تولید رسیورهای استارست سری x95 با مارک I class

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام طی چند روز گذشته توسط نماینده شرکت استارست در کشور ترکیه متوجه شدیم این شرکت جهت فروش بیشتر رسیورهای سری x95 مانند شرکت هایویون برند استارست سری x95 با مارک i class به کمپانی i class کره سفارش داده و فعلا دو مارک x95 و x97 با مارک i class تولید می شود لازم به ذکر است که برعکس مدلهای تولید شده توسط کشور چین قطعات سخت افزاری بسیار بهتر و همچنین از نظر نرم افزار هم تفاوت های ایجاد شده که نمی توانید از نرم افزارهای استارست برای این مدلها استفاده کنید مشکلاتی چون عدم سرچ و بوت نشدن رسیور ایجاد می شود و بزودی نرم افزار این مدلها ارائه خواهد شد بنابراین اگر رسیور x95 با مارک i class دیدید تعجب نکنید و کیفیت سخت افزار بسیار بهتر از مدلهایی که توسط چین تولید می شود این موضوع برای اولین بار فقط از این سایت ارائه می شود

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
این هم عکس

22.jpg

hmd-sat

Banned
2006-10-30
15
27
بله این مدل وارد بازار شده وفعلا مشکل سیگنال دارد شاید هم تقلبی باشد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
بله این مدل وارد بازار شده وفعلا مشکل سیگنال دارد شاید هم تقلبی باشد

دوست عزیز پشت دستگاه و همچنین روری کارتن نام ساخت کره معلومه ! آیا محصولات تقلبی توسط این کشور تولید شده شرکت استارست یک کمپانی در کشور کره نه چین اما متاسفانه شاهد هستیم کارخانه های چینی بازار خاورمیانه را در دست گرفتند و مدل های متفاوت این کمپانی را تولید می کنند ابتدا ورود رسیور x95 که نام کشور سازنده کره بود که قبل از سال 2008 تولید شدند اما تولید این محصول از اواسط سال 2008 توسط کارخانه های چینی تا الان اگر این مارک تقلبی باشد یعنی آیا به نظر شما توسط کشوره کره تولید نمی شود وچین تولید کرده آن هم با مارک معروف یک کمپانی کره ای و حتی نام کشور سازنده را کره زده خوب این کشور همین طوری دارد رسیورهای استارست مانند رسیورهای سری 4000 تولید می کند با آرام تولیدی
China Manufacturer​
حال چه لزومی دارد این جعل را انجام دهد که مشکل ساز خواهد بود این رسیور توسط کمپانی i class تولید شده این کمپانی هیچ نیازی ندارد رسیورهای تولیدی استارست کپی کند زیرا رسیورهای تولید شده توسط این کمپانی دارای بهترین کیفیت سخت افزاری هستند اما برند جدید رسیورهای سری x95 موجب شده همه به این رسیور بی اعتماد بشوند زیرا سخت افزار بسیار مشکل دارد کارخانه های تولیدی چین هم هیچ موقع مارکی را که خود تولید می کنند به کمپانی های دیگر سفارش نمی دهند تولید کند شرکت استارست محصولات اولیه که تولید کرد مانند رسیورهای سری 150 همه ساخت کره بود یا استارست سری 550 و همچنین دیگر مدلها مانند 190و غیره اما چند سال که دیگر رسیور با ساخت افزار مناسب با نام این کمپانی مشاهد نمی شود دلیل هم فقط وجود کارخانه های چینی که اکثر رسیورها این کمپانی را با بدترین کیفیت سخت افزاری تولید و کپی می کنند در مورد عدم سیگنال این رسیورها موضوع بررسی شد فقط مربوط به نرم افزار زیرا از نرم افزار مربوط به رسیورهای استارست برای این مدلها استفاده شده در شکل ظاهری سخت افزار تفاوت خاصی نیست اما نوع دیتاشیت سخت افزار دچار تغییرات شده سعی می کنم طی چند روز آینده نرم افزار بدون مشکل برای این مدل را آپلود کنم تا مشکل سیگنال رفع شود در کل این محصول به سفارش شرکت استارست تولید شده و اگر تولید چین بود نام کشور تولید کننده دستگاه هم چین عنوان می شد نه کره​

mjmsoftwares

کاربر
2009-07-27
1
1
40
علی آقای گل من به شما ثابت میکنم که اینا تقلبی هستش ! :

وقتی پج i class رو روش میریزی شدیدا مشکا پیدا میکنه !

آقای خاوری رو همه میشناسند و چندین ساله که در این ضمینه فعالیت دارن ! ! ایشون هم تایید کرده که اینها تقلبی هستند !
آقای خاوری فرمودند : گر به اين ريسيور نرم افزار اي كلاس رو بزنين قفل ميكنه و ديگه كار نميكنه
بهتره نرم افزاراستارست رو بهش بزنين كه حداقل شايد استارست روش كاركنه!
از نظر سخت افزاری: شبه به استارسته ! www.khavari.ir

به نقل از ALIRK که سابقه ای بیش از من و شما در این ضمینه دارن و در FORUM های دیگه که نمیتونم اسم ببرم مدیر ارشد هستند :
رنگ مشکی قاب 4 گوش نمونه استارست ایکس 95که عکسها رو علی عزیزقرار دادن من به شخصه دیدم
مشتری خریداری کرده بود من نصب کردم سیگنال دستگاه از 10درصد تا 35 درصد بیشتر نمیشد
اما برنامه نزدم ببینم چگونه هست
روی دستگاه نوشته 9595 ایکس که چند روزی هست روانه بازار شده که فوق العاد اشغال و از نظر کاور هم با بدترین کیفیت هست

