خبرخوب برای دارندگان تیتانیوم 20000 @جی شررسیور تیتانیوم برای کسانی که به پایان رسیده دوباره به صورت خودکار تمدید شده@تاریخ پایان جی شربرای من تا25/6/2011 بود که به صورت اتومات تا تاریخ 2/ 1/2012 تمدید شده
درودخبرخوب برای دارندگان تیتانیوم 20000 @جی شررسیور تیتانیوم برای کسانی که به پایان رسیده دوباره به صورت خودکار تمدید شده@تاریخ پایان جی شربرای من تا25/6/2011 بود که به صورت اتومات تا تاریخ 2/ 1/2012 تمدید شده
خبرخوب برای دارندگان تیتانیوم 20000 @جی شررسیور تیتانیوم برای کسانی که به پایان رسیده دوباره به صورت خودکار تمدید شده@تاریخ پایان جی شربرای من تا25/6/2011 بود که به صورت اتومات تا تاریخ 2/ 1/2012 تمدید شده
ماله من تا 22/9/ 2011 است یانی من حالا تا یک ماه و نیم دیگه میتوانم استفاده کنم ولی اگه مثل آن دوستمان شانس داشته باشیم با تمدید بشه و گر نه باید از اکانت سی سی کم استفاده کنیم:
سلام دوست عزیز میشه یه توضیح بدهید که چطور اکانت جی شر تمدید کرد و چه مبلغی را باید پرداخت کرد؟
دوست خوبم
این مسله اتفاقی پیش اومده
واین دوستمون هم خوش شانس بودن که این اتفاف براشون به وجود اومده
برای ما که هنوز یک ماه از اشتراکمون مونده بود رفتیم تمدیدش کردیم
با نصف قیمت یکساله cccam قابل تمدید بصورت یکسال است
درودسلام دوست عزیز میشه یه توضیح بدهید که چطور اکانت جی شر تمدید کرد و چه مبلغی را باید پرداخت کرد؟
سلام دوست عزیز میشه یه توضیح بدهید که چطور اکانت جی شر تمدید کرد و چه مبلغی را باید پرداخت کرد؟
آقا شهرام خسته نباشیددرود
این اقا یک ادعایی داشت که ازش درخواست تصویر کردیم ودیگه چیزی ارایه نداد!
در ایران منبعی برای پرداخت پول وتمدید نیست اگر خواستید باید اکانت سی سی کم برای تیتانیوم 20000تهیه کنید خیلی هم بهتر از جی شیر هست.
دوست گرامیتاریخ جی شر من 2 روز که تمام شده و دیگر هیچ کانال باز نمیشه حالا دوستان که تجربه بیشتری دارند نظر بدهند که برای تمدید شرینگ از جی شر استفاده کنیم یا سی سی کم؟