابد... با سلام دوست عزیز از اغاز تا الان هیچ ریسیوری نیومده که از ساپورت خارج نشه البته دور یا زود دارد ولی من ریسیور:boos: فالکن:boos: که فول اچ دی هست قبول دارم شما میتوانید بیشتر در مورد این ریسیور تحقیق کنید:dast:
S shavbo کاربر VIP 2008-04-30 6 6 2012-02-06 #3 دوست عزیز استارمکس x100 ازنظر سرعت باز گشایی .تعداد کانالها تا الان واقعا خوب جواب داده قیمتش مناسبه!
دوست عزیز استارمکس x100 ازنظر سرعت باز گشایی .تعداد کانالها تا الان واقعا خوب جواب داده قیمتش مناسبه!