وبه نقل از دیگر دوستان :
اعلام كردن كه با نرم افزار استارست ريسيور رو اپگريد كرده و الان سيگنال نداره

و باز هم به نقل از استاد خاوری :
دوستان رسیوری که در بالا نمایش داده شده تقلبی هست
استارست مبدل شده به ارم ایکلاس

دوستان کلیه محصولات اصلی دارای لوگو برچسب ایران هایویون یا ایران ایکلاس هستند
فقط حدود شش تا هفت ماه پیش تعداد محدودی از این جنس بدون برچسب ایران هایویون امد که تمام شد و دیگر در بازار نیست
فقط با این لوگو(ایران هایویون-ایران ایکلاس ) خریداری کنید
و ما هم فقط پشتیبان و جوابگوی این مدلها هستیم

تقلب در حد لالیگا :
rao46d0javz406s97i4.jpg

rjfaq2ag17to5twi9kqh.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ABASEE

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز این رسیور با رسیورهای سری ای کلاس از لحاظ سخت افزار کاملا متفاوت و اصلا هیچ وجه تشابهی با ای کلاس ندارد آقای خاوری که شما می گویید یا alirk من نمی شناسم که شما تائید می کنید پچ رسیور ای کلاس برای این مدلها به کار نبرید!
اصلا آپدیت این رسیورها با پچ های رسیورهای ای کلاس ممکن نیست فقط سخت افزار مشابه رسیور x95 استارست به همین دلیل نرم افزارهای استارست رسیور دریافت می کند اما تغییراتی دیتا شیت سخت افزار دارد که دلیل اصلی ضعف سیگنال و یا عدم سیگنال دهی همین مورد و نیاز به نرم افزار خاصی دارد که مشکلات رفع شود صبر کنید تا نرم افزار این مدلها ارائه شود

fujitsu

کاربر
2007-12-30
6
3
علت شطرنجی شده به خاطر اضاف بودن یک قطحه داخل رسیور بود فردا عکس مورد نظر را در سایت میزنم fujitsu

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ABASEE

ali2

کاربر
2006-10-04
62
162
با سلام من هم x95نقرهاي دارم هر چه ديشو تنظم مي كنم بضي از شبكه ها شطرنجي است نمي دون دليل چيه

foeee

کاربر
2008-11-20
10
12
دوست عزیز خدمت شما و علی عزیز بگویم از 10 عدد رسیوری که من از این مدل گرفتم 7 عدد مشکل سیگنال داشت وحرف دوستمان را تایید می کنم چرا علی جان هیچ وقت انتقاد پذیر نیستید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مشکل سیگنال این مدلها مربوط به متفاوت بودن سخت افزار با رسیورهای اصلی استارست و به دلیل اینکه نرم افزار استفاده شده برای این مدل نرم افزار استارست x95 مشکل سیگنال ایجاد می شود و به احتمال زیاد با دستکاری سخت افزار و جابه جایی یک سری قطعات این مشکل 100% رفع خواهد شد البته در صورتی که نرم افزار مختص ارائه شود نیاز به دستکاری سخت افزار نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dark44

fujitsu

کاربر
2007-12-30
6
3
علت شطرنجی بودن x95اکلاس
فقط کافی کمی لحیم کاری بلد باشی درب دستگاه را باز کنیدبلای ایسی به شمارهkla1117---330812مقاومتی به شماره c14وجود دارد که باید ان را بیرون بیاورید دستگاه درست می شود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علت شطرنجی بودن x95اکلاس
فقط کافی کمی لحیم کاری بلد باشی درب دستگاه را باز کنیدبلای ایسی به شمارهkla1117---330812مقاومتی به شماره c14وجود دارد که باید ان را بیرون بیاورید دستگاه درست می شود

دوست عزیز قطعه مورد نظر خازن و فکر نمی کنم تاثیری داشته باشد تست و نتیجه را اعلام کنید

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
من نمیدونم چرا هروقت اسم استارست و ایکس 95 به گوشم میخوره یاد بدهکاریام میوفتم.

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
من نمیدونم چرا هروقت اسم استارست و ایکس 95 به گوشم میخوره یاد بدهکاریام میوفتم.
از غده سرطانی بدتره

Azarcam

کاربر
2009-03-02
42
114
45
البته دوستان ناگفته نماند خود اين نوع رسيورهايي كه استارست مي زند هم در دريافت سيمبلريتهاي كمتر از 4000 دچار مشكل مي باشد و چاره اي هم بايد براي آنها كرد .

asad0331

کاربر
2007-10-07
37
121
با سلام منم مشکل سیگنال دارم با همین ریسیور لطفا نرم افزارش رو بذارید

hidden ball

کاربر
2009-10-14
4
5
راستش من یه x95 گرفتم دیدم کیفیت تصویرش زیاد عالی نیست.یه مشکل دیگه هم داره اینکه

وقتی که لیست کانالهارو میاری رو هر کانالی که بری بدون ok کردن به نمایش درمیاد.

حالا نمیدونم این مشکل برای تمامی ریسیورهای این مدل هست یا فقط برای من؟؟؟؟

حالا هم میخوام برم به جای اون یه هایویژن 9696 بگیرم.به نظر شما کدوماش بهتره؟

اگه میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا