تعدادی از ترفندهای مرورگر فایرفاکس


samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
ذخیره هر تصویر قابل مشاهده در مرورگر
__________________________________________________________________

شاید برای شما نیز این مشکل پیش آمده باشد که پس از مشاهده یک تصویر در یک صفحه اینترنتی، قصد ذخیره کردن آن را دارید اما به دلایلی نظیر بسته بودن راست کلیک و یا ساختار صفحه، امکان ذخیره نمودن عکس وجود ندارد. اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده می‌کنید به سادگی و با استفاده از این ترفند می‌توانید هر تصویری که در صفحه مشاهده می‌کنید را مستقیمأ توسط مرورگر اما به روشی غیر‌معمول ذخیره کنید. هم اکنون به معرفی این ترفند کاربردی خواهیم پرداخت.


بدین منظور:
ابتدا توسط فایرفاکس صفحه‌ای که عکس در آن قرار دارد را باز کنید و اجازه دهید صفحه کاملأ لود شود.
اکنون بر روی Favicon سایت کلیک کنید. (منظور از Favicon لوگوی کوچک کنار آدرس سایت است که در نوار آدرس مرورگر نمایش داده می‌شود، به عنوان مثال Faviconکمیاب آنلاین ذخیره هر تصویر قابل مشاهده در مرورگر Firefox است.)
سپس بر روی دکمه More Information کلیک کنید.
اکنون در پنجره Page Info به تب Media بروید.
حال می‌توانید کلیه تصاویر موجود در این صفحه را انتخاب کنید و پیش نمایشی از آن را در قسمت Media Preview ببینید.
سپس با کلیک بر روی دکمه Save as تصویر مورد نظر را ذخیره کنید.
 
آخرین ویرایش:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
پرینت گرفتن صحیح و آسان در مرورگر فایرفاکس

___________________________________________________

یکی از مشکلات معمول کاربران ، پرینت کردن صفحه‌ای از وب است که ناخواسته منجر به چاپ صفحات اضافی می‌شود. این موضوع ممکن است به علت پاورقی‌های یک برگه یا درشت بودن خطوط متن باشد که در نتیجه باعث میشود پرینتر به صفحه دومی احتیاج پیدا کند. مسئله دیگری که ممکن است پیش آید، اندازه صفحه می‌باشد که در این صورت در صفحه اول تنها چند عنصر شاخص مسیر را خواهید دید و بقیه به صفحه دوم انتقال خواهند یافت و یا از بین خواهند رفت. اگر برای مرور صفحات وب از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده میکنید حل این مشکل برای شما بسیار ساده خواهد بود. در این ترفند به شما خواهیم آموخت که چگونه می‌توانید توسط فایرفاکس راحت‌تر و صحیح‌تر چاپ کنید.


رای اینکه بتوانید قبل از چاپ یک صفحه، مسائل مربوط به ظاهر پس از چاپ آن را کنترل و یا اصلاح کنید ، فایرفاکس عملکردهایی با نام‌های Print Preview و Page Setup را در اختیارتان قرار می‌دهد. این عملکردها در منوی File جای دارند.
توسط Print Preview می‌توانید جلوه‌ای از صفحه پس از چاپ را در صفحه مانیتور ببینید و توسط Page Setup نیز قادر خواهید بود در صورت لزوم تغییرات مورد نظر خود را در صفحه انجام دهید.
بیشتر اوقات استفاده از این عملکردها باعث این می‌شود که با استفاده از کوچک کردن صفحه کمتر از 100 درصد، بتوانید از هدر رفتن یک صفحه اضافی جلوگیری کنید. تنظیم و ظرافت آخر را در پنجره مربوط به پرینت که توسط کلیک کردن منوی File و سپس Print پدیدار می‌شود می‌توانید انجام دهید.
دسترسی به این قسمت یا از طریق گفته شده در بالا یا از طریق نماد مربوطه در صفحه و یا ترکیب کلیدهای Ctrl+P ممکن خواهد بود. در قسمت یاد شده می‌توانید بخشی را که خواستار چاپ آن هستید مشخص کنید. علاوه بر این می‌توانید تنظیماتی از خود پرینتر را نیز دیده و یا اصلاح کنید.

