تاپیک ویژه پرسش وپاسخ رسیورهای sky

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khoolad

کاربر
2007-09-20
9
66
اسكاي وان سرچ نميكنه

با سلام به شما عزيزان من يه اسكاي وان آ* دارم جديدا مشكلي برخوردم كه خيلي به كمك شما اساتيد احتياج دارم مدتي شده كه دستگاه من همه چيزش درسته فقط سرچ نميكنه و كانال پيدا نميكنه اومدم دستگاه رو رسيت فكتوري كردم حالا اصلا كانال هم نداره و سرچ هم نميكنه در ضمن ديش و ال و سيم هم درسته چون چند جاي ديگه ام بردم دستگاه نمودار سيگنال داره و سرچ نميكنه خواهش ميكنم كمكم كنيد حتي اپگريد هم كردم باز هم درست نشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amani1542

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام به شما عزيزان من يه اسكاي وان آ* دارم جديدا مشكلي برخوردم كه خيلي به كمك شما اساتيد احتياج دارم مدتي شده كه دستگاه من همه چيزش درسته فقط سرچ نميكنه و كانال پيدا نميكنه اومدم دستگاه رو رسيت فكتوري كردم حالا اصلا كانال هم نداره و سرچ هم نميكنه در ضمن ديش و ال و سيم هم درسته چون چند جاي ديگه ام بردم دستگاه نمودار سيگنال داره و سرچ نميكنه خواهش ميكنم كمكم كنيد حتي اپگريد هم كردم باز هم درست نشد

دوست گرامی اول از بابت تنظیمات نوع سویچ و ل م ب مطمئن شو نوع ماهواره را تعریف کنید

در صورتی که از بابت تنظیمات مطمئن هستید ایراد از تیونر دستگاه شما میباشد

به متخصص مراجعه کنید:eek:ky:

ahmad1313

کاربر
2009-06-04
1
0
59
اگر سگنال دارید تصویر ندارید از فایل 89 استفاده کنید آسیب به دسگاه نمیرسه .

akbar502000

کاربر
2008-01-31
1
0
فایل کم 89 رو بریز اگر درست نشد مشگل تیونر
داره که دیگه ارزش درست کردن هم نداره.
پایه قیمت دست دوم دستگاه 25 الی 30 تومان

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام اگر قبلا از سویچ استفاده می کردی برای چند دیش خوب چک کن در ضمن یکبار از لیست کانالهای چیده شده اسیتفاده کن اگر باز هم نگرفت از خازن دستگاه شما هست موفق باشید ....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

sajjedeh

کاربر
2009-06-08
43
150
44

دوست عزیز اگر سیگنال داری ولی سرچ نمیکنه فقط یک دلیل داره اونم اینه که سیم ال ان بی شما اتصال کرده این برنامه رو بریز 100 درصد خوب میشه من تا حالا به چند مورد برخورد کردم و خوب شده

لطفا نتیجه رو حتما اعلام کن

پیوست‌ها

2000

Banned
2006-10-23
11
15
با سلام چرا بنده خدا را گیج میکنین عدم سرچ به خاطر فایل کم چیپ (video link)است اخرین فالو که 2085 رو بریز دستگات دوباره سرچ میکنه اگه فایلشو خواستی بگو تا برات اپلود کنم

sajjedeh

کاربر
2009-06-08
43
150
44
با سلام چرا بنده خدا را گیج میکنین عدم سرچ به خاطر فایل کم چیپ (video link)است اخرین فالو که 2085 رو بریز دستگات دوباره سرچ میکنه اگه فایلشو خواستی بگو تا برات اپلود کنم

