تنظیمات دیش و کارت dvb برای دریافت دانلود آفلاین

zaytoon

کاربر
2009-01-06
3
3
40
دوستان عزیز برای دریافت فایل و ... بصورت آفلاین اکثر کاربران جدید این کار رو بلد نیستن اما یکدستگاه کارت dvb بی مصرف دارن که با اون ماهواره نگاه می کنند. (( لطفاً توضیح بدید که چگونه دیش رو در چه جهتی باید تنظیم کرد و فرکانس ها و آخرین نرم افزار برای دریفات دانلود آفلان را در اینجا بصورت لینک قابل دسترس یعنی ***** نشده برای دوستان دیگر بگذارید با تشکر از همه شما دوستان عزیز​

amiranms

کاربر
2007-06-29
9
12
استاد عزیز با سلام هرچند درعکس شما آنقدر جوان هستید که برای من این سئوال هست که شما بااین جوانی چگونه توانسته اید این همه اطلاعات را در مغز خود جای دهید . بهر حال موفق باشید. دوم من یک کارت اسنوزا دارم که هیچ پلاگینی باهاش ست نمیشه اونم که شما گذاشتین اصلا ارور میده اگر ممکن اسنت مرا ه راهنماوئی کنsnoza

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
سلام . دانلود آفلاین رو برام توضیح بدین
دوست عزیز سلام
افلاین یعنی شما با داشتن ی سری تجهیزات سخت افزاری(کارت دی وی بی+دیش +ال ان بی )ونرم افزارهایی مثل (اسکای نت یا اسکای گرابر) روی کامپیوتر خود افلاین داشته باشی یعنی شما نمیتوانید صفحه وب باز کنید وبهتر بگم که شما مطلبی نمیتوانید سند کنید فقط میتوانید ریسیو انجام دهید و هر کس هرچیز در محدوده شما دانلود کرد نرم افزار ان رادانلود میکند و به انتخاب شما نیست فقط شما میتوانید نرم افزار را طوری تنظیم کنید که مثلا فایل های ام پی 3 یا ویدیویی یا عکس یا فایل های دیگر یا همه فایل ها را انتخاب کنید سپس ان ها را دانلود کنید که دوستان در باره این مطلب بیشتر توضیح داده اند

بالا