تاپیک پلاگین های اختصاصی برای ایکس کروز xdsr 600 hd .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
لیست ساپورت usb- wi-fi مدلهای 600و 400 اچ دی

لیست تمامی ساپورت کنندهای یو اس بی وایرلس برای مدلهای ایکس کروزر
xdsr 400 & 600 hd

پیوست‌ها

• 60.6 کیلوبایت بازدیدها: 199

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
نکات مهم در مدل xdsr600

نکته های مهم در مدل 600
با زدن دوبار دگمه پاور کنترل میتوانید دستگاه را بطور کامل خاموش کنید و همچنین با زدن یک بار دگمه پاور دستگاه به صورت اماده بکار قرار می گیرد...

پیوست‌ها

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
20-08-2011

Plugin_Nasscam_1.0.17_CS_19-08-2011

Nasscam_1.0.17 >> xdsr 400hd-400hd plus-600hd-380hd

>>>>>>>> اپدیت ها و بازسازیها <<<<<<<<

--> update : Nascam & Spcs
- 7101 HW Version update
- Stability improved
- Stop - Restart function by Server Status add.
--> Nascam - OK Button : Server Status
--> RED Button STOP, GREEN Button Restart
- Information OSD increased :
--> Nascam - OK Button : Informations
--> Model and Support forum add.
--> update : Nascam 1016-A
- Update SPCS (/sbin)
- New HW identification add.
- New7105 HW Revision add.
--> update : Nascam, spcs
- Use new Plugin API 1.10
- Auto Recover function add. (no need input codes, nascam do auto recover it self, only for xdsr400hd+ plus & xdsr600hd)
- Old auto recover working too (nascam 1015-A)
- show server status function add. :
--> Nascam - OK Button : Server Status
- Show last activated code function add. :
--> Nascam - OK Button - Activation Code - Show used code
--> Will work after activate new code
- HOT Button function for Nascam gui add. :
--> In Live TV Mode press x2 times Nike button
- Fix some internal bugs

این پلاگین تنها برای سرور پروتون است کاربران اگر تمایل داشته باشند برای تعوض پلاگین خود باید با پلاگین قبلی و کامل خود امولاتر ها را جایگزین امولاتورهای قدیمی کنند

** توصیه میشود حتما برای استفاده از اخرین نرم افزار استفاده کنند**

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
14-09-2011

درود پلاگین اختصاصی رسیور ایکس کروزر XCRUISER 600 HD به تاریخ 13-09-2011

قابلیت:آپدیت تمام کدهای BISS در تمام جهت های مختلف

بازگشایی پکیج CANALSAT در مسیر آستارا ASTRA 19E اینم فرکانس ها

1- (Astra19.2)
11739 V 27500
11778 V 27500
11973 V 27500
11344 H 27500
12515 H 22000
12552 V 22000
12563 H 22000
12722 H 22000

بازگشایی پکیج ZEE TV در ماهواره هاتبرد فرکانس11643 H 27500

بازگشایی پکیج BULLSAT در مسیر هلاس ست 39 درجه شرقی

پیوست‌ها

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام و درود به همه ی دوستان و عزیزان

فایل اول : پلاگ اینی کاملا اختصاصی فقط و فقط برای ۴ مدل XCRUISER-XDSR380HD , XCRUISER-XDSR400HD , XCRUISER-XDSR400HD PLUS , XCRUISER-XDSR600HD .

دوستان این پلاگ این به تاریخ ۱۱ سپتامبر ۲۰۱۱ می باشد . درسته که تاریخ ان تقریبا مال یک ماه پیش است ولی خصوصیات منحصر به فردی داره که اون رو محشر کرده . همانند :

Plugin__11-09-2011 for (xdsr 400HD-400HDplus-600hd-380HD)

Plugin_Nasscam_1.0.18_CS__11092011

--> update : Nascam, Spcs, spcs.sh (skript)
- xdsr 400HD , 400HDplus problem fix.
- STI7101 Aktivation bug fix.
- Minor bugs fix.
- Astra 19E improved

- Make it Started with Green button
- Press OK Button on Nascam
- Proceed Download Settings + MAIN
- Proceed Activation Code and input the code #55#07* or press FREE
- If all process is successful, Information box with greeting and Note will be showned on the screen
- Exit from Nascam and plugin and enjoy the channels

MCAS_EMU_MCLIENT__11092011

- update : Mcas, Mclient
--> ZeeTv support add.
--> Hotbird 13E - 11642 H 27500
--> Pls use with SW min. V10935 or higher version !

- update : XcamClient & XcamConfigure
--> Adaption to Plugin API 1.10
--> Some minor bugs fix.

