بوت کردن ویندوز بی دردسر!!؟

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
دوستان حدود 20 کامپیوتر در یک مکان اداری وجود دارد که حتما چند تا ویندوز باید عوض بشه !!
ولی با کیبرد usb در ابتدا و انتهای ویندوز به خوبی عمل می کند اما در
هنگام press any key for boot from CD دیگه از کار می افته !!!
با PS2 خوب کار می کنه اما این قسمت بوت با Keboard USB کار نمی کنه کسی ترفندی چیزی سراغ نداره ؟؟:a3IRSAT1::in_love:

با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوستان حدود 20 کامپیوتر در یک مکان اداری وجود دارد که حتما چند تا ویندوز باید عوض بشه !!
با PS2 خوب کار می کنه اما این قسمت بوت با Keboard USB کار نمی کنه کسی ترفندی چیزی سراغ نداره ؟؟:a3IRSAT1::in_love:

با تشکر
دوست عزيز مادربوردهاي قديمي كيبورد و موس usb را فقط در محيط ويندوز ساپورت ميكنند
يك كبيورد ميني ps2 تهيه كنيد با تبديل ps2 to usb هم امتحان كردم نشد

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
دقیقا متوجه نشدم ولی ..............؟

با تشکر

-----------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز به قسمت ستاپ کامپیوتر برو و اگر کیبورد شما usb میباشد گزینه نوعه کیبورد را برای کامپیوتر usb تعریف کن ؟ اگر هم کیبورد شما ps2 هست مشکلی نیست و ویندوز براحتی بوت میشه با فشار دادن یک دکمه مثل enter ؟ اگر هم میخوای از تبدیل usb به ps2 استفاده کن برای کیبوردت ؟میتونی از فروشگاه های کامپیوتری بخری ؟:eek:k:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
حیفم اومد ننویسم پس از تلاش فراوان فهمیدم بایوس مادربورد این قابلیت راندارد و باتبدیل هم نمیشه سی دی رو بوت کرد ولی حالا چه اصراریه که از رو سی دی نصب بشه !!!!!
هدف تعویض ویندوزه ؟؟

از روی فلش USB نصب کردم اصلا press any key ظاهر نشد که حالا بخواد کیبرد کار کنه یا نکنه در 1/4 زمان معمول هم نصب شد با برنامه MULTISET هم زدم پسورد و نام و همه چی ویندوز رو قبل از نصب دستکاری کردم اصلا تا روی صفحه Desktop من به کیبرد دستم نزدم !!!!

دروغ نگم 2 تا با موس کلیک کردم:a13IRSAT:

موفق باشید

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
تا اونجا که من دیدم بیشتر بایوس کامپیوترها معمولی یا پیشرفته این گزینه رو داره و براحتی میشه نوعه کیبورد رو تغییر داد و سپس با کیبورد یو اس بی ویندوز نصب کرد ؟ اما در مورد بوت کردن ویندوز با فلاش مموری بگم که این کار بیشتر در نوت بوک هایی که سی دی یا دی وی دی رام یا رایتر ندارند مورد استفاده قرار میگیره ؟ و روش خیلی خوبیه مخصوصا با نرم افزار فلاش بوت ؟ موفق باشید دوست عزیز :eek:k:

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
باسلام

دوست عزیزدرستاب خودتون گزینه کیبوردرو enableکن صددرصددرست میشه.

شروع ویندوزدگمه deleteروبگیرووارد تنظیمات شو وگزینیه کیبوررو ازdisableبهenableتغییربده

بالا