 

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
غیرفعال کردن زمان شمار نصب افزونه در مرورگر Firefox


اگر از کاربران مرورگر فایرفاکس باشید حتمأ با این موضوع برخورد داشته اید که به هنگام نصب افزونه یا Add-on بر روی این مرورگر ، 3 ثانیه معطلی خواهید داشت. به طوریکه پس از درخواست نصب افزونه ، تایمر از ثانیه 3 شروع به کار کرده و 0 میشود و سپس دکمه Install فعال میگردد. در صورتی که میخواهید بدون انتظار 3 ثانیه ای نصب افزونه را شروع کنید از این ترفند استفاده کنید.


مرورگر Firefox خود را اجرا کنید.
صفحه خالی را باز کرده و در نوار آدرس مرورگر ، عبارت about:config را وارد کرده و Enter بزنید.
اگر با پیغامی روبرو شدید روی دکمه I'll be careful, I promise کلیک کنید (فایرفاکس 3).
اکنون در قسمت ****** عبارت security.dialog_enable_delay را تایپ کرده و Enter بزنید.
اکنون در ستون Preference Name گزینه ای با همین نام خواهید داشت.
بر روی آن دوبار کلیک کنید.
به طور پیش فرض عدد 2000 را خواهید داشت.
برای غیرفعال کردن کلی این انتظار به آن مقدار 0 دهید و OK کنید.
با رستارت کردن فایرفاکس تغییرات اعمال میشود.
 

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
جستجو و دسترسی سریع به سایت ها با استفاده از 2 ترفند جدید در فایرفاکس

مرورگر موزیلا فایرفاکس شاید دیگر نیازی به معرفی نداشته باشد. دانلودهای فراوان و رضایت کلی کاربران از این مرورگر ، فایرفاکس را به سمبلی از اینترنت سریع تبدیل کرده است. اما فایرفاکس باز هم راه هایی برای بهینه سازی استفاده دارد. دسترسی سریعتر به سایت های مورد علاقه شما و جستجوی سریع در این سایتها دو ترفندی است که تقریبأ 99% کاربران از آن بی اطلاعند و این قابلیت های جالب فایرفاکس به نوعی در پشت مه باقی مانده است. هم اکنون قصد داریم به معرفی این دو ترفند بپردازیم.



در فایرفاکس قابلیتی نهفته است که شما میتوانید تنها با وارد کردن یک حرف و فشردن Enter به صفحه مورد نظر خود مراجعه کنید.
برای این کار از منوی Bookmarks به Organize Bookmarks بروید.
در پنجره باز شده ، بر روی New Bookmark کلیک کنید.
در عبارت Name ، نام سایت مورد نظر مثلأ
IRSAT ، در تب Location آدرس سایت مثلأ www.1.irantks.biz و نهایتأ در قسمت Keyword حرف یا واژه کوتاهی که قصد دارید با وارد کردن آن مستقیمأ به این سایت وصل شوید را وارد کنید. مثلأ برای ورود به irsat ، میتوانید حرف I را وارد کنید. ( از حروف فارسی نیز در این قسمت میتوانید استفاده کنید.)
حال در صفحه اصلی فایرفاکس و نوار آدرس ، حرف I را وارد کرده و Enter بزنید.
خواهید دید مستقیمأ به آدرسIRSAT که وارد کرده بودید روانه خواهید شد.
ترفند فوق برای ورود مستقیم به یک سایت بود. اما ممکن است شما قصد داشته باشید مستقیمأ و بدون ورود به سایت خاصی محتویات آن را از طریق فایرفاکس جستجو کنید.
برای این منظور ابتدا باید سایت مورد نظر را توسط فایرفاکس باز کنید.
اکنون باید در صفحه سایت مورد نظر به دنبال یک فیلد باشید. ( منظور از فیلد به زبان ساده فضاهایی است که شما امکان تایپ یک عبارت را دارید.)
به فرض برای جستجوی سریع در سایتی مانند Wikipedia به صفحه اصلی سایت یعنی www.wikipedia.org مراجعه کنید.
بر روی فیلد مخصوص جستجو راست کلیک کرده و Add a Keyword for this Search را انتخاب کنید.
در پنجره کوچک باز شده نام سایت (در اینجا Wikipedia) و در قسمت Keyword کلمه کلیدی که از آن برای جستجو استفاده خواهید کرد مثلأ W را وارد کنید.
کار تمام است.
اکنون کافی است در آدرس بار فایرفاکس ، عبارت W را وارد کنید ، یک فاصله تایپ کنید و سپس واژه مورد جستجوی خود مثلأ Iran را وارد کنید.
اتوماتیک وار ، واژه Iran در ویکی پدیا جستجو خواهد شد.
نحوه کار در سایر سایت ها نیز به همین منوال است.
 