- update : EXSIM
--> Adaption to Plugin API 1.10
--> Some minor bugs fix.

اولین خصوصیت مهم اینه که NASSCAM ان نسخه 1.0.18 می باشد و برخی از باگ ها و عیب و ایرادات ان و مشکل ان با 400HD و 400HD PLUS برطرف شده است و من الان دارم از شرینگ یک ماه رایگان ان لذت می برم

شرح کار : بعد از اینکه پلاگ این NASSCAM رو استارت کردین , روی ان OK کنید تا منوی NASSCAM ظاهر شود . حال پس از وارد شدن به گزینه ی DOWNLOAD SETTINGS , روی گزینه MAIN رفته و OK کنید . بعد از اینکه پیغام DOWNLOAD SETTINS - SUCCESS رو دریافت کردین , به منوی اصلی NASSCAM بازگشته و روی ACTIVATION CODE کلیک کنید در صفحه ی ظاهر شده کد *07#55# رو وارد کنید و یا روی گزینه FREE کلیک کنید [من که کد ذکر شده رو زدم و جواب هم داد] در این لحظه اگر همه ی عملیات رو صحیح انجام داده باشید ,
پیغام خوش امدگویی با عنوان HELLO FROM "PROTON" SERVER و درست در زیر ان NOTE : 31 DAY REMAIN رو در صفحه ی تلویزیون , خواهید دید . حال از منوی NASSCAM و از منوی PLUGIN ها خارج شده و از کانال های باز شده توسط سرور پروتون لذت ببرید . میشه گفت تقریبا همه ی شبکه ها و پکیج ها باز می باشند . + CYFRA و SKY ITALIA و -18 ها و ... در هاتبرد و YES در آموس و کانال های استرا ۱۹.۲ و ... و ... و ... همگی به مدت یک ماه رایگان باز می باشند .

دومین خصوصیت ان مربوط به پلاگ این های MCAS و COCONUT می باشد که توسط انها فرکانس های زیر باز می شوند :

۱۱۷۳۹ [VH1 و MTV ها] و ۱۱۷۷۸ [BOOMERANG و CARTOON NETWORK] و ۱۱۹۷۳ [ادامه ی MTV ها] در ماهواره استرا ۱ واقع در ۱۹.۲ شرقی

۱۲۱۱۱ [PG و PB] در سایروس ۴ و یا استرا ۴آ واقع در ۴.۸ شرقی

شبکه ی ۳ ایران واقع در ۱۱۵۵۵ در اینتل ست ۹۰۲ در ۶۲ شرقی و همچنین در ۱۱۸۸۱ و ۱۱۹۰۰ در بدر ۶,۵,۴ واقع در ۲۶ شرقی به هنگام فوتبال

و ... و ... و ... .

سومین خصوصیت ان مربوط به XcamClient و XcamConfigure که در ان

مقداری از باگ ها و عیب و ایرادات بر طرف شده که در نتیجه باعث سریعتر باز شدن کانال ها و ارتباط بهتر رسیور با سرور شده است . شما می توانید اکانت سی سی کم خود را در XcamConfigure وارد کرده و پس از استارت کردن XcamClient و رفتن روی کانالها , خودتان شاهد این موضوع باشید .

چهارمین و اخرین خصوصیت هم مربوط به پلاگ این EXSIM است که در ان

نیز همچون XcamClient و XcamConfigure مقداری از باگ ها و عیب و ایرادات ان بر طرف شده که در نتیجه باعث سریعتر باز شدن کانال ها توسط دانگلتان می شود و کارکرد ارتباط رسیور با دانگل بهتر شده است .

فایل دوم [CARE APP] : این فایل مربوط به زمانی است که در انجام مراحل راه اندازی NASSCAM , با پیغام DOWNLOAD SETTINGS - FAILED مواجه می شوید . ابتدا از لیست کانال خود BACK UP بگیرید و سپس فایل رو به رسیور از طریق USB منتقل کنید و پس از اتمام , لیست کانال خود را به رسیور منتقل کنید و مراحل راه اندازی NASSCAM رو یکبار دیگه از اول شروع کنید و مشکل برطرف می شود ...................................... <<<و همچنین از مشخصات اکانت سی سی کم و ... خود یادداشت تهیه نمایید قبل از استفاده از این فایل>>>..............................

