تاپیک سوالات و مشکلات ریسیورهای NANO Classic AA10 WiFi HD PVR Full H

moslem1361

کاربر
2013-05-10
2
5
سلام من نانو کلاسیک aa10 . قبل از اینکه آپگرید کنم بدون وارد کردن هیچ کدی mbc persain رو باز می کرد اما بعد از آپگرید کارت میخاد. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن کسی میدونه نحوه کد دهی دستی این رسیور و کدهای شبکه سه و mbc persian این چیه؟

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
سلام من نانو کلاسیک aa10 . قبل از اینکه آپگرید کنم بدون وارد کردن هیچ کدی mbc persain رو باز می کرد اما بعد از آپگرید کارت میخاد. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن کسی میدونه نحوه کد دهی دستی این رسیور و کدهای شبکه سه و mbc persian این چیه؟

سلام دوست من

به رسیور خود سافتکم منتقل کنید

تمامی کدها در سافتکم موجود است

سافتکم را از بخش ای کلاس سایت دانلود و به رسیور منتقل کنید

برای کد دهی بر روی قسمت دیگر تنظیمات رفته و عدد 1234 را وارد کنید

moslem1361

کاربر
2013-05-10
2
5
سلام
دوست عزیز واقعا از اینکه جوابمو دادید بسیار ممنونم راستش من از لحاظ فنی تو این موضوع یکم نه زیاد ضعیفم اولا بخش سافتکم ایکلاسو پیدا نکردم اگه ممکنه لینکشو برام بذارید یا بگید کجاست بعدشم من تو سایتتون خوندم سافتکم شاید چند ساعتم بیشتر اعتبار نداشته باشه یعنی همش باید مداوم اپدیتش کنم.؟
اگه نرم افزار دیفالتشو پیدا مکنم که انگار کسی نداره و بریزم به نظرتون مشکل حل میشه؟ شما نرم افزارشو دارین؟
منظورتون از قسمت دیگر تنظیمات کدومه آخه همچین گزینه ای نداره بعدش کد Biss شبکه 3 و ام بس پرشین برای این رسیور رو دارین؟
واقعا شرمنده که خیلی سوال پرسیدم و بسیار سپاسگزارم.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
سلام
دوست عزیز واقعا از اینکه جوابمو دادید بسیار ممنونم راستش من از لحاظ فنی تو این موضوع یکم نه زیاد ضعیفم اولا بخش سافتکم ایکلاسو پیدا نکردم اگه ممکنه لینکشو برام بذارید یا بگید کجاست بعدشم من تو سایتتون خوندم سافتکم شاید چند ساعتم بیشتر اعتبار نداشته باشه یعنی همش باید مداوم اپدیتش کنم.؟
اگه نرم افزار دیفالتشو پیدا مکنم که انگار کسی نداره و بریزم به نظرتون مشکل حل میشه؟ شما نرم افزارشو دارین؟
منظورتون از قسمت دیگر تنظیمات کدومه آخه همچین گزینه ای نداره بعدش کد Biss شبکه 3 و ام بس پرشین برای این رسیور رو دارین؟
واقعا شرمنده که خیلی سوال پرسیدم و بسیار سپاسگزارم.

سلام دوست من

این کانال های شما کدشان فیکس شده است دیگر نیازی به لبدیت ندارد به لینک زیر مراجعه کنید

[h=2] سافتکم جدید و آپدیت شده برای رسیورهای هایویون و ایکلاس برای مدلهای معمولی وhd[/h]

afshin.m.m

کاربر
2010-11-09
6
5
سلام دوست من

به رسیور خود سافتکم منتقل کنید

تمامی کدها در سافتکم موجود است

سافتکم را از بخش ای کلاس سایت دانلود و به رسیور منتقل کنید

برای کد دهی بر روی قسمت دیگر تنظیمات رفته و عدد 1234 را وارد کنید
با سلام
مشکل عجیبی برخورده ام. در قسمت سرویس آیدی نمیششه قبل از عدد صفر قرار داد.

ahmad136298

کاربر
2019-06-10
1
0
با سلام دوستان یک رسیور nano classic aa20 دارم یک باره خاموش شد و بالا نمیاد.چراغ پاور روی پنل روشن میشه ولی چراغ های اصلی رسیور که اعداد شبکه و ... رو نشون میدن روشن نمیشه . کانال و تصویر هم ندارم.لطفا راهنمایی کنید

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام دوستان یک رسیور nano classic aa20 دارم یک باره خاموش شد و بالا نمیاد.چراغ پاور روی پنل روشن میشه ولی چراغ های اصلی رسیور که اعداد شبکه و ... رو نشون میدن روشن نمیشه . کانال و تصویر هم ندارم.لطفا راهنمایی کنید

درود
دوست من باید مشکلتان را در قسمت تعمیرات مطرح کنید.

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
سلام
دوستان عکس واضح از داخل برد ایکلاس nanoclassic aa10 wifi hd pvr میشه لطف کنید بین سی پی یو و محل ورود usb یک خازن smd شماره c302 نداره خواستم ببینم چطور خازنی بوده

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
سلام
دوستان در تصویر بالا ای سی رم کدامه؟ ایا خرابی رم در رسیور ایکلاس میتونه باعث روشن ماندن چراغ قرمز شود؟ hhh.jpg

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام
دوستان در تصویر بالا ای سی رم کدامه؟ ایا خرابی رم در رسیور ایکلاس میتونه باعث روشن ماندن چراغ قرمز شود؟

درود :

ram receiver irantk.jpg
در تصویر بالا به آیسی رم اشاره شده همینطور هست خرابی رم همین ایراد رو برای رسیور بوجود میاره کاملاً درسته.

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
سلام
ممنونم از شما محمد حافظ و دیگر دوستان
هیچ روشی وجود ندارد که بشود تشخیص داد رم سالمه یا نه؟

hpayamani

کاربر
2023-03-23
4
1
سلام بچه ها رسیور من نانو کلاسیک هست دستگاه رو که روشن میکنم فقط این تصویر میاد کسی میدونه مشکلش چیه ؟

پیوست‌ها

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود :

تصویر نشون میده رسیور روی لوگو میمونه و بالا نیاد یا مشکل پاوری داره ویا که فلش باید بشه .

آخرین ویرایش:
بالا