با سلام من احتیاج به لودر تیتانیوم20000دارم رسیور روی بوت قرار داره و با فلش ابگرید نمیشه
بسايتwww.tiger-sat.comبرويد ازلودرتايگرt600يك يواس بي استفاده كنيدبعد از اجراي برنامه روي دكمه پوور دستگاه فشار داده دكمه استارت لودر را زده و دستگاه را از پشت روشن كرده وبعدازاينكه نرم افزار شروع به حركت كرده دست خود را بگيريد
سلام دوستان عزيز چند وقتي هستش كه دستگاه من همش هنگ مي كنه و الان كه ميخوام فركانسهاي ماهواره استرا رو سرچ كنم نميشه همش در حال هنگ شدن هستش مشكل از كجاست؟
باسلام خدمت دوستداران irsatوضمن تبریک سال نو آرزوی موفقیت برای یکیایک دوستان دارم@
من رسیور تیتانیوم20000دارم خیلی هم ارش راضیم ولی نمیدونم چرا روی شبکه های کارتی ومخصوصا شبکه های w3 درست ظبط نمیکند یا اصلا ظبط نمیکند یا موقعی هم که ظبط میکنه نشون نمیده کسی اراساتید میدونه مشکل از کجاست:s13:
با تشكر از شما من چنديدن بار اينكار را انجام دادم ولي باز هم اين مشكل را دارم
سلام آقاطغرل گل .من نمیدانستم این سوال راکجابایدبپرسم .راستش من قصد خریدیه رسیورhd تو مایه 200 هزارتومان رادارم .ازآنجا که الان رسیورتیتانیوم 10000 دارم آیا پیشنهاد میکنیدازرسیورتیتانیوم 20000 استفاده کنم یا تو این رنج قیمت رسیوردیگری راپیشنهاد میدهید؟ممنون منتظرم.
با سلام من یک رسیور تیتانیوم 20000 دارم خواستم آپدیتش کنم بعد از آپدیت به ورژن 1.84 دیدم تو تنظیمات بخش مربوط بهnetwork کلا پریده و هیج قسمتی برای تنظیمات اکانتهای ماهواره ای نیست اگه کسی میدونه این مشکل چطور حل میشه راهنمایی کنید ممنون
سلام .
یک بار قسمت سرور با کلید f1 جی -شر پاک کرده , و دوباره f1 بزنید تا لود شود .
با سلام قسمت سرور کلا پریده بیشتر راهنمایی کنید جطور میتونم کلا برگردونم به حالت اول که تو منو رسیور همیه گزینه ها باشه
دوست من
تازه دستگاه را خریداری کرده اید و وبعدش اومدید بلافاصله نرم افزار 1.84 به او انتقال دادین مطمناً اینجوری میشه و آخه در نرم افزار های جدیدش منو آخری expansion دچار تغییراتی شده و با باز کردن اون و سومین قسمت internet setting وارد شوید و در اونجا server setting را مشاهده می کنید
باز اگه دیدید گه این منو ها وجود ندارند اگه نرم افزار 1.83 در اختیاردارین .... یو اس بی حاوی برنامه را را به دستگاه وصل کنین و از پشت دستگاه را خاموش یا روشن کنید و صبرکنید تا نرم افزار بطورکامل نصب شود و رسیت شود و بعد از رسیت بلافاصله یو اس بی را از دستگاه خارج نماییید تا دوباره نرم افزار نصب نشود
و یکبار هم ریسیت کارخانه ای بکنید و سپس مراحل بالا را که گفتم تکرار کنید
موفق باشید