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
ترفند پیرامون تب‏ها در فایرفاکس
______________________________________________
یکی از قابلیت‏هایی که از همان ابتدای تولد فایرفاکس موجب محبوبیت آن شد، پشتیبانی از مرور صفحات وب به صورت برگه‏ای بود. وجود تب‏ها در مرورگر باعث راحتی کار در هنگام مرور صفحات وب شده و شما را از باز کردن چندین پنجره مرورگر خلاص می‏کند. هم‏اکنون قصد داریم تا مجموعه‏ای از 11 ترفند مفید مرتبط به تب‏ها در فایرفاکس را برای شما بازگو کنیم که باعث توسعه کار با تب‏ها در مرورگر شده و این بخش از مرورگر را بیش از پیش مهم جلوه می‏دهد. البته به جز یکی از ترفندها که با 10 تای دیگر در تضاد است!

1. حفاظت و قفل کردن تب‏ها
اگر در اندیشه پیشرفته کردن تب‏ها در فایرفاکس هستید افزونه‏ای به نام Tab Mix Plus وجود دارد که مختص همین کار است. مهم‏ترین قابلیت این افزونه حفاظت از تب‏ها و قفل نمودن آنها است. فرض کنید چندین تب باز کرده‏اید و یکی از تب‏ها برایتان اهمیت زیادی دارد. برای جلوگیری از این که تصادفاً آن را ببندید کافی است پس از نصب این افزونه بر روی تب راست کلیک کنید و Protect Tab را انتخاب کنید. از این پس تب مورد نظر حفاظت شده است (ترفندستان) و در صورتی که تصادفاً دکمه Close این تب را بزنید بسته نمی‏شود. پس از پایان کار نیز می‏توانید مجدد بر روی تب راست کلیک کرده و Protect Tab را انتخاب کنید تا تب از حالت حفاظت شده خارج شود. شما با این افزونه حتی می‏توانید تب‏ها را قفل کنید! به این صورت که صفحه حاضر در تب شما همواره قفل شده و تغییر نمی‏کند، به طوریکه امکان درج آدرس جدید در نوار آدرس مرورگر نیست و صفحه عوض نمی‏شود. حتی با کلیک بر روی لینک‏ها هم صفحه در تب جدیدی باز می‏شود و تب دست نخورده باقی می‏ماند. برای فعال و غیرفعال‏سازی آن کافی است بر روی تب مورد نظر راست کلیک کرده و Lock Tab را انتخاب کنید.
افزونه Tab Mix Plus را می‏توانید از
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 نصب کنید.

2. انتخاب یک تب خاص با استفاده از کیبورد
در فایرفاکس قابلیت جالبی برای افرادی که تعداد تب زیادی باز می‏کنند وجود دارد. شما با استفاده از کلیدهای ترکیبی کیبورد می‏توانید سریعاً به تبی که مد نظرتان است بروید و در وقت خود صرفه جویی کنید. بدین صورت که:
Ctrl+1: رفتن به اولین تب موجود.
Ctrl+9: رفتن به آخرین تب موجود.
8 تا Ctrl+2: رفتن به تب شماره 2 تا 8. به عنوان مثال Ctrl+5، پنجمین تب موجود را باز می‏کند.
همچنین با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+Tab می‏توانید بین تب‏ها گردش کنید
.

