تایپیک نرم افزارهای استارست سری 990

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
نرم افزار جدید رسیور استارست Starsat_SR-9990HD ورژن 1.46 به تاریخ 2013/9/4

نرم افزار جدید استارست مدل 9990 و سری ALI با قابلیت نمایش کانال های کارتی در PC

برای مدل های دیگر نیز بزودی پچ ارائه می شود

این ابزار فقط با ورژن 1.46 به بالا کار خواهد کرد

پیوست‌ها

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با درود :

رسیور sr-990hd برای بروز رسانی به آخرین نرم افزار و یا حالا دو یا سه نرم فزار بالاتر از خود نرم افزار کمپانی رسیور تحویل گرفتم آپ آخرین نرم افزار این رسیور اگر اشتباه نکنم مربوط به 5/2019 هست اونو هم دانلود کردم..رسیور تقریباً در رده خارج ،و یا به تعبیری در رده منسوخ قرار گرفته سوأل من اینجاست میخوام با لودر نرم فزار ور تزریق کنم با یواس بی تست کردم متاسفانه نمیخونه فقط دامپ میشه گرفت پسوند فایل امپش هم abs با لودرهای استارست قدیمی متاسفانه فایل آپدیت رو نمیتونن بخونن پسوند فایل آپدیت اونم abs هست با لودر sr-2100 تست کردم در همین تاپیگ بچه ها زحمت کشیدن آپلود کردن اما متاسفانه ویندوز کامپیوترم ظاهراً پلاگینی کم داره که نمیتونه نوشته های فارسی رو نشون بده نوشته لودر بصورت علامت سوأل به اینشکل(؟؟؟؟؟؟؟؟)برام نشون داد منم همنطوری نظری گزینه ها رو یکی یکی تست کردم فایل انتقال داده نمیشه اگر لودر مخصوص خود رسیور یعنی sr-990hd باشه ممنون میشم و یا لودر sr-2100 اگر موجود باشه و نوشته هاش لاتین هم باشه مشکلی نیست فقط نوشته کامل باشه احتمال میدم میشه با اون فایل آپدیت رو انتقال داد در ضمن حالا تا این لحظه رسیور در صحت و سلامت کامل هست ، فقط میخمام بروز رسانی کنم همین.

بالا