این فایل همچنین می تواند در برطرف کردن موارد زیر استفاده شود :

۱) هنگ کردن رسیور به هنگام روشن شدن

۲) ریست شدن اتوماتیک رسیور

۳) هنگ کردن رسیور به هنگام RUN و یا ماندن ان روی RUN وقتی که از کلید پشتی رسیور رو روشن می کنی

[که در این سه حالت باید فایل دوم رو از طریق کامپیوتر به دستگاه انتقال بدی]

This Software will delete all your plugin probably Channel List as well before using this Software take a Backup of your Channel List and Sharing Accounts like CCCAM Newcamd etc... becuase it will wipe-out the VAR folder and Rewrite

This software can be use for For the following problems

1. Receiver Hang At Start up

2. Receiver Reboot automatically

3. Stuck at RUN... In front Panel

4. Download Setting Failed for Nascam

توجه مهم : نحوه ی انتقال فایل و پلاگ این و نرم افزار , به رسیور , به طور کامل , توسط مدیران و در بخش های مربوطه در سایت ذکر شده است .

تذکرات مهم :

۰) باید رسیور با اخرین نرم افزار [1.09.35 و یا بالاتر] پرگرام شده باشد تا موارد ذکر شده عمل کنند و کانال ها باز شوند .

۱) رسیور باید به اینترنت متصل باشد , به هنگام استفاده از NASSCAM , CC-CAM و یا هر گونه سرور اینترنتی .

۲) من الان رسیورم XCRUISER-XDSR400HD است و تمام موارد گفته شده در این پست رو , خودم شخصا در رسیور خودم امتحان کردم و جواب گرفتم و همین الان نیز در حال استفاده می باشم , هر گونه مشکلی ممکنه از عدم تنظیمات صحیح دستگاه و یا عیب پیدا کردن سیم ها و یا عدم ارتباط صحیح اینترنت و از این قبیل موارد باشد .

۳) من هیچ گونه مسئولیتی رو در قبال استفاده نادرست و یا اشتباهات احتمالی ناشی از مطالعه ی نادرست موارد ذکر شده , نخواهم پذیرفت . همینطور که در تذکر دوم ذکر کردم , تمام موارد گفته شده در این پست رو , خودم شخصا در رسیور خودم امتحان کردم و جواب گرفتم و همین الان نیز در حال استفاده می باشم .

۴) من هر چه اطلاعات دارم و تمامی انچه از ماهواره می دانم , از این سایت می باشد . هر چه می دانم نتیجه ساعت ها و روزها مطالعه و گردش در بخش های مختلف این سایت می باشد , اصلا قصد ندارم کسی رو مسئول کنم و شخص استفاده کننده مسئول کاری است که انجام داده است
[البته مدیران و دوستان , نهایت سعی خود را در راهنمایی و حل مشکلات کاربران به طور کامل به کار گرفته و می گیرند] .

۵) بنا بر این , از همه ی مدیران گرانقدر و همه ی دوستان عزیز عذر خواهی می کنم که لحن کلام , کمی جدی شد ولی فکر می کنم که لازم بود [بهم بگید اگه اشتباه می کنم] .

با تشکر و سپاس از تمامی مدیران و دوستانی که تنها و تنها دارم درس پس می دم خدمتشان .

و امیدوارم که توضیحات ذکر شده در این پست , به خوبی اهمیت و واقعا , تلاش و ارزشی که مدیران و دست اندرکاران این سایت , دارن , زحمتشو می کشن رو مشخص کرده باشه .

در پناه حق پیروز و سربلند باشید

پیوست‌ها

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام و درود به همگی

دوستان پلاگ این جدید Xcruiser های HD به .................تاریخ 08 دسامبر 2011 .....................بیرون اومد .

پلاگ اینی رسمی و کاملا اختصاصی فقط و فقط برای ۴ مدل XCRUISER-XDSR380HD , XCRUISER-XDSR400HD , XCRUISER-XDSR400HD PLUS , XCRUISER-XDSR600HD

و با این مشخصات :

Plugin-for xcruiser 400HD-400HDplus-600hd-380HD

- update : XcamClient & XcamConfigure
--> Font problem fix.
--> When setting auto start in live mode - no text displayed in xcam infobar (bug fix.)
--> Button "0" Function in Live TV Mode improved
--> ignore.list support add. (/etc/ignore.list)
--> Example file add. : (/var/etc/CCcam.cfg)
--> Example file add. : (/var/keys/newcamd.list)
# CCcam.cfg type, (example)
- C: serverurl port id password
- C: www.server.com 10000 test test
# newcamd.list type (example)
- CWS = newcamd.no-ip.biz 10000 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
- CWS = newcamd.no-ip.biz 20000 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
- CWS_MULTIPLE = newcamd.no-ip.biz 11000:11020 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

- update : Nascam, Spcs, spcs.cfg
- Astra19 bug fix.
- Server APP new

- update : Mcas, Mclient, keydata.tmp and coconut.dat
--> Nagra. freeze fix.
--> ECM Time bug fix.