3. ایجاد نسخه مشابه از یک تب در یک پنجره جدید
فرض کنید قصد دارید تا به طور سریع یک تب موجود را کلاً در یک پنجره جدید فایرفاکس باز کنید. برای اینکار نیازمند افزونه Tab Mix Plus که در قسمت اول معرفی شد هستیم. ابتدا این افزونه را نصب کنید. از آنجایی که این قابلیت به طور پیش فرض در افزونه فعال نیست ابتدا به Tools > Add-ons بروید. بر روی Tab Mix Plus راست کلیک کرده و Options را انتخاب کنید. سپس به تب Menu و قسمت Tab Context Menu بروید. حالا تیک گزینه Duplicate in New Window را بزنید و بر روی دکمه OK کلیک کنید. اکنون در صورتی قصد ایجاد نسخه مشابه از یک در یک پنجره جدید را داشته باشید کافی است بر روی تب مورد نظر راست کلیک کرده و Duplicate in New Window را انتخاب کنید یا از کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+N استفاده کنید.


4. چندین ردیف تب در یک پنجره
اگر اهل باز کردن تب‏های زیاد باشید، حتماً می‏دانید که پیدا کردن یک تب خاص در میان لیست تب‏ها چه کار مشکلی است. چرا که تب‏ها در فایرفاکس تنها در نوار و ردیف به صورت پشت هم قرار می‏گیرند. اما آیا به این موضوع فکر کرده‏اید که می‏توانید چندین ردیف تب داشته باشید؟ به صورتی که تب‏ها پس از رسیدن به انتهای پنجره در زیر هم قرار می‏گیرند. برای انجام چنین کاری باز هم نیازمند افزونه Tab Mix Plus هستید. پس از نصب آن (ترفندستان) جهت فعال‏سازی استفاده از چندین ردیف تب، به Tools > Add-ons بروید. بر روی Tab Mix Plus راست کلیک کرده و Options را انتخاب کنید. سپس به تب Display و قسمت Tab Bar بروید. اکنون گزینه When tabs don’t fit width را بر روی Multi-row تنظیم کنید. در قسمت Max number of rows to display هم می‏توانید حدأکثر تعداد ردیف برای قرارگیری تب‏ها را تعیین کنید.

5. دخیره پنجره‏ها و تب‏ها به هنگام Restart فایرفاکس
گاهی ممکن است به هر دلیل ناچار به بازآغازی یا Restart فایرفاکس شوید. با استفاده از قابلیتی که در خود فایرفاکس وجود دارد شما می‏توانید همواره پنجره‏ها و تب‏ها را در همان حالتی که هستند به هنگام خروج از فایرفاکس ذخیره کنید و آن‏ها را پس از باز نمودن مجدد فایرفاکس به همان شکل در اختیار داشته باشید. برای فعال سازی این قابلیت، به Tools > Options بروید. در تب Main قسمت When Firefox starts را بر روی Show my windows and tabs from last time تنظیم کنید.
لازم به ذکر است برای این کار شما 2 راه دیگر نیز دارید. راه اول استفاده از افزونه ای به نام Restart Firefox است که می‏توانید آن را از
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1249 دانلود کنید. پس از نصب افزونه کافی است از منوی File گزینه Restart Firefox را انتخاب کنید، تا پس از بازآغازی فایرفاکس، تب‏ها و پنجره‏ها نیز به طور اتوماتیک بازیابی شوند.
راه دیگر نیز برای این کار استفاده از افزونه Tab Mix Plus است که در قبل به آن اشاره کردیم. شما می‏توانید به Tools > Add-ons بروید. بر روی Tab Mix Plus راست کلیک کرده و Options را انتخاب کنید. در تب Session و قسمت Start/Exit گزینه When browser starts را بر روی Restore تنظیم کنید.