[دوست عزیز من خودم تا حالا ده بار به این مشکل خوردم و با این فایل مشکل حل شده
در ضمن دستگاه اسکای وان هست لیزر نیست که با فایل کم مشکل برطرف شه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بادرود کاربران گرامی
هرگونه پرسش یا مشکلی در ارتباط با رسیورهای SKY فقط در این تاپیک مطرح کنید تا توسط مدیران پاسخ داده شود.
ارسال تاپیک جدید برای طرح پرسش خلاف قوانین ارسال وبرخورد خواهد شد درحفظ نظم سایت کوشا باشیم:eek:k:

babaie_n

کاربر
2009-09-28
3
0
درمورد استفاده CCCAM در اسکای ایکس
اكانت سيسيكم مشخص از مدير بخش اكانت خريداري مي شود
خريدپلاگين flycccam ازكجا خريداري ميگردد تا ريجستري شود
باتشكر

freethought

کاربر
2010-01-28
2
2
35
سلام كارت dvbچي بگيرم؟ نميدونم كدوم بهتره با توجه به قيمت skysatr2.8a يا skysatr s2

iran_iran

کاربر
2009-10-25
3
0
44
سلام. بابا يكي جواب منو بده واسه skyxورژن جديد نمياد؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام. بابا يكي جواب منو بده واسه skyxورژن جديد نمياد؟
با درود دوست گرامي
اين هم از ان پرسش ها بود!
پچ نويس استرانگ 4620X -4652-4622
را كه خيلي بعد از skyx توي بازار امده ديگه ساپورت نميكند شما چه انتظاري داريد:sadwalk:

alihslc

کاربر
2010-01-29
1
0
36
به نام خدا

با درود و سلام

برای وارد کردن مشخصات فرکانس جدید چه باید کرد ؟

وارد جستجوی دستی میشوم ، دکمه ی سبز (اضافه کردن tp) را میزنم ، وقتی فرکانس را وارد می کنم و میخواهم ، و قصد وارد کردن سیمبول ریت را دارم ، فقط پیغام خطا می دهد که فرکانس وجود ندارد...
نمیدانم چه باید بکنم...
اگر محبت کنید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم

miras

کاربر
2007-10-30
1
0
سلام دوستان من اسکای وان ای دارم ولی نمیدونم چرا سیگنال هم نمیده و سرچ نمیکنه .خواهش میکنم کمکم کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من اسکای وان ای دارم ولی نمیدونم چرا سیگنال هم نمیده و سرچ نمیکنه .خواهش میکنم کمکم کنید.
بادرود دوست گرامی
مشکل از کجا شروع شد؟
دستگاه قبلا کار میکرده؟
ایا نرم افزار زدید؟
اتصال سیم انت نداشته است؟

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با سلام
دستگاه sky x دارم که برای نصب ازش استفاده میکنم چند و قت پیش سر کار پریز برق شل بود چندین با در حین کار قطع و و صل شد و گاهی اینقدر سریع بود که تصویر نمیرفت فقط تصویر ثابت میشد به تازگی متوجه شدم که دستگاه روی سوییچ مشکل داره و خیلی از فرکانسها رو نمیگیره و بدون سوییچ مشکل نداره البته نمیدونم که مشکل از همون قطع و وصل برق هست یا نه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

20006

کاربر
2006-10-18
3
1
سلام
من یه رسیور اسکای 900دارم سرچ نمیکنه
فایل کم 40a
رو میخوام پیدا نمیکنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دستگاه sky x دارم که برای نصب ازش استفاده میکنم چند و قت پیش سر کار پریز برق شل بود چندین با در حین کار قطع و و صل شد و گاهی اینقدر سریع بود که تصویر نمیرفت فقط تصویر ثابت میشد به تازگی متوجه شدم که دستگاه روی سوییچ مشکل داره و خیلی از فرکانسها رو نمیگیره و بدون سوییچ مشکل نداره البته نمیدونم که مشکل از همون قطع و وصل برق هست یا نه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با درود دوست گرامی
اینمورد میتواند از ضعف پاور یا تیونر یا سوییچton دستگاه باشد

آيا ميشود با sky x ميشود كانال pg , pb را باز كرد
یکبار دیگر هم اینموردپرسش شده بود با اخرین نرم افزار وسافتکم اپدیت کنید باز میکند

سلام
من یه رسیور اسکای 900دارم سرچ نمیکنه
فایل کم 40a
رو میخوام پیدا نمیکنم
مگر نرم افزار اشتباه زدید؟
خودبخود که مشکل نرم افزاری درست نمیشود؟
سیگنال دارد وسرچ نمیکند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا