بهترین رسیور

pejman4000

کاربر
2007-12-18
2
0
بهترین رسیور پیشرفته که کارت خور باشد و کلیه پکیج های تی پی اس ، ابی ست ، اسکای و غیره را باز کند کدام است.

kukoc007

کاربر
2007-08-12
9
2
دوست عزیز.از آنجایی که قیمت کارت در ایران بسیار بالاست و به صرفه نیست و تهیه آن نیز سخت است به شما پیشنهاد می کنم یک دستگاه starsat4000 یاstarsat4200 بگیریدو با ریختن پچ آپگرید به راحتی می توانید tps,absatو در بعضی مواقع showtime ها را هم باز کنید(البته هک کردن پکیج شوتایم گهگاهی توسط هکر ها انجام می شود ولی سریعا بسته می شود) قیمت آن نیز در بازار حدودا بین 60 تا 70 تومان است .برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
Server Error

pejman4000

کاربر
2007-12-18
2
0
x30pvr رسیوری از استار ست است

ضمن تشکر از کلیه دوستان برای راهنمائی خواهشمند است بفرمایند آیا x30pvr رسیوری از مارک استار ست است. آبا این رسیور کارت خور است . فرقش با مدل x90usb چی است. در ضمن قیمت روز آن را مرقوم فرمائید.

:ُّـ

parisat

کاربر
2007-12-31
23
38
با سلام:

دوست من رسیور SR-X30PVR یکی از بهترین رسیورهای موجود از شرکت استارست میباشد.که این رسیور کارت خور و دارای پورت USB میباشد که دمیتوان از طریق آن فیلم ظبط نمود . برای اطلاعات بیشتر به دلینک زیر برو

• دوست عزيز شما نميتوني لينک سايتهاي ديگه رو اينجا بزاري.
  • خودت توي سايتي که لينکش رو گذاشتي مديري و اين موضوع رو بهتر از من ميدوني .
  • اگه ميخواستي توضيح بدي همينجا توضيح ميدادي .
  • پست شما ويرايش شد .
  • موفق باشيد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ahmad_starsats

کاربر
2007-01-20
8
10
با سلام:

دوست من رسیور SR-X30PVR یکی از بهترین رسیورهای موجود از شرکت استارست میباشد.که این رسیور کارت خور و دارای پورت USB میباشد که دمیتوان از طریق آن فیلم ظبط نمود . برای اطلاعات بیشتر به دلینک زیر برو

دو ست عزيز اين رسيور كه ساپورت نرم افزاري خوبي ندارد:ُّـ

bushasb

کاربر
2008-01-11
1
0
چرا پچ جدید استارست190dنیامده.برای اپگرید ان باید چکار کرد تابتوان polsat روبازکرد. باتشکر

saheleaj

کاربر
2007-12-16
7
5
سلام دوستان.من یه رسیور استارست 190 **** دارم.میخواستم ببینم میشه کانالهای art & showtimeرو باز کرد چند وقت پیش یکی از دوستامون روشش رو توضیح داد ولی برای من نامفهوم بود کسی هست که بتونه واضح توضیح بده.ضمن اینکه ما واقعا انتظار داریم جواب سوالامون رو بگیریم.ولی جواب سوال بعضی از دوستامون داده نمیشه.با تشکر از همگی دوستان

بالا