6. باز نمودن نتیجه جستجو در تب جدید
همانطور که می‏دانید در فایرفاکس در صورتی که از قسمت جستجو (در بالا سمت راست مرورگر) استفاده کنید، نتیجه جستجو در همان تب باز می‏شود. برای اینکه این نتایج در یک تب جدید باز شوند چهار راه دارید!
راه اول این است که به جای فشردن Enter پس از وارد کردن عبارت، کلیدهای ترکیبی Alt+Enter را بزنید تا نتیجه در تب جدید نمایش داده شود.
راه دوم بدین صورت است که ابتدا عبارت about:config را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و دکمه Enter را بزنید. اگر با پیغامی مواجه شدید روی دکمه I'll be careful, I promise کلیک کنید. اکنون در قسمت ****** عبارت browser.search.openintab را وارد کنید. سپس بر روی browser.search.openintab دوبار کلیک کنید تا مقدار Value آن به true تغییر کند.
و راه سوم باز هم با استفاده از افزونه Tab Mix Plus است. به Tools > Add-ons بروید. بر روی Tab Mix Plus راست کلیک کرده و Options را انتخاب کنید. در تب Events و قسمت Tab Opening در بخش Open tabs from تیک گزینه Search bar را بزنید.
و در نهایت چهارمین راه که آخرین راه و ساده‏ترین آنهاست! پس از تایپ عبارت مورد جستجو کلید وسط ماوس را بر روی تصویر ذره‏بین در سمت راست قسمت جستجو فشار دهید!


7. حذف دکمه "بستن تب" از روی تب‏ها
همانطور که می‏دانید در فایرفاکس (از نسخه 1.5 به بالا)، بر روی هر تب علامت یک ضربدر وجود دارد که با کلیک بر روی آن، تب مربوطه بسته می‏شود. گاهی ممکن است تصادفاً بر روی آن کلیک کنید و ناخواسته تب شما بسته شود. یا شاید اصلاً از آن استفاده نمی‏کنید. برای حذف این دکمه از روی تب‏ها دو راه پیش رو دارید.
راه اول این است که ابتدا عبارت about:config را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و دکمه Enter را بزنید. اگر با پیغامی مواجه شدید (ترفندستان) روی دکمه I'll be careful, I promise کلیک کنید. اکنون در قسمت ****** عبارت browser.tabs.closebuttons را وارد کنید. سپس بر روی browser.tabs.closebuttons دوبار کلیک کنید؛ حال شما سه انتخاب دارید؛ اجازه بدهید مقدار 1 باقی بماند که همان حالت پیش فرض است. عدد را به 2 تغییر دهید: نتیجه این خواهد بود که تمام دکمه‏های Close از روی صفحه محو می‏شود (در این صورت تنها راه بستن یک تب استفاده از ترفند شماره 10 است). و در نهایت عدد را به 3 تغییر دهید که در این صورت یک تنها یک دکمه ضربدر Close در سمت راست تب‏ها قرار می‏گیرد که میتوانید از آن برای بستن تب‏ها استفاده کنید.
اما راه دوم استفاده از افزونه Tab Mix Plus است. به Tools > Add-ons بروید. بر روی Tab Mix Plus راست کلیک کرده و Options را انتخاب کنید. در تب Display و قسمت Tab در بخش Show تیک گزینه Close tab button را بردارید. اگر هم می‏خواهید تنها یک دکمه Close در سمت راست ردیف تب‏ها قرار بگیرد در همان تب به قسمت Tab Bar بروید و تیک گزینه Close tab button را بزنید.


8. غیرفعال کردن چند صفحه ای شدن تب‏ها
یکی از قابلیت‏هایی که در نسخه 2 به بعد فایرفاکس اضافه شده است، این است که در صورتی که تعداد تب‏ها زیاد شوند، تب‏ها به صفحه بعدی ردیف موجود می‏روند و برای یافتن آن‏ها بایستی از دکمه‏های چپ و راست موجود استفاده کنید. ممکن است دوست داشته باشید که همه تب‏ها در یک ردیف و صفحه قرار بگیرند.
بدین منظور ابتدا عبارت about:config را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و دکمه Enter را بزنید. اگر با پیغامی مواجه شدید روی دکمه I'll be careful, I promise! کلیک کنید. اکنون در قسمت ****** عبارت browser.tabs.tabMinWidth را وارد کنید. سپس بر روی browser.tabs.tabMinWidth دوبار کلیک کنید و مقدار 0 را وارد نمایید.


