تبديل رسيورهاي كوچك ساخت سوريه به دانگل ميكروباكس

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
دوستان من امروز يه دستگاه كوچيك ساخت سوريه كه قيمتش اونجا 10 هزار تومن بيشتر نيست رو تونستم با استفاده از نرم افزار تبديلي ميكروباكس به دانگل تبديل كنم فقط بايد دستگاتون كابل rs232داشته باشه رو جهت اينتل ست 1002 به خوبي جواب ميده وتمام كانلهاي دانگل واقعي رو داره اموزش انتقال نرم افزار به دانگلهاي اكسپاير شده در سايت موجود هست هر كه اين دستگاهه رو داره امتحان كنه جواب ميده

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دیتاشیت و پردازنده دانگل میکرو باکس 1 با هیچ رسیور و دانگل دیگری یکسان نیست و نرم افزارهای این دانگل بر اساس سریال ای سی فلش کاربرد دارند پردازنده gx6102 ساخت شرکت national به کار رفته در دانگلها و برخی رسیورها به 3 نوع تقسیم می شود سری a این پردازنده فقط برای دانگل میکرو باکس 1 استفاده شده و قابلیت خواندن سریال ای سی فلش را دارد اما سری b-c این پردازنده برای دانگل های میکرو باکس 2 و برخی رسیورها به کار رفته و امکان خواندن سریال را ندارند تبدیل هیچ رسیوری به میکرو باکس 1 ممکن نیست

تبدیل بعضی رسیورها به میکرو باکس 2 ممکن
نرم افزار جدید میکرو باکس 2 با برخی رسیورها که دارای دیتاشیت یکسان با این دانگل باشند سازگار البته ورژن های جدید این دانگل که اخیرا ارائه شده آزمایشی و قسمت مربوط به مسفت پردازنده برای نرم افزارهای جدید تعریف نشده بزودی با ارائه نرم افزار جدید این امکان اضافه خواهد شد و دیگر نرم افزار های میکرو 2 برای سخت افزارهای مشابه و میکرو باکس 1 کاربرد نخواهند داشت

آخرین ویرایش:

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
سلام دوستان عزيز دستگاهي كه من ميگم يه چيز مستطيلي شكل كوچيكه وروش هيچ چي ننوشته درست مثل دانگل دلتا فرقش با ساير دستگاههاي كه از سوريه يا عراق معمولا ميارن اينه كه پشتش جاي كابل ار اس داره ارزونترين دستگاه اونجا هست اون دستگاه 30 نومني كه دوست عزيز نوشته كابل ار اس داره ولي من امتحان نكردم كلا اگه از سوريه كسي براتون اين رسيوراي ارزون اورده همش به دانگل تبديل ميشه تا حالا سه بار امتحان كردم حالا هم داره كار ميكنه با نرم افزار دانگل ميكروباكس 1 اگه دارين حتما امتحان كنين

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
دوست عزيز من از توضيحاتت چيزي سر در نميارم فقط شما اگه اين مدل رسيوري رو كه من گفتم داري امتحان كن بهم خبر بده اگر نشد بيا اينجا هر چي ميخواي بهم بگو من الان سه ماهه دارم با اين دانگل كار ميكنم خيلي خوب جواب ميده ولي تو سايت مطرح نكردم حالا چون از طرف مديريت محترم سايت تذكر كم كاري و تهديد براي باطل شدن نام كاربري بهم داده شده گفتم بيام اين مساله رو عنوان كنم شايد به درد بخوره حتما امتحان كن منتظر جوابت ميمونم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزيز من از توضيحاتت چيزي سر در نميارم فقط شما اگه اين مدل رسيوري رو كه من گفتم داري امتحان كن بهم خبر بده اگر نشد بيا اينجا هر چي ميخواي بهم بگو من الان سه ماهه دارم با اين دانگل كار ميكنم خيلي خوب جواب ميده ولي تو سايت مطرح نكردم حالا چون از طرف مديريت محترم سايت تذكر كم كاري و تهديد براي باطل شدن نام كاربري بهم داده شده گفتم بيام اين مساله رو عنوان كنم شايد به درد بخوره حتما امتحان كن منتظر جوابت ميمونم

دوست عزیز شما بهتر چند عکس از سخت افزار رسیور که تبدیل به دانگل شده در این تاپیک آپلود کنید تا بهتر بتوان نتیجه گیری کرد اما اکثریت رسیورهای ساخت چین که از سوریه به ایران وارد شده دارای پردازنده ali هستند و نرم افزارهای مربوط به دانگل های میکرو باکس فقط با پردازنده gx6102 کار می کنند به احتمال زیاد رسیور شما همان میکرو باکس 2 با ظاهری متفاوت و الان هم با نرم افزار میکرو 2 کار می کند

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
دوست عزیز شما بهتر چند عکس از سخت افزار رسیور که تبدیل به دانگل شده در این تاپیک آپلود کنید تا بهتر بتوان نتیجه گیری کرد اما اکثریت رسیورهای ساخت چین که از سوریه به ایران وارد شده دارای پردازنده ali هستند و نرم افزارهای مربوط به دانگل های میکرو باکس فقط با پردازنده gx6102 کار می کنند به احتمال زیاد رسیور شما همان میکرو باکس 2 با ظاهری متفاوت و الان هم با نرم افزار میکرو 2 کار می کند
با سلام خدمت شما علی آقا خبری از نرم افزار میکرو 1 نیست بنده این رسیوری که این اقا میگه رو دیدم توی یک کارتون بی نام و نشونی هست که شماره سریال نداره (شبیه به کارتون میکرو1 2010)نداره و یک برچسب داره که نوشته ساخته شده سوریه بنده یک تستی کردم سخت افزارش به شدت داغ میکرد به طوری که دست به فلز تیونرش میزدی میسوخت البته در حالت رسیورش

armanfrancesco

کاربر
2010-07-30
14
17
دوستان من امروز يه دستگاه كوچيك ساخت سوريه كه قيمتش اونجا 10 هزار تومن بيشتر نيست رو تونستم با استفاده از نرم افزار تبديلي ميكروباكس به دانگل تبديل كنم فقط بايد دستگاتون كابل rs232داشته باشه رو جهت اينتل ست 1002 به خوبي جواب ميده وتمام كانلهاي دانگل واقعي رو داره اموزش انتقال نرم افزار به دانگلهاي اكسپاير شده در سايت موجود هست هر كه اين دستگاهه رو داره امتحان كنه جواب ميده

سلام دوست عزیز

من این دستگاهی که میگید دارم

روی جهت بدر 4 ازش استفاده میکنم

میشه یه شرح کامل بدبد که چطور میتونم اونو تبدیل به داتگل کنم؟

بالا