تست کنید شاید بدرتان بخورد

iraq2590

عضو جدید
2006-11-02
6
9
کاری کنیم تا مونیتور کمتر به چممان اسب برساند
کارهای زیر را انجام داده و متوجه تغییر وضیت نور وشفافیت وبدون لرزه شدن نور مونیتوخود شوید
1-روی صفحه راست کلیک کنید
2-روی پروپرتیس کلیک کنید
3-از کادر بازشده روی ادونس کلیک
4-مونیتور
5-هرتز را از 60hzبه 85 یا اگر بیشتر دارد بیشترین را انتخاب okبزنید
6- اگر مفید بودتشکرکنید

gadraj

ناظم انجمن
2007-02-09
78
141
سلام:
دوست عزيز فكر نميكنيد كه استفاده بيشتر از حد رزوليشن به مانيتور اسيب جدي ميرساند؟؟؟؟؟؟

iraq2590

عضو جدید
2006-11-02
6
9
سلام:
دوست عزيز فكر نميكنيد كه استفاده بيشتر از حد رزوليشن به مانيتور اسيب جدي ميرساند؟؟؟؟؟؟
با تشکر از شما دوست عزیز بنظر شما چشمانمان بهترهستند یا مونیتور
من یک سال دارم استفاده می کنم هیچ مشکلی هم پیش نیومده
30تا مونیتور مال آموزشگاه هم الن 6 الی 7 ماههست که روی 85hzتنظیم کردم باز هم همشون سالم هستند
باز همتشکر می کنم از توجهتون

IRANCITY

مدیر بازنشسته
2007-04-03
488
85
البته باید عرض کنم که فعلا حداکثر مجاز قابل تحمل برایه مانیتور هایه معمولی مثل مانیتورهایه خودمون 85 باشه (حداکثر))
که میشه این مقدارو بازهم افزایش داد ولی همین جور که دوسته خوبم گفتن باعث آسیب جدی به مانیتور میشود
اندازه 75 تا حداکثر 85 خوبه

gadraj

ناظم انجمن
2007-02-09
78
141
سلام:
بله دوستان منظور من هم در مورد این قسمت متن دوستمون بود ( یا اگر بیشتر دارد بیشترین را انتخاب ) متشکر از همه تون.
موفق باشید.

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
اين چيزي كه شما داريد صحبتشو مي كنيد refresh rate يا دوره بازسازي تصوير است نه ريزولوشن .همانطور كه مي دانيد در پشت اين صفحه شيشه اي نقاط فسفر اندود هستند كه وقتي الكترون توسط تفنگ الكترونيكي به آنها شليك مي شود از خودشان نور ساتع مي كنند و باعث ميشود پيكسل ها روي صفحه براي ما روشن شوند .اين نقاط فسفر اندود تا وقتي گرم هستند از خود نور ساتع مي كنند و وقتي سرد بشوند هيچ نوري از خود ساتع نمي كنند بنابراين مانيتور بايستي با شليك مجدد الكترون انها را داغ نگه دارد حال اين اعداد ميزان بازسازي نقاط فسفر اندود در ثانيه را نشان مي دهند كه 75 تا 85 بار در ثانيه نسبت معقولي است و كمتر از آن چشم را اذيت مي كند چون صفحه يك لحظه خاموش و سپس با تاخير مجددا روشن مي شود كه باعث مي شود ما احساس كنيم تصوير پرپر مي زند .افزايش آن باعث افزايش عمر صفحه فسفر اندود و كاهش عمر تفنگ الكترونيكي مانيتور است .معمولا بيشتر از 85 هم وجود ندارد چون لزومي هم ندارد .در عوض براي كاهش خستگي چشم سعي كنيد محيط را روشن و كانتراست مانيتور را افزايش و برايت نس آنرا تا حد معقول كاهش دهيد .)Brightness, Contrast( موفق باشيد يا علي

بالا