9. صرفه جویی در فضای تب در صفحه‏های مورد علاقه
ممکن است شما نیز روزانه به سایت‏های خاصی که مورد علاقه‏تان است به وسیله فایرفاکس سر می‏زنید. طبعاً با مشاهده شکلک یا Favicon آن‏ها متوجه می‏شوید که تب موجود مربوط به چه سایتی است و وجود عنوان صفحه یا سایت ضروری نیست. با استفاده از افزونه‏ای به نام FaviconizeTab شما می‏توانید تب‏ها را طوری تنظیم کنید که به هنگام ورود به سایت‏هایی که شما تعیین کرده‏اید، فقط شکلک یا Favicon آن‏ها را نمایش دهد. با این کار در فضای اشغال شده توسط تب‏ها صرفه جویی زیادی می‏شود. برای این کار ابتدا این افزونه را از https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3780 دانلود و نصب کنید. اکنون در صورتی که بر روی یک تب دوبار کلیک کنید این قابلیت فعال شده و تنها Favicon نمایش داده می‏شود.

10. بستن سریع یک تب
در فایرفاکس برای بستن سریع یک تب دو راه وجود دارد؛ ساده‏ترین راه این است که با استفاده از ماوس بر روی تب مورد نظر کلیک وسط انجام دهید تا تب بسته شود. همچنین با استفاده از کیبورد و کلیدهای ترکیبی Ctrl+W می‏توانید تب را خیلی سریع ببندید.

11. غیر فعال کردن تب‏ها در فایرفاکس
و آخرین ترفند این مجموعه که ترفندی کابوس وار برای علاقه‏مندان به قابلیت پشتیبانی از تب‏ها در فایرفاکس است. شما می‏توانید به طور کلی استفاده از تب‏ها در فایرفاکس را غیر فعال کنید و کاملاً یاد و خاطره IE 6 را زنده کنید. با این کار Open Link in New Tab هم از راست کلیک لینک‏ها حذف خواهد شد. بدین منظور نیازمند افزونه‏ای به نام Tab Killer هستید که از https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1938 قابل دانلود و نصب است. حقیقتاً زندگی بدون تب‏ها در فایرفاکس دردآور است. با یک بار نصب این افزونه و امتحان آن به اهمیت این موضوع پی خواهید برد.
 
آخرین ویرایش:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دانلود فایل با امکان Resume از هر سایتی به وسیله فایرفاکس
_____________________________________________________
شما برای دانلود از چه نرم افزار مدیریت دانلودی استفاده میکنید؟ Flashget ،IDM ،DAP و امثال اینها همگی از نرم افزارهای پرطرفدار مدیریت دانلود کاربران هستند. یکی از قابلیت های اصلی این برنامه امکان "ایست" در هنگام دانلود است. بدین شکل که میتوانید دانلود خود را در زمانی قطع و در زمانی دیگر ادامه دهید. اما ممکن است شما به هر دلیلی بر روی ویندوز خود دانلود منیجر نداشته باشید و یا حتی دانلود منیجر هم داشته باشید ، اما فایل مورد نظر را از سایتی نظیر Rapidshare دانلود کنید که به شما اجازه دانلود مستقیم را ندهد. در این زمان چه میکنید؟ چاره کار شما مرورگر فایرفاکس است! این مرورگر قدرتمند جدا از امکانات ایده آلش در مرور وب میتواند با ترفندی ساده امکان دانلود از هر جایی حتی رپیدشیر را با قابلیت Resume به شما بدهد! هم اکنون به معرفی این ترفند عالی میپردازیم.

