به نظر شما لب تاب بهتره یا رایانه های خانگی؟

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام
دوستان و اساتید محترم
من میخوام سیستم بالاتری بخرم.ولی توش موندم که کدوم رو انتخاب کنم.لطفا راهنماییم کنید.
به نظر شما از هر لحاظ که حساب کنیم لب تاب بهتره یا رایانه های خانگی؟
یه لطفی بکنید نام برندهای معروف لب تاب را هم ذکر کنید.ممنون.

Microsystem

کاربر
2010-07-08
312
856
با توجه به گرون شدن مسکن و کوچيک شدن خونه ها و .... لپ تاپ بهتره. من که خودم جديدا به اين نتيجه رسيدم . شما ميتونيد يه ميز واسه کارهاتون داشته باشيد لپ تاپ هم بزاريد روش ولي کامپيوتر فقط يه ميز جدا واسه خودش ميخواد

برند هم فقط ايسوز

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
اگه کارتون معمولی هست لپ تاپ
ولی اگر کار سنگین دارید و باید پی سی 24 ساعت روشن باشه کیس

دو تا لپ تاپ معرفی میکنم اگر کانفیگی که میگم بگیرید عالیه

برای کار تا روزی 5 ساعت اینسپایرن ای سون دل حدود 1200000
برای گارهای سنگین و اگر مدت زیادی لپ تاپ روشنه
ایکس پی اس دل مدل معمولی یا تاچ لمسی
بین 1500000 تا 2100000 هزار ولی مثل کیس کار میکنه

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
از همه دوستان متشکرم.
برای کار در منزل من با لپ تاپ موافقم و علی رغم اینکه دوست خوبمون به ایسوز اشاره کردند و جنس خوبی هم هست ولی من دل رو به شما توصیه میکنم چون هم کیفیت خوبی داره و هم از همه ارزونتر هست و همچنین از برندهای معروف و به نام دنیا هست.تا اونجا هم که میدونم همه لپ تاپ ها چینی شدنه ولی فکر کنم دل هنوز ایرلندی باشه که این خودش حسن مهمی هست.توشیبا هم در اواخر کارش مالزی بود که حالا چینی شده.پس با خیال راحت لپ تاپ دل بگیر محسن جان....

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دست همتون درد نکنه .
تصمیم گرفتم انشالاه بعد از عید یک لب تاب توپ از برندهایی که شما دوستان نام بردید بخرم.باز هم ممنون.
البته من دوست داشتم دوستان دیگه هم نظر بدن.

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
36
من چند ساله از لپ تاپ استفاده میکنم تا حالا بعضی اوقات جای پی سی رو خالی دیدم ولی از هر نظر که دیدم لپ تاپ بهتره
برندای زیادیم داشتم اپل عالیه ولی بدرد ایران نمیخوره مگه کسایی که میرن خارج چون اگه خراب شد باید بعنوان زیرلیوانی ازش استفاده کنین
سونی و دل یجورن تقریبا با این تفاوت که سونی گروونتره و دل خر کارتر و به صرفه تر
اچ پیم بد نیست چیزه خاصی ازش ندیدم ولی در کل واسه ما ایرانی دل بهترین گزینست از اسمشم ملومه دله :d

reza abbaspour

کاربر
2007-11-13
39
80
برای کارای سنگین و بخصوص واسه بازی سیستم pc مناسبه و قابلیت ارتقا و تعمیر را براحتی دارد و بنظر من pc مناسبه و در کنار اون داشتن لب تاب هم برای بیرون از منزل و مسافرت و محیط کار مناسبتره و بهترین لپ تاب فعلا برندهای ایسوزه هم شیکن و هم بادوام و کارا
من خودم در کار تعمیر پی سی و لپ تابم با دوازده سال سابقه کار - خرابی دل بیشتره

بالا