ترجمه :

۱) اپدیت XcamClient & XcamConfigure و برطرف شدن یه سری از عیب های ان مثل مشکل فونت و یا عدم نمایش در xcam infobar و ...

۲) اپدیت Nascam, Spcs, spcs.cfg و برطرف شدن یه سری از عیب های ان مثل مشکل استرا ۱۹ درجه و همچنین اضافه کردن Server App جدید [ Server App یعنی برنامه سرور ]

۳) اپدیت Mcas, Mclient, keydata.tmp, coconut.dat و برطرف شدن یه سری از عیب های ان مثل مشکل فریز ناگرا [نوعی کد کانال] و مشکل ECM Time

تذکر مهم :

اگر از کارکرد رسیور کروز خود راضی هستید نرم افزار و پلاگ این به دستگاتون انتقال ندین .

دوستان با کمال تاسف نتونستم در سایت اپلود کنم [هر روشی رو که امتحان کردم نشد و دائما پیغام update of file failed برام می داد ]

رو همین حساب هم در مدیا فایر اپلود کردم و همچنین کلا پلاگ این خوبیه با سی سی کم و دانگل ها عالی جواب میده و بریزید رو دستگاه و برید حالشو ببرید .

لینک دانلود مستقیم :

http://www.mediafire.com/?c98vpvmp8rvl5tu

کافیه لینک رو copy و سپس paste کنید در نوار ادرس مرور گرتان تا لینک برایتان باز شود

با تشکر و سپاس از تمامی مدیران و دوستانی که تنها و تنها دارم درس پس می دم خدمتشان .

در پناه حق پیروز و سربلند باشید

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
پلاگین جدید خدمت دوستان

[h=1]Plugin Release Note 11/December/2011[/h]

=>COCONUT

-->IRIBTV 3 Badr 26°E Key Added
-->Percia CA Badr 26°E Key Added

=>XcamClient & XcamConfigure

--> Font problem fix.
--> When setting auto start in live mode - no text displayed in Xcam infobar (bug fix.)
--> Button "0" Function in Live TV Mode improved
--> ignore.list support add. (/etc/ignore.list)
--> Example file add. : (/var/etc/CCcam.cfg)
--> Example file add. : (/var/keys/newcamd.list)

# CCcam.cfg (example)

- C: serverurl port id password
- C: www.server.com 10000 test test

# newcamd.list (example)

- CWS = newcamd.no-ip.biz 10000 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
- CWS = newcamd.no-ip.biz 20000 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
- CWS_MULTIPLE = newcamd.no-ip.biz 11000:11020 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

=> Nascam

- Astra19 bug fix.
- Server APP new
- TEST OK with SW V2.09.87 !

=> Mcas, Mclient

--> Nagra. freeze fix.
--> ECM Time bug fix.

Steps to Activate Nascam for 1 Month Trial

STEP 1

- Make it Started with Green button
- Press OK Button on Nascam
- Proceed Download Settings + MAIN System World Wide
Then you will see Message Download Setting Success

STEP 2

- Proceed to Activation Code and input the code #55#07* or press ok on FREE
- If all process is successful, Information box with greeting and Note will be showed on the screen
- Exit from Nascam and plugin and enjoy the channels​

پیوست‌ها

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام و درود

دوستان اخرین پلاگ این سایت رسمی Xcruiser به تاریخ May 5 2012 رو خدمتتون عرضه می کنم . برای همه ی مدلهای HD از 2010 تا 2012

همانند پلاگ این های قبلی , در همه ی بخش ها تغییرات سازنده ای شاهد هستیم :

1- بهتر شدن nascam و cc-cam و ... برای اونایی که این اکانت ها رو دارن .

2 - بهبود وضعیت mcas و coconut برای باز کردن به ترتیب شبکه های astra 19.2 همانند mtv و vh1 و boomerang و ... و شبکه های biss همانند irib3 در زمان فوتبال و percia ca در 26 درجه شرقی .

3 - کارکرد هر چه بهتر ExSim یا همون پلاگ این دانگل ها مثل y4 و یا microbox با رسیور و برطرف شدن هنگ اپ رسیور .

و در اخر :

تذکر مهم :

اگر از کارکرد رسیور کروز خود راضی هستید نرم افزار و پلاگ این به دستگاتون انتقال ندین .

(((در ضمن دوستان می تونند از طریق رسیور خود همواره پلاگ این های جدید رو دانلود کنند ---XDSR.CO.CC--- البته این پلاگ این مادر (خود سایت اصلی) هست)))

بدرود

پیوست‌ها

بالا