انجمن تعمیرکاران IRANTK2
انجمن تعمیرکاران IRANTK2
صفحه اصلی
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
بازدیدکنندگان فعلی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
صفحه اصلی
تالارها
دانگل های شرینگ ماهواره ای
دانگل MicroBox
آرشيو بخش میکروباکس
تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
[QUOTE="ALI.RISIVER, post: 124090, member: 42"] با سلام طی این مدت که حدود 3 ماه که از قطع شدن شیرینگ میکرو باکس گذشته سعی کردم اخبار دریافت شده از سرور را فقط جهت اطلاع نه تبلیغ اعلام کنم که در بعضی موارد مسئولین به قول خود عمل کردند پکیج سیفرا قول دادند به سیستم شیرینگ اضافه شود که شد تاریخ های هم اعلام شد برای وصل شدن شیرینگ مثلا تاریخ 20/6/ یا 24 /6 نرم افزار ارسال شد و شیرینگ هم ساعاتی وصل بود بعد از این مشکلات قول دادند نرم افزاری آماده کنند که دارای تغییرات خاصی جهت جلوگیری از سوء استفاده ارائه شود که این نرم افزار هم ارائه شد تغییرات خاص این نرم افزار وارد کردن ip,mac,key بود که جهت برقراری شیرینگ ارائه شد اما چندین دفعه تست شد ولی رضایت بخش نبود حتی دو نرم افزار متفاوت برای این منظور ارائه شد که متاسفانه به مشکل برخوردند مدتی قبل هم اعلام شد نرم افزار جدید آماده که این نرم افزار دارای ساختار کاملا متفاوت و ارسال دیتا از طریق ماهواره یوتلست w6 که بزودی ارائه خواهد شد اما بعد از گذشت چند روز یک دفعه بهانه اختلاف با کارخانه های سازنده مطرح کردند که فعلا به همین دلیل وصل شدن شیرینگ ممکن نیست و موکول شد به 15 روز دیگر که تا چند روز آینده پایان مهلت اعلام شده و طبق آخرین خبر سعی دارند تا چند روز آینده شیرینگ وصل کنند از طریق دو ماهواره ولی زمان خاص مشخص نیست و احتمالا طی هفته آینده در کل چندین بار در مورد اینکه اگر قرار نیست ساپورت انجام شود سوال شد اما اعلام می شود صبر کنید من هم به دلیل اینکه قبلا اخباری که از این تیم دریافت کردم به واقعیت پیوست مطمئن هستم شیرینگ وصل خواهد شد حال زمان معلوم نیست منبع خبر من فقط تیم ساپورت نبوده طی این مدت سعی کردم با چند نفر دیگر هم مشکل وصل نشدن شیرینگ پیگیری کنم و با ارتباط این افراد با نماینده برخی شرکت های رسیور در خاورمیانه خبر زیر توانستند از مدیر عامل شرکت استارکام دریافت کنند و 100% طرف ما قابل اعتماد قطع شدن شیرینگ میکرو باکس به دلیل اختلاف کارخانه تولیدی کشور چین که فقط این محصول کپی کرده نه تولید انحصاری این محصول توسط یک شرکت ترکی طراحی شده بود که توسط تکنسین چینی نمونه برداری و سریعتر از کارخانه طرف قرار داد وارد بازار شد و قطع کردن شیرینگ از طرف سرور به همین علت انجام شد ما هم منتظر ارسال نرم افزار و پخش آن از طریق سایت رسمی می باشیم [/QUOTE]
نام
تایید
پاسخ دادن
صفحه اصلی
تالارها
دانگل های شرینگ ماهواره ای
دانگل MicroBox
آرشيو بخش میکروباکس
تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران
بالا