بدین منظور:
بایستی اگر قصد دانلود فایل را دارید آدرس آن را در فایرفاکس وارد کرده یا آن را با فایرفاکس باز کنید.
همچنین نرم افزار مدیریت دانلود خود را غیرفعال کنید تا فایل مستقیمأ از طریق فایرفاکس شروع به دانلود کند.
پنجره Downloads فایرفاکس شما باز شده و فایل شروع به دانلود میکند.
اکنون به محلی که فایل شما در آنجا دانلود میشود مراجعه کنید ، خواهید دید که فایل با همان نام همزمان در حال ذخیره شدن در محل مورد نظر است و هر لحظه به میزان حجم آن اضافه میگردد.
اکنون فرض کنید ارتباط شما با اینترنت قطع شود. در این صورت همین میزان که از فایل دانلود شده بر روی هارد شما ذخیره میگردد.
اگر فایل از جایی همانند Rapidshare دانلود شده باشد شما دیگر امکان ادامه دانلود را نخواهید داشت.
در این زمان بایستی مراحل زیر را طی کنید:
به محلی که فایل ناقص موجود است مراجعه کنید.
بر روی آن (ترفندستان) راست کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید. اکنون در انتهای آن و بعد از فرمت فایل ، عبارت part. را وارد کنید و Enter بزنید.
دقت کنید بایستی در این حالت قابلیت نمایش فرمت فایلها در ویندوز فعال باشد (در My Computer از منوی Tools به Folder Options بروید. در تب View تیک گزینه Hide file extensions for known file types را بردارید).
پس از اینکار مجدد و از ابتدا مراحل دانلود فایل را طی کنید. به عنوان مثال در رپیدشیر مجدد آدرس را وارد کرده و پس از صفر شده تایمر و زدن دکمه دانلود ، خواهید دید که فایل از همان میزانی که قبلأ دانلود شده ادامه پیدا خواهد کرد.

دقت کنید در این روش نبایستی اطلاعات مربوط به فایرفاکس را به وسیله Clear Private Data پاک کرده باشید.
همین طور در صورتی که خودتان قصد دارید دانلود را متوقف کنید میتوانید اینترنت را به شکل دستی Disconnect کنید (دانلود را Cancel نکنید).

 
آخرین ویرایش:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
فایل های pdf را در مرورگر فایر فاکس نخوانید!
_________________________________________________________________________________
اگر شما نیز از کاربران مرورگر محبوب فایرفاکس هستید حتماً با یکی از مشکلات همیشگی موجود برخورد داشته اید. به این شکل که در هنگام مرور صفحات وب کافی است اقدام به مشاهده یک فایل با فرمت PDF کنید ، در این زمان فایرفاکس سعی میکند فایل PDF را به کمک Adobe Reader در محیط خود مرورگر باز کند. نتیجه این کار ممکن است به علت کم بودن رم و پایین بودن سرعت اینترنت به هنگ کامل مرورگر منتهی شود. در نتیجه به جای این همه دردسر بهتر است به جای باز کردن مستقیم فایل ها منتهی به pdf. آنها را بر روی هارد ذخیره کرد و سپس آنها جداگانه باز نمود. این کار به طبع در هر بار وقت گیر است. در این ترفند قصد داریم روشی را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید پس از وارد شدن به آدرس یک فایل PDF ، فایرفاکس به شکل اتوماتیک فایل را به جای باز نمودن ، بر روی هارد ذخیره میکند.

بدین منظور:
Firefox را اجرا نمایید.
از منوی Tools به Options مراجعه کنید.
حالا به تب Applications بروید.
اکنون در لیست موجود بر روی Adobe Acrobat Document کلیک کرده و حالت آن را بر روی Save File تنظیم کنید.
بر روی دکمه OK کلیک نمایید.
اکنون به عنوان مثال فایل زیر با فرمت PDF را در فایرفاکس باز کنید:
http://www.tarfandestan.com/files/tarfandestan.pdf
خواهید دید به جای اینکه مستقیمأ در مرورگر اجرا شود بر روی هارد دیسک ذخیره میگردد.
 
بالا