تعویض خودبه خود کانال در ایکلاس9900wifi hd

babak irani

کاربر
2015-04-28
56
111
درود خدمت اساتید بزرگوار،یه دونه ایکلاس9900wifi hd pvr برام اومده که به محض بالا اومدن خود به خود شروع میکنه به تعویض کانال وبا کنترل هم فرمان نمیگیره،کارهای انجام شده بر روی دستگاه(تعویض ای سی دریم از دستگاه سالم،پنل دستگاهو جدا کردم،دستگاهو فلش زدم،هیت گرفتم،ولتاژهای دستگاهم درستن،ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
درود

این معمولا از نقص همون ایسی دریم هست دوست گرامی

واقعا نمیدوم چرا باید این قطعه در این رسیور ها کار گذاشته بشه که همچین مشکلاتی هم ایجاد کنه مثل بقیه برندها میتونستن بدون این ایسی مونتاژ کنن

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

آی سی دریم ورژن های متفاوت داره باید حتما همونی باشه که در آوردی رو جایگزین کنی
من یادمه اون موقع ها هم قلق خاصی داشت عوض کردن آی سی دریم
یعنی بعد از تعویض آی سی همزمان پروگرام میکردیم بعدش بعد از نصب و روشن کردن رسیور
یک ریست فکتوری میکردیم تا جواب میگرفتیم تازه باید آپگرید قدیمی میزدیم روش بعد آخرین برنامه
اینا همه واسه اینه که کسی مداره آی کلاس رو کپی برداری نکنه

حالا نمیدونم چه تحفه ایه این آیکلاس!!!!!!!!!!!!

babak irani

کاربر
2015-04-28
56
111
درود/برای اطمینان دوباره ای سی دریم ریسیور مشابه و سالما گذاشتم روش وچندتا نرم افزارم امتحان کردم ولی عیب همچنان پابرجاست حتی وارد منو هم که میرم منوهام خودبه خود عوض میشن/ممکنه عیب از سی پی یو باشه؟

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
درود

شما آی سی فلش رو پروگرام کن بعد هم آی سی دریم رو از یه رسیور سالم جایگزین کن اگه مشکلت رفع نشد احتمال خرابی پردازنده هست

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
دررررود بر شما
دوست عزيز ابتدا بايد از آيسي دريم و صحت اون مطمعن باشيد
دوم اينكه حتما شما بعد از نصب دريم بايد دستگاه رو فلاش كني و بعد با كابل آپديت كني
و اينم بگم كه اگر با اين راهنمايي حقير و كمك اساتيد مشكل حل نشد ايراد به احتمال زياد از cpu دستگاه شماست
شاد و پيروز باشيد

babak irani

کاربر
2015-04-28
56
111
درود/سپاسگزارم بابت جواب دوستان و وقتی که گذاشتن/همه کارهایی که دوستان فرمودن انجام شد ولی مشکل حل نشد و دیگه فقط میمونهcpu

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
سلام

شما ورژن 11.9.5f رو منتقل کن ببین مشکل تعویض کانال حل میشه یا خیر

siavash63

کاربر
2013-11-08
89
276
ربطی به سی پیو ندارد از نرم افزار هستش خودم با این مشکل مواجه شده بودم ورژن قدیمی زدم درست شدن

babak irani

کاربر
2015-04-28
56
111
درود/کارهایی که فرمودید انجام شد ولی مشکل همچنان پابرجاست/سپاسگزارم بابت راهنمایی دوستان

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
درود : با عرض پوزش از دوستانی که خلاف نظر اونها تجربه حقیر نشان داده بود عرض می شود که اینجانب ب یقین رسیده بودم که مشکل رسیورهایی ایکلاس مدلهای k9k9 و 9900wifi و همینطور رسیورهای استارسات sr-550 دقیق حضور ذهن ندارم که مدل اولترا یا سوپر با همچین مشکل مواجه میشن که بی شک و تردید دوستان مشکل cpu بوده خوبه یک دلیل بیارم دقیقاً یادمه حدود 8 سال پیش رسیور sr- 550 برام اومده بود با همین مشکل اول با برسی کامل رسیور متوجه شده ام که رسیور از طریق تیونر آب وارد رسیور شده بود.....داستان تایتانیکی نشه کار به جایی رسید که فهمیدم مشکل cpu بوده و جالبه cpu رو عوض کردم رسیور مشکل اصلی اون برطرف شده یعنی پرش کانال رفع شد! اما یک مشکل دیگری برام ظاهر شده و اون این بود که هر کاری کردم رسیور سیگنال نداد که نداد اره دوستان این خاطره ما بود که حالا با اجازه شما با تمام یقین عرض میکنم مشکل cpu ست شاد و پیروز باشید.

بالا