vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,406
- 17,779
- 40
تاپیک سوالات و مشکلات ریسیورهای NANO Classic AA10 WiFi HD PVR
سلام من نانو کلاسیک aa10 . قبل از اینکه آپگرید کنم بدون وارد کردن هیچ کدی mbc persain رو باز می کرد اما بعد از آپگرید کارت میخاد. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن کسی میدونه نحوه کد دهی دستی این رسیور و کدهای شبکه سه و mbc persian این چیه؟
سلام
دوست عزیز واقعا از اینکه جوابمو دادید بسیار ممنونم راستش من از لحاظ فنی تو این موضوع یکم نه زیاد ضعیفم اولا بخش سافتکم ایکلاسو پیدا نکردم اگه ممکنه لینکشو برام بذارید یا بگید کجاست بعدشم من تو سایتتون خوندم سافتکم شاید چند ساعتم بیشتر اعتبار نداشته باشه یعنی همش باید مداوم اپدیتش کنم.؟
اگه نرم افزار دیفالتشو پیدا مکنم که انگار کسی نداره و بریزم به نظرتون مشکل حل میشه؟ شما نرم افزارشو دارین؟
منظورتون از قسمت دیگر تنظیمات کدومه آخه همچین گزینه ای نداره بعدش کد Biss شبکه 3 و ام بس پرشین برای این رسیور رو دارین؟
واقعا شرمنده که خیلی سوال پرسیدم و بسیار سپاسگزارم.
با سلامسلام دوست من
به رسیور خود سافتکم منتقل کنید
تمامی کدها در سافتکم موجود است
سافتکم را از بخش ای کلاس سایت دانلود و به رسیور منتقل کنید
برای کد دهی بر روی قسمت دیگر تنظیمات رفته و عدد 1234 را وارد کنید
با سلام دوستان یک رسیور nano classic aa20 دارم یک باره خاموش شد و بالا نمیاد.چراغ پاور روی پنل روشن میشه ولی چراغ های اصلی رسیور که اعداد شبکه و ... رو نشون میدن روشن نمیشه . کانال و تصویر هم ندارم.لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز دوتا عکس با کیفیت برات قرار دادم تا مشکلت رو رفع کنی.
چجوری میشه فلشش کرد ؟درود :
تصویر نشون میده رسیور روی لوگو میمونه و بالا نیاد یا مشکل پاوری داره ویا که فلش باید بشه .
سلامچجو
چجوری میشه فلشش کرد ؟
ممنون داداشسلام
نیاز به دستگاه پروگرمر داره و باید به تعمیرکار دستگاههای صوتی و تصویری مراجعه کنید