تفاوت نرم افزار مدل Hi Tech معمولی با Hi Tech سوپر

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650

تفاوت نرم افزار مدل Hi Tech معمولی با Hi Tech سوپر

این مطلب مناسب دوستانی است که یکی از دو M7700super یا Hitech را دارند.
دیده شده که در سایت www.p321.com عنوان میشود برای مدل M7700super از نرم افزار بنام HITEC استفاده شود و برای مدل Hitech از نرم افزار بنام HITEC-S استفاده شود.
نکته اینجاست که این دو مدل بجز ظاهرشان هیچ تفاوت دیگری با یکدیگر ندارند و تا چند وقت پیش فقط یک نرم افزار برای هر دو ارایه میشد.
چندی پیش در یکی از مکاتباتم با کمپانی Mediastar پرسیدم با توجه به شباهت نرم افزاری بین مدلهای M7700super و Hitech نرم افزار بنام HITEC-S برای چیست که در جواب گفتند که برای مدل Hitech Super و من پرسیدم که مگر چنین مدلی داریم ولی جواب درستی دریافت
نکردم.

خاطرم هست یکبار قصد داشتم که یک Hitech را آپگرید کنم ولی نرم افزار HITEC را قبول نمیکرد . سپس نرم افزار HITEC-S را ریختم و قبول کرد حال به چه علت نمیدانم.
حال توصیه من به دوستانی که مدل Hitech را دارند اینست که هر دو نرم افزار را دریافت کنند و در ابتدا نرم افزار بنام HITEC را امتحان کنند و اگر نشد HITEC-S را امتحان کنند.
در پایان حدس من اینست که ممکن است مدلی بنام Hitech Super باشد اما نه در بازار ایران. به شکل زیر دقت کنید. این سایت قبلا به همراه سایت www.p321.com جهت رسیورهای مدیا استار نرم افزار ارایه میکرد. البته در حال حاضر فعال نیست.
در شکل زیر دیده میشود که از دو مدل Hitech و Hitech Super و همچنین از دو مدل M7700super و M7700plus نام برده شده است. در صورتیکه مدلهای Hitech Super و M7700plus در ایران وجود ندارد. البته این مطلب دلیل بر برتری دو مدل نایاب نیست چرا که دو مدل M7700super و Hitech امتحان خود را به خوبی پس داده اند.
موفق